“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Στην Ισπανία 42,5 χρόνια φυλακή σε Ταμία Κόμματος και 109 στον μεσάζοντα!.... Στην Ελλάδα;

Στα μανταλάκια μάς έχουν κρεμάσει οι εταίροι μας, με την απλόχερη... συνδρομή του Γιώργου Παπανδρέου, διαδίδοντας ότι η Ελλάδα είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα. Δυστυχώς για εμάς, και εδώ χάσαμε τα πρωτεία. Μας ξεπέρασαν και σε αυτό το... ευγενές άθλημα οι... συμπέθεροί μας οι Ισπανοί. 

Κάθειρξη 42,5 ετών ζήτησε ο Εισαγγελέας για τον πρώην ταμία του ισπανικού Λαϊκού Κόμματος Λουίς Μπαρθένας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι διατηρούσε τα μαύρα ταμεία του κόμματος. Για τον δε επικεφαλής του... δικτύου διαφθοράς -στο οποίο μετείχαν εργολάβοι και πολιτικοί (σας θυμίζει τίποτε αυτό;)- Φρανθίσκο Κορέα ο Εισαγγελέας πρότεινε ποινή 109 (προσοχή, κύριε διορθωτά, δεν είναι λάθος το νούμερο) ετών! Να σημειώσουμε ότι από τους 39 κατηγορουμένους οι μισοί είναι πολιτικοί!

Πρώτο το κρατούμενο, η διαφθορά δεν γνωρίζει σύνορα. Τα λεφτά είναι πολλά και παντού οι κυβερνήσεις, οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί, κλέβουν. Και οι αποδείξεις είναι πάρα πολλές.

Δεύτερο το κρατούμενο, ανάλογες περιπτώσεις έχουν συμβεί και εδώ. Μία από αυτές αφορά τις κάθε είδους αναθέσεις στη Ζήμενς της κ. Μέρκελ, όπου διά χειρός Χριστοφοράκου πήγαιναν... τούβλα (πακέτα των χιλίων ευρώ) σε υπουργούς αλλά και στα δύο κόμματα, στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Από 1.000.000 ευρώ πήγε στο καθένα, απ' ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό. Συν, θα πούμε εμείς, και άλλα πολλά, τα οποία δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα. Για να μην πούμε για τα ψυγεία και τους λεμονοστύφτες...

Υποτίθεται ότι γίνονται ανακρίσεις από πριν από το 2009. Πού έχουν σκαλώσει, κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και δεν έχουν φθάσει ακόμη στο ακροατήριο; 

Χρήσιμη για την εικόνα της Δικαιοσύνης θα ήταν, κυρία Κουτζαμάνη, μια  ανακοίνωση για το πού βρίσκονται ΟΛΟΙ οι φάκελοι που αφορούν τις δουλειές που έχει πάρει η Ζήμενς.

Παρόν της Κυριακής
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments