Ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ και η συνομωσία της σιωπής...Η.Νέα Δημοκρατία σε γαλάζια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ!.....

Στο τιμόνι του Τιτανικού βρίσκονται οι σύντροφοι της κυβέρνησης, ενώ την ορχήστρα του πλοίου την διευθύνουν οι οικογένειες που απαρτίζουν τον συνασπισμό του μεγάλου γαλάζιου ΣΥΡΙΖΑ. 

Μαζί θα μας οδηγήσουν στο ναυάγιο! Χέρι – χέρι! 

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση λειτουργούν σαν να είναι συνέταιροι στην εξουσία. Τα τύμπανα στα αφτιά μας κινδυνεύουν να σπάσουν από την εκκωφαντική σιωπή…

Η αντιπολίτευση είναι παντελώς απούσα στην κριτική της προς την κυβέρνηση. Λες και έχουμε ήδη κυβέρνηση συνεργασίας!

Δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή πόσοι ακριβώς πρόσφυγες βρίσκονται στην Ελλάδα. Οι επίσημες ευρωπαϊκές αρχές έχουν καταγράψει τους τελευταίους δέκα μήνες την είσοδο 600.000 προσφύγων. Πόσοι από αυτούς έχουν φύγει σε τρίτες χώρες και πόσοι παραμένουν σε ελληνικό έδαφος; Άγνωστο! Έχετε ακούσει κριτική από την αντιπολίτευση για την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης; Ούτε κουβέντα!

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούσης κατηγόρησε ανοικτά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για σύνδεσή τους με την τρομοκρατία. Ο κ. Πανούσης κινδυνεύει σήμερα να βρεθεί ακόμη και κατηγορούμενος! Σε ένα άλλο οποιοδήποτε μέρος του κόσμου οι καταγγελίες αυτές θα είχα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Στην Ελλάδα που αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ο κ. Μεϊμαράκης υπάρχει σιγή ασυρμάτου.

Οι ελληνικές τράπεζες υποχρεώνονται να πουλήσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία στο εξωτερικό, γεγονός που οδηγεί αυτόματα σε μείωση της πολιτικής επιρροής της χώρας μας στον χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Έχετε ακούσει κάτι σχετικά από τους γαλάζιους;

Δέκα χιλιάδες τραπεζοϋπάλληλοι οδηγούνται στο ταμείο ανεργίας. Ένας στους τέσσερις τραπεζικούς υπαλλήλους χάνουν την δουλειά τους! Το γεγονός αυτό αποτελεί πλήγμα για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και ανοίγει τον δρόμο για την άλωση της αγοράς από ξένες τράπεζες και μάλιστα με χαμηλό κόστος εισόδου. Κι εδώ σιωπή!!!

Η χώρα δεν διαθέτει κυβέρνηση κι αυτό είναι γνωστό. Δεν διαθέτει, όμως, ούτε αντιπολίτευση! Με άλλα λόγια, χάσαμε!

Κι όποιος πιστεύει ότι επενδύοντας στο … νέο θα αλλάξει το σκηνικό, ας εξετάσει το ενδεχόμενο να μας έχουν ετοιμάσει άλλη μία καλοφτιαγμένη φάρσα! Εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι πίσω από τις εξελίξεις κρύβεται κάποιο κέντρο που έχει ποντάρει στον κ. Μεϊμαράκη. Αν υπάρχει, πάντως, κι αν είναι πράγματι ικανό, θα έχει εξασφαλίσει, πέραν του φαβορί και το αυουτσάϊντερ. Άλλωστε, ο κανονικός ΣΥΡΙΖΑ, ο κόκκινος, δεν έχει κρύψει την συμπάθειά του για τον κ. Τζιτζικώστα και το «νέο» που αυτός εκπροσωπεί!

Άλλο συναίνεση και άλλο η μεταμόρφωση της Νέας Δημοκρατίας σε γαλάζια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν εγκαταλείψει την προοπτική του ευρωπαϊκού μετώπου. Όχι για κάποιον άλλον λόγο, αλλά επειδή ποτέ δεν την πίστεψαν. Έχουν πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον για την χώρα. Δεν μπορούν να κυβερνήσουν σε ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον. Ούτε οι γαλάζιοι ούτε οι κόκκινοι. Την ευκαιρία περιμένουν για να μας το σερβίρουν ως εθνική αναγκαιότητα…

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@liberal.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects