Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Θέλουν να ιδρύσουν ισλαμικό κράτος στην... Βρεττανία! Βίντεο!

Τη στιγμή που οι τζιχαντιστές σφάγιαζαν το Παρίσι, εξτρεμιστές στη Βρετανία μιλούσαν για την υποχρέωσή τους να ιδρύσουν Ισλαμικό Κράτος στη Βρετανία. Οι σοκαριστικές δηλώσεις έγιναν σε μια στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης γινόταν θεατής στο τρομακτικό αιματοκύλισμα στη Γαλλία.
Στην εκδήλωση "Quiz a Muslim" μίλησαν ο Taji Mustafah, εξτρεμιστής της οργάνωσης Hizb-ut Tahrir, και ο Moazzem Begg, πρώην τρόφιμος του Γκουαντάναμο και ιδρυτής της καμπάνιας CAGE, ο διευθυντής του οποίου περιέγραφε τον Τζιχάντι Τζον ως έναν "όμορφο νεαρό άντρα". Οι ομιλητές ανέφεραν πως υπάρχει ισλαμικό καθήκον να παλέψουν για ένα "Ισλαμικό Κράτος" και πως οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να μπορούν να καθορίζουν την αγγλική νομοθεσία σύμφωνα με τη Σαρία και το Κοράνι.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο Dr Sheikh Haitham Al Haddad από το Muslim Research and Development Organisation που είχε χαρακτηρίσει την τζιχάντ ως μια από τις πιο ενάρετες πράξεις στον Αλλάχ. "Δεν θα έπρεπε να ρωτάμε αν πρέπει να συμβαδίσουμε με τους Βρετανούς. Θα έπρεπε να είμαστε εταίροι στον καθορισμό του τι είναι η Βρετανία". Ο Moazzem Begg, που πήρε αποζημίωση 1 εκατομμυρίου λιρών από τη βρετανική κυβέρνηση όταν κατηγόρησε τους υπαλλήλους του Ηνωμένου Βασιλείου για βασανιστήρια, αναρωτήθηκε γιατί δεν μπορούμε να έχουμε ενότητα στις χώρες μας. 


Τα μέλη του πάνελ υποστήριξαν την πρόταση πως ο νόμος του Θεού θα πρέπει πάντα να είναι ανώτερο των ανθρώπινων.

Ο μουσουλμάνος δημοσιογράφος Dilly Hussain που διοργάνωσε την εκδήλωση χαρακτήρισε ορισμένους από τους ομιλητές πολύ αμφιλεγόμενους. "Ορισμένοι από αυτούς έχουν πράγματα που έχουν θεωρηθεί δυσάρεστα. Από την άλλη πλευρά κανένας τους δεν έχει παραβεί τους νόμους".Πηγή


http://dia-kosmos.blogspot.gr/