“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ-Σ. ΧΙΟΣ-Κ. ΣΟΥΦΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ…

Στην εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ, παρενέβη η διαχειρίστρια των ΑΣΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, κ. Καλλιόπη Σουφλή, αναφερόμενη στην στημένη δολοφονική επίθεση στο Παρίσι.

"Στόχος της επίθεσης, είναι η αφαίρεση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η απόλυτη υποταγή και ο τρόμος του λαού της Γαλλίας, και έπεται συνέχεια για όλους της λαούς της Ευρώπης, ενώ παράλληλα λύνονται τα χέρια του Γάλλου πρωθυπουργού, να επιτεθεί στην Συρία", είπε μεταξύ άλλων η κ. Σουφλή, και έθεσε υπόψη των ακροατών της εκπομπής και την πλήρη υλοποίηση του Σχεδίου KALERGI.

Ακούστε την εκπομπή... τα όσα ειπώθηκαν, μας αφορούν όλους... δεν είναι θέμα μόνο της Γαλλίας, αλλά όλης της Ευρώπης και πρωτίστως της Πατρίδας μας. Το Παρίσι, ήταν μόνον η αρχή...

ΣΧΟΛΙΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΕΑ


Να αναφέρω όσον αφορά τα σχέδια των σιωνιστών που χρηματοδοτούν τους Ισλαμιστές…. Αυτό που επιδιώκουν είναι και ήταν τριπλό!..... Πρώτον στόχευσαν την ΡΩΣΣΙΑ!.... Δεύτερον στόχευσαν την ΚΙΝΑ….! Και, τελευταία την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ…. 

Από τους στόχους αυτούς το μόνον στόχο που κατάφεραν μέχρι στιγμής, είναι να διαλύσουν την Ευρώπη!....

ΥΓ. θεωρώ σοβαρό και έξυπνο τον Βλαντιμίρ Πούτιν, διότι αυτά τα ανοίγματα και την επίθεση φιλίας των Δυτικών ΗΠΑ-ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ, είναι τουλάχιστον ύποπτο… 

Και στο πλαίσιο προσέγγισης της Δύσης στην Ρωσσία, θα γίνουν κάποια υπόγεια χτυπήματα στην Ρωσσία με την βοήθεια του ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ….. 

Βάσει τον υπολογισμών μας δίνουμε μια περίοδο 45 ημερών μετά την G20 για τις κινήσεις των δυτικών εναντίον της Ρωσσίας!......

Και αυτό μετά την κατάρριψη του Ρωσσικού Αεροσκάφους από τους, πιθανά διπλούς Πράκτορες της cia mi6 mit .......


http://dia-kosmos.blogspot.gr/