Άχρηστοι οι S-300 για την Ελλάδα.Το Ισραήλ τύφλωσε τους S-400 στη Συρία

Εδώ πούλησαν την πατέντα του Γκιόλβα το αντιαεροπορικό ΑΡΤΕΜΙΣ...στο Ισραήλ....
Προδώσαμε τα μυστικά των S-300 στους Ισραηλινούς (εδώ και κάτι χρόνια) και έτσι, τώρα, υπάρχει πρόβλημα με τους S-400 στη Συρία !!! ΑΝ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ (στο τέλος) Κ Α Ι ΟΙ ΡΩΣΟΙ, θα φταίνε; http://esxatianasxesi.blogspot.gr/

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Φοβερά χαρακτηριστικά αυτά που έχουν οι Ρώσικοι πύραυλοι S-400 αλλά στη πρόσφατη επιχείρηση του Ισραήλ στη Δαμασκό από αέρα δεν φάνηκε να είναι αποτελεσματικοί.Διαφαίνεται, ότι τα περίφημα ραντάρ των S-400 δεν μπόρεσαν να κλειδώσουν τα Iσραηλινά αεροπλάνα, που φαίνεται να γνώριζαν πως να μη είναι ορατά σε αυτά (αυτό έγινε με τη βοήθεια ειδικών ραντάρ στο έδαφος ή πάνω σε πλοία ή σε αεροπλάνα ηλεκτρονικού πολέμου κοντά στα ραντάρ των S-400).

Οι πύραυλοι S-400 είναι μια μετεξέλιξη των πυραύλων S-300 που είναι κάπου στο Αιγαίο. Θυμάσθε τις ασκήσεις στο Αιγαίο, επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όπου τα ραντάρ των Ελληνικών S-300 ήταν ανοιχτά ενώ τα Ισραηλινά αεροπλάνα πέταγαν απο πάνω; Το πιο πιθανό είναι, οι Ισραηλινοί τότε να δοκίμαζαν τα ηλεκτρονικά τους αντίμετρα, ώστε τα αεροπλάνα τους να μη γίνονται ορατά στα ραντάρ τους εν όψει εξελίξεων.

Εννοείται ότι οι σχετικές πληροφορίες που συλέχθηκαν κατά τη διάρκεια των ασκήσεων απο το Ισραήλ έχουν ήδη ταξιδέψει στις ΗΠΑ και απο χρόνια. Αυτό το δεδομένο, σε συνδιασμό με τη πρόσφατη τύφλωση των Ρωσικών S-400 στη Συρία απο τα Ισραηλινά αεροπλάνα, θα πρέπει να έχει τρομοκρατήσει τη Ρωσία, που άφησε να διαρρεύσει το θέμα με τις πυρηνικές τορπίλες για τις ακτές και τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ κλπ. Τέτοιες πυρηνικές τορπίλες έχουν απο δεκαετίες και οι ΗΠΑ, μόνο που η Μόσχα είναι σε ηπειρωτική θέση.

Σκέφτομαι μερικές φορές σε πόσες πρεσβείες υπάρχουν φυλαγμένα ήδη πυρηνικά όπλα ή άλλα όπλα μαζικής καταστροφής και τρομάζω. Ίσως κάποιοι κανόνες που αφορούν το τρόπο λειτουργίας των πρεσβειών και των προξενείων σε κάθε χώρα πρέπει να αναβαθμισθούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τρομοκρατία μπορεί με ευκολία να μετουσιωθεί σε κρατικής μορφής, στη κατάλληλη χρονική και πολιτική συγκυρία.

Η παρουσία επί τόσα χρόνια των S-300 στη Κρήτη δίπλα στην Αμερικανική βάση της Σούδας σίγουρα θα πρόσφερε εκτός απο συνθήκες προστασίας και συνθήκες αμοιβαίας συνεργασίας Αμερικανών ειδικών με έμπιστους ειδικούς του Ελληνικού πυροβολικού εν γνώσει του ΓΕΕΘΑ.
Απο τη στιγμή που η Τουρκία έχει συμμετάσχει και στην ανάπτυξη των F-35 γίνεται αντιληπτό σε πόσο υψηλό επίπεδο ευρίσκεται η Ελληνική αντιαεροπορική άμυνα στο Αιγαίο αλλά και στη περιοχή της Αθήνας.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι γνωστοί για τη πίστη στα ιδανικά και την υψηλή αντίληψη του χρέους προς τη πατρίδα. 

Δικαίως ο Μιχάλης Κωσταράκος έγινε πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παραμένει επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ. Η καλή δουλειά ανταμείβεται.

Πηγή: http://zcode-gr.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects