“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ένα ακόμη σκάνδαλο με ΣΤΟΑ απο πίσω (2) .. O Καμμένος απο την ΑΟΖ το γύρισε στο μεγάλο φαγοπότι από το ΕΣΠΑ;

Υδρογόνο απο νερό (Ι):. O Καμμένος απο την ΑΟΖ το γύρισε στο υδρογόνο 
 

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη



Δεν μπορώ να ομονοώ όπως πολλοί απο εσάς στη πλήρη κατεδάφιση αξιών στην λεηλατημένη Ελληνική κοινωνία ενώ γνωρίζω και αντιλαμβάνομαι αυτό που αισθάνομαι.

Ο Kamenos είχε κάνει σημαία του την ΑΟΖ, πρίν τον βάλουν στη κυβέρνηση και εκμεταλλεύτηκε ανθρώπους που στηρίζουν την οριοθέτηση της για να μαζέψει ψήφους αλλά αντί για ΑΟΖ έφερε στην Ελλάδα ΕΟΖ και γέμισε τη χώρα με άγνωστους μετανάστες με το παραμύθι περί ανθρωπισμού και τάζοντας προνομιακούς μισθούς στους στρατιωτικούς για να μη τον πάρουν στο κυνήγι μαζί με τον αρχιψεύτη τον Tsipras.

Φαίνεται ότι αυτή τη φορά η κυβέρνηση ετοιμάζεται να παίξει το ίδιο κόλπο με άλλο θέμα. Ο Κamenos ανεβάζει το θέμα “υδρογόνο απο νερό” για να φανεί στο λαό, ότι δεν χρειάζεται η οριοθέτηση της ΑΟΖ αφού υπάρχει εναλλακτική λύση στο ενεργειακό πρόβλημα.

Ένας φίλος, μάλλον για να με εκνευρίσει, μου έστειλε διασυνδέσεις για να δώ την εκπομπή “Υδρογόνο απο Νερό” στο zougla.gr.

Το θέμα για έρευνα και ανάπτυξη δεν είναι καθόλου άσχημο. To πρόβλημα είναι ποιός θα το κάνει, αν μπορεί να το κάνει και ποιός θα το κατευθύνει. Αν όμως χαρακτηρισθεί ως “στρατιωτικό μυστικό” όπως έκανε ο Κamenos, τότε με αυτό δεν επιτρέπεται να ασχοληθεί κανένα ΑΕΙ στην Ελλάδα. Αυτό έκανε ο Kamenos. Εσείς χαρήκατε και κάνατε λάθος (πάλι).

Η θεωρία γύρω απο το θέμα είναι διεθνώς γνωστή. Στην Ελλάδα όμως με τις λίγες γνώσεις, στη χώρα της λωβητούρας και της παραμύθας, στη χώρα τη χρεοκοπημένη σε όλα, αυτά ανακαλύπονται ξανά για πολιτικούς λόγους και για να φάνε εταιρείες απο επενδύσεις του ΕΣΠΑ ή να πάρουν δάνεια κάποιοι χωρίς να υπάρχουν οι προδιαγραφές ή για να μη αναπτυχθεί το θέμα. Η παρουσία πατριωτικών τόνων σε τέτοια θέματα και τα θεατρικά δρώμενα είναι απαραίτητα. Ο Kamenos ξέρει απο αυτά.

Αυτό που είδα στα video των εκπομπών της zougla.gr ήταν επιστημονικά τραγικά και θα τα αναλύσω σε επόμενα άρθρα (βλέπετε εδώ και εδώ). Μιλάμε για παραεπιστήμη.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ντροπή. Έχει αποχαρακτηρισθεί η έννοια. Μέχρι και ο Μπαμπινιώτης θα την έχει ξεχάσει.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/