“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Tehcnetronic Era: Big Pharma και Unit 8200 - Καλώς ήρθατε στο 2030 “New Normal”


Για να ανακεφαλαιώσουμε: 

– Μέρος 1: Ρόλοι του Ομίλου NSO, της Carbyne και άλλων εταιρειών ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που συνδέονται με τη Unit 8200 (ισραηλινή μονάδα πληροφοριών, κάτι ανάλογο με την αμερικάνικη NSA). Γενική εισαγωγή στη συμμαχία hi-tech ολιγαρχών Ισραήλ-Ρωσίας-Κίνας εντός της Παγκοσμιοποίησης.

– Μέρος 2: Blackwater/FSG, DarkMatter, η Κινεζική Κομμουνιστική Πρωτοβουλία Ζώνης και Δρόμου και Σχέδιο επιτήρησης υψηλής τεχνολογίας «Έξυπνες Πόλεις» του ΟΗΕ.

– Μέρος 3: Σύνδεσμοι της Microsoft στη Unit 8200. Παρακολούθηση μέσω των εφαρμογών παρακολούθησης Covid· Ο ΠΟΥ ως μαριονέτα του Ιδρύματος Γκέιτς και του Κινεζικού Κομμουνιστικού Καθεστώτος.

– Μέρος 4: Event 201 προσομοίωση πανδημίας. Big Pharma και Unit 8200 σύνδεσμοι. Οι δεσμοί του Charles Lieber και της Nanosys με το Ισραήλ και την Κίνα. Ιστορία της κατασκοπείας του ΚΚΚ και της Μοσάντ σε αμερικανικά εργαστήρια. και προγνωστικός προγραμματισμός στην έκθεση του Ιδρύματος Rockefeller 2010.

– Μέρος 5: Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η Παγκόσμια Κυβέρνηση. ατζέντα των ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας.

– Μέρος 6: Οικονομική ατζέντα – Πράσινη Νέα Συμφωνία, συντριβή του αμερικανικού δολαρίου, υπερπληθωρισμός. Η Unit 8200 συνδέεται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Η κομμουνιστική Κίνα ως πρότυπο της Παγκόσμιας Τεχνοκρατίας.

Υπερ-κανονικοποίηση και μηχανική του “New Normal” («Νέα Κανονικότητα»)




Comments