“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Προσφυγική Κρίση: Έκπληξη! Φταίνε οι Ρώσοι (ξανά)

Σχόλιο: Καθώς τα κύματα προσφύγων συνεχίζουν αμείωτα, με δεκάδες χιλιάδες να προσπαθούν να περάσουν τα Βαλκάνια για να κατευθυνθούν σε χώρες-«παραδείσους» όπως η Γερμανία, και ενώ στο μεταξύ εκατοντάδες πρόσφυγες χάνονται στα νερά του Αιγαίου, πάλι ανακαλύπτεται όχι μόνο από το σύστημα αλλά και από την «αριστερά», ότι οι κύριοι υπαίτιοι της σημερινής τραγωδίας, όχι μόνο για τους μετανάστες αλλά και για τους ντόπιους λαούς (που υποφέρουν και από το μεταναστευτικό μεταξύ άλλων), είναι οι Ρώσοι «εθνικιστές» και «ιμπεριαλιστές»! 

Και όλα αυτά εξαιτίας τόσο της στρατιωτικής και οικονομικής βίας που δέχονται στην πατρίδα τους οι μετανάστες αυτοί (με κύριο αίτιο την καταστροφή που δημιούργησε η απροκάλυπτη και συγκαλυμμένη υποκίνηση των ένοπλων «εξεγέρσεων» στη Συρία αλλά και ο βομβαρδισμός στη Λιβύη από την Υπερεθνική Ελίτ κλπ.), καθώς και του –επίτηδες- πρωτοφανώς μειωμένου ελέγχου των συνόρων από την Τουρκία, η οποία μάλιστα προωθεί βίαια τους μετανάστες στη Δύση, καθώς βέβαια και του ευκαιριακού «ανοίγματος της αγκάλης» από χώρες σαν τη Γερμανία. Μια τέτοια εξέλιξη προμηνύει τα χειρότερα για τους λαούς, τόσο του Νότου όσο και της Ευρώπης, που όπως αιχμηρά αποκαλύπτει το παρακάτω άρθρο,–παρά τις κάποιες διαφωνίες μας όπως λ.χ. στο ότι οι Ευρωπαϊκές ελίτ είναι υποτακτικές στις ΗΠΑ ή ότι δεν θα βρεθούν δήθεν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη (θα βρεθούν, αν και θα είναι ποιότητας Κίνας)– αντιδρούν κυρίως για πολλούς άλλους λόγους παρά ρατσιστικούς, στα διογκούμενα κομβόι εξαθλιωμένης εργασίας και εκμετάλλευσης.
Ο ΜΩΑΜΕΘ

Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η Αμερικανική ελίτ στέλνει «ειδικές δυνάμεις» στη Λατάκια για να εκπαιδεύσουν και να εξοπλίσουν τα κοπρόσκυλα της εκεί, όπου όλως τυχαίως βρίσκονται και οι Ρώσοι… Είναι απορίας άξιο σε αυτή την κρισιμότατη στιγμή, τι έχουν να πουν οι «αριστεροί» μας για τον «ιμπεριαλισμό» της Ρωσίας. Είναι αλήθεια το ίδιο «ιμπεριαλιστές» οι Ρώσοι που πήγαν προς συνδρομή της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας ύστερα από κάλεσμα της, με τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές που «αυτο-προσκλήθηκαν» στη Συρία, αφού οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή και πιθανότατα τον διαμελισμό της;

ΠΗΓΗ: Hans Vogel, Refugee Crisis: Surprise, it’s the Russians (again)”, Pravda.ru, 28.10.2015

Προσφυγική Κρίση: Έκπληξη, είναι οι Ρώσοι (ξανά)

Ο κ. Janis Sarts, διευθυντής της Νατοϊκής “Strategic Communications Centre of Excellence” (Stratcom), η οποία εδρεύει στη Ρίγα της Λετονίας, κήρυξε τους Ρώσους Εθνικιστές ως τους υπαίτιους για την άνοδο του ρατσισμού στην Ευρώπη. Φυσικά ξέρουμε καλά ότι το ΝΑΤΟ ειδικεύεται στις θεωρίες συνωμοσίας (και στο βομβαρδισμό άοπλων πολιτών), αλλά οι ανοησίες που προέρχονται από το υποκατάστημα της Λετονίας είναι ακριβώς το ζενίθ της βλακείας.

