Η τέχνη και επιστήμη της τρομοκρατικής προβοκάτσιας…Ζίγκμπνιου Μπρεζίνσκυ…

Ο Χίτλερ είχε επισημάνει ότι «η τρομοκρατία είναι το καλύτερο πολιτικό όπλο διότι τίποτε δεν κινητοποιεί τους ανθρώπους πιο δυνατά απ’ ότι ένας ΦΟΒΟΣ του αιφνίδιου ΘΑΝΑΤΟΥ». Βλέπε Μαρφίν…

Στο ίδιο πνεύμα, ο Στάλιν είχε αποφανθεί ως εξής: «Ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσεις τον έλεγχο ενός Πληθυσμού είναι να πραγματοποιήσεις ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. (το κοινό) θα κραυγάσει για τέτοιους νόμους αν απειληθεί η προσωπική του ασφάλεια!». Βλέπε την εισροή Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!.

Την 1η Φεβρουαρίου 2007, ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Ζίγκμπνιου Μπρεζίνσκυ κατέθεσε στην επιτροπή Εξωτερικών της Αμερικανικής Γερουσίας, μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Ο Πόλεμος στο Ιράκ υπήρξε μια ιστορική, στρατηγική και ΗΘΙΚΗ συμφορά. Έχοντας διεξαχθεί επί τη βάσει εσφαλμένων υποθέσεων, υπονομεύει την Παγκόσμια Νομιμότητα της Αμερικής. Οι παράπλευρες απώλειες αμάχων καθώς και ορισμένες καταχρήσεις λεκιάζουν τα ηθικά διαπιστευτήρια των ΗΠΑ. Καθοδηγούμενος από Μανιχαϊκές παρορμήσεις και Αυτοκρατορική Ύβρι, επιτείνει την περιφερειακή αστάθεια».
 Στο πλαίσιο αυτής της ανάλυσης του, ο Μπρεζίνσκυ προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος δύναμη η οποία επιδιώκει στρατιωτική επίθεση εναντίον του ΙΡΑΝ (Βλ. Ισραήλ), έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει προβοκατόρικη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ενέργεια σε βάρος των ΗΠΑ και να ενοχοποιήσει γι’ αυτήν την ενέργεια το Ιράν, με σκοπό να εξωθήσει τις ΗΠΑ σε πόλεμο εναντίον του Ιράν.

Σχόλιο: Φανταστείτε τι θα γινόταν με την Ρωσσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν!... Πόσες τρομοκρατικές ενέργειες θα έκαναν οι ίδιες οι ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, μέσα στην ΑΜΕΡΙΚΗ, (Μυστικές υπηρεσίες-ΝΑΤΟ, κ.α.) μόνο και μόνο για ενοχοποιήσουν την Ρωσσία!... Διαβάστε ποιοι κινούν τα νήματα των ΣΦΑΓΩΝ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!....

Πηγή: 40 μυστικοί φάκελοι .
Δρ. Νικόλαος Λάος.

http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6393.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 26/11/1943, Οι Γερμανοί εκτελούν 118 Σπαρτιάτες στο Μονοδένδρι Λακωνίας!...

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Απόρρητο Ισραηλινό έγγραφο που διέρρευσε αποκαλύπτει συντονισμό Ισραήλ-Σαουδαράβων για πόλεμο

Η νέα Αυστροουγγαρία εναντίον της Ε.Ε.

Επανασύσταση της τρομοκρατίας από την Αμερικανική Πρεσβεία; Δολοφονία Ερντογάν στην Αθήνα;

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EurActiv Grèce

VIDEO: Enraged Muslim Jump Kicks Man In The Back For Protesting Outside London Mosque

ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ NSA….

Άχρηστοι οι S-300 για την Ελλάδα.Το Ισραήλ τύφλωσε τους S-400 στη Συρία