ΠΟΙΟΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

Δεν έχει προηγούμενο η προσπάθεια υπονόμευσης και καταστρατήγησης των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας, από τους γνωστούς αγνώστους που κρατάνε τόσα χρόνια δέσμια την πατρίδα στη διαφθορά και τη διαπλοκή και τελικώς μας κάνουν Τούρκους. 

Προσκυνημένους στο μπαξίσι και το ρουσφέτι. Η μετά πολλών πανηγυρισμών αλλά αγνώστων ωφελειών κατάληψη της ανώτατης θέσης του στρατού της Ευρώπης από τον Έλληνα Στρατηγό Κωσταράκο με τη συνοδεία του, συγγενών και φίλων, άξιων αξιωματικών συγκεκριμένων όμως προδιαγραφών, δεν εκπλήρωσε το σκοπό της. 

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει επιτυχώς, στρατιωτικά, τη μεταναστευτική εισβολή και απειλή διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας, εν αντιθέσει με το ΝΑΤΟ που ήδη κατέφθασε και ανέλαβε δράση. Την ίδια ώρα η Ελλάδα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, για να ισοφαρίσει την οικονομική ζημιά του αμυντικού προϋπολογισμού, δεν επάνδρωσε ισάριθμες κρίσιμες θέσεις του ΝΑΤΟ στο εξωτερικό, λόγω πενίας, στερώντας τη χώρα από πολύτιμες εμπειρίες και οφέλη. Πιο τραγελαφικό και εξοργιστικό είναι ότι ακόμη και στις εναπομείνασες θέσεις εμφανίζονται φαινόμενα των καιρών, σύριζα στην επιστημονική φαντασία.

Σε μία από τις