Αυτό που η STRATCOM αποκαλεί «ρατσισμό» είναι, ως επί το πλείστον, η αντίδραση των απελπισμένων μελών της Ευρωπαϊκής μέσης και κατώτερης τάξης, με το τσουνάμι των προσφύγων σήμερα να πλημμυρίζει τις γειτονιές τους. (Από τη μία πλευρά οι ΗΠΑ αξίζει τον θαυμασμό για την ταχύτητα και την επιμονή της στην πρόσληψη και την κατάρτιση εκατοντάδων μικρών Ευρωπαίων κουΐσλινγκς που να εκτελούν τις διαταγές από την Ουάσιγκτον. Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ εμφανίστηκε με τη συνήθη ύβρη της και τη γενική έλλειψη γνώσης για τον κόσμο, μόνο με την επιλογή λάθος ανθρώπων, — ο κ. Sarts είναι μια τέτοια περίπτωση.)

Σπάνια στην ιστορία έχουν δείξει οι άρχουσες ελίτ σε τέτοια έκταση περιφρόνηση για την σημερινή πολιτική τάξη της ΕΕ έναντι στους πολίτες της.. Από το 2008, όταν η Ευρώπη έχει βυθιστεί σε μια κρίση που γίνεται όλο και πιο σοβαρή μέρα με τη μέρα, οι κυβερνήσεις έχουν προϋπολογισμούς περικοπών δαπανών. Είναι ιδιαίτερα οι δαπάνες για τα κοινωνικά προγράμματα, τη στέγαση, την υγειονομική περίθαλψη και την εκπαίδευση που έχει κοπεί πιο δραστικά. Αλλά δεν ήταν πρόβλημα το να ξοδεύουν αμέτρητα εκατομμύρια για το βομβαρδισμό της Λιβύης που την επέστρεψε στο Μεσαίωνα, δεν είναι πρόβλημα να ξοδεύουν εκατομμύρια σε όπλα και εκπαίδευση για την ISIS, την Al Nusra, την Αλ Κάιντα και άλλες τρομοκρατικές συμμορίες σε όλη τη Μέση Ανατολή. 

Εξάλλου, δεν είναι πρόβλημα το να δαπανάς δισεκατομμύρια ευρώ για να αγοράσεις ένα πολεμικό αεροσκάφος των ΗΠΑ (JSF) που είναι σχεδόν το πιο κατώτερο είδος στρατιωτικού υλικού που έχει εφεύρει η τεχνολογία των ΗΠΑ (και αυτό δεν είναι και μικρό επίτευγμα από μόνο του!).

Εν τω μεταξύ, οι ηλικιωμένοι στη Δυτική Ευρώπη έχουν δει τις συντάξεις τους να περικόπτονται, η ηλικία συνταξιοδότησης έχει αυξηθεί στα 67 έτη, οι ηλικιωμένοι και οι άρρωστοι μπορούν να κάνουν ντους μόνο μία φορά την εβδομάδα, και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου προσωπικό που να έχει απομείνει για να αναλάβει τη φροντίδα τους. Η ανεργία αυξάνεται σταθερά (σήμερα 50% για τους νέους στην Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία) και δεν υπάρχουν ενδείξεις ή ακόμα και σοβαρές προσδοκίες για βελτίωση. Με εξαίρεση τους πλουσίους, οι οποίοι γίνονται πλουσιότεροι καθώς οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι, και η μεσαία τάξη βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία. Με λίγα λόγια: το κράτος πρόνοιας στην Ευρώπη δια-λύεται.

Και στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2015, ξαφνικά, από το πουθενά εκατοντάδες χιλιάδες «πρόσφυγες» αποφασίζουν να έρθουν στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ολλανδία και τη Σουηδία. Η καγκελάριος Μέρκελ τείνει θερμό χέρι προς καλωσόρισμα τους και ανακοινώνει ότι δεν υπάρχει όριο στον αριθμό αυτών των «προσφύγων» που η Γερμανία θα λάβει, ως αποτέλεσμα του οποίου τα κομβόι των μεταναστών αυξάνονται ακόμη περισσότερο.

Περισσότερα από τα δύο τρίτα των “προσφύγων” είναι άνδρες μεταξύ 20 και 50 ετών. Αυτό από μόνο του δεν είναι ασυνήθιστο, αφού τα αρχικά κύματα μετανάστευσης είναι πάντα σε μεγάλο βαθμό αρσενικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ιστορικά, οι άνθρωποι μεταναστεύουν σε αναζήτηση εργασίας (και καλύτερων συνθηκών διαβίωσης). Αλλά καμία εργασία δεν υπάρχει στην Ευρώπη, ούτε θα υπάρξει εκεί στο μέλλον. Επιπλέον, η γερμανική βιομηχανία παραπαίει υπό τις κυρώσεις που διατάχθηκαν από τις ΗΠΑ κατά της Ρωσίας για τη φερόμενη κατάρριψη του αεριωθούμενου MH17 το 2014. (Μια άλλη θεωρία συνωμοσίας των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ, επί τη ευκαιρία.) 

