Οι λαθρομετανάστες ως πρόσχημα για την διχοτόμηση του Αιγαίου

Με το πρόσχημα της λαθρομετανάστευσης και κατόπιν αιτήματος του Νταβούτογλου προς την Μέρκελ, και όχι όπως ψευδώς αναφέρθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και τα σιωνιστικά ΜΜΕ κατόπιν σχετικής πρότασης του Βερολίνου, το ΝΑΤΟ καλείται να αναλάβει την υποστήριξη της τουρκικής ακτοφυλακής για περιορισμό του όγκου των λαθρομεταναστών και της καταδίωξης των λαθροδιακινητών.

Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg «η κρίση της λαθρομετανάστευσης μας προκαλεί προβλήματα και για αυτό το αίτημα της Τουρκίας για την συμβολή του ΝΑΤΟ θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη».

Το σχέδιο για την συμβολή του ΝΑΤΟ που εκπονήθηκε από την Άγκυρα και έγινε δεκτό από το Βερολίνο είναι η ενίσχυση των ναυτικών δυνάμεων της Τουρκίας με νατοϊκά ελαφρά πολεμικά πλοία τα οποία θα περιπολούν στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.

Οι κοινές αυτές δυνάμεις που θα έχουν σκοπό την καταδίωξη λαθροδιακινητών και τον εμποδισμό της διακίνησης λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια προς τα νησιά του Αιγαίου, θα έχουν νατοϊκό διοικητή (πιθανότατα Γερμανό).

Όμως το σχέδιο της Άγκυρας δεν είναι βέβαια ο περιορισμός της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα και την Ευρώπη. Με το πρόσχημα αυτό η Τουρκία ουσιαστικά και πρακτικά «πατάει πόδι» στο Αιγαίο.

Ας αναλογιστούμε το εξής περιστατικό που λαμβάνει χώρα σε αυτή την θάλασσα. Τουρκικό πολεμικό σκάφος καταδιώκει πλοιάριο λαθροδιακινητών στο οποίο επιβαίνουν δεκάδες ή εκατοντάδες λαθρομετανάστες. Βεβαίως και το τουρκικό πολεμικό σκάφος ή σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής δεν θα σταματήσει την καταδίωξη όταν το πλοιάριο των λαθρομεταναστών εισέλθει στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας.

Η καταδίωξη θα συνεχιστεί, έχοντας μάλιστα και την «νατοϊκή ομπρέλα», και έτσι τα τουρκικά πολεμικά σκάφη θα κάνουν «σουρωτήρι» το Αιγαίο Πέλαγος χωρίς μάλιστα να δύναται να αντιδράσει η Ελλάδα, αφού απέναντι της θα είναι οι «σύμμαχοι» του ΝΑΤΟ οι οποίοι θα εκτελούν εντολές της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Το Αιγαίο με την σύμπραξη των κομμάτων του συνταγματικού τόξου και με πρόσχημα την λαθρομετανάστευση διχοτομείται de facto.

Οι προδότες που κυβερνούν φέρουν ακεραία την ευθύνη για την επερχόμενη εθνική καταστροφή που θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν της Κύπρου και της Μικράς Ασίας.
Γ. Λιναρδής

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 26/11/1943, Οι Γερμανοί εκτελούν 118 Σπαρτιάτες στο Μονοδένδρι Λακωνίας!...

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Απόρρητο Ισραηλινό έγγραφο που διέρρευσε αποκαλύπτει συντονισμό Ισραήλ-Σαουδαράβων για πόλεμο

Η νέα Αυστροουγγαρία εναντίον της Ε.Ε.

Επανασύσταση της τρομοκρατίας από την Αμερικανική Πρεσβεία; Δολοφονία Ερντογάν στην Αθήνα;

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EurActiv Grèce

ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ NSA….

VIDEO: Enraged Muslim Jump Kicks Man In The Back For Protesting Outside London Mosque

«Το Γαλάζιο Πετράδι».το πρόβλημα της ΚΥΠΡΟΥ και το Ελληνοτουρκικό δεν λύνεται χωρίς στρατιωτική επέμβαση