Όπως είπα νωρίτερα, γι ‘αυτό πιστεύω ότι οι «πρόσφυγες» φέρνονται ώστε να επιταχυνθεί η επιβολή στρατιωτικού νόμου στην ΕΕ. 

Γιατί πώς αλλιώς υπεύθυνοι πολιτικοί, έτσι αγνοούν επιδεικτικά τις επιθυμίες των ψηφοφόρων τους; Ως εκ τούτου, πρέπει απλά να υπάρχει κακή πρόθεση εκ μέρους της πολιτικής τάξης. Οι πολίτες, απελπισμένοι ήδη, αναρωτιούνται τι μπορούν να κάνουν ακόμα για να τους ακούσουν οι ηγέτες τους. Προφανώς, όχι πολλά. Τώρα, ακόμη και η αθώα Pegida [«Πατριώτες Ευρωπαίοι κατά του εξισλαμισμού της Δύσης»-ισλαμοφοβικό κόμμα της Γερμανίας] τίθεται εκτός νόμου, με την ευγενική προσφορά του κ. Sarts. Οι κυρίαρχες ελίτ της ΕΕ σκύβουν σε ακόμη χαμηλότερα βάθη προσπαθώντας να κατηγορήσουν τους «Ρώσους εθνικιστές» για την αύξηση του «ρατσισμού». Με τον τρόπο αυτό, είμαι βέβαιος ότι είναι τόσο ανόητοι που πιστεύουν πραγματικά αυτές τις ανοησίες, εξαπατώντας εν τω μεταξύ τον εαυτό τους.

Το όλο θέμα θα ήταν στην πραγματικότητα εντελώς γελοίο, αν δεν ήταν τόσο σοβαρό. Η έκταση της βλακείας και του κακού στην οποία η ευρωπαϊκή πολιτική τάξη έχει βυθιστεί δεν προμηνύει καλά πράγματα για το μέλλον. Αυτοί οι άνθρωποι, είτε ονομάζονται Μέρκελ, Γιούνκερ, Ολάντ, Rutte, Κάμερον, Τουσκ ή όπως αλλιώς, είναι φθηνοί απατεώνες, και απατεώνες με αίμα στα χέρια τους.

Το ανθρώπινο δράμα που διευθύνουν και στο οποίο ηγούνται έχει ήδη στοιχίσει πολλά θύματα. Θα υπάρξουν πολλά περισσότερα όταν έρθει ο χειμώνας και όταν αυξηθεί η απόγνωση τόσο μεταξύ της Ευρωπαϊκής υποτάξης όσο και των «προσφύγων».

Στην πραγματικότητα, το καλύτερο πράγμα θα μπορούσαν να κάνουν οι Ευρωπαίοι αδικημένοι και οι νέοι μετανάστες είναι να σχηματίσουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια στις πολιτικές τάξεις που τους κοροϊδεύουν. Στο καλό, αυτές οι χιλιάδες άνδρες στρατιωτικής ηλικίας θα ήταν στην πραγματικότητα ευπρόσδεκτες ενισχύσεις για να βοηθήσουν να εισβάλλουμε στα παλάτια της ΕΕ και σε κυβερνητικά κτίρια!

Ωστόσο, πιστεύω ότι η πολιτική ελίτ θα τους νικήσει σε αυτό. Ύστερα, βρίσκεται στην εξουσία από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τα αφεντικά τους στις ΗΠΑ δεν θα ανεχθούν μια πραγματικά δημοκρατική και ελεύθερη Ευρώπη.

Α, και κάτι ακόμα: με το είδος των αδίστακτων, αλαζόνων ηγετών που τους επιβλήθηκαν, οι Ευρωπαίοι δεν χρειάζονται κανένα «Ρώσο εθνικιστή» για να τους βοηθήσει να ριζοσπαστικοποιηθούν. Μάλιστα, είναι απόλυτα ικανοί να ριζοσπαστικοποιηθούν από μόνοι τους. Προτείνω ο κ. Sarts να κρατήσει αυτό στο νου.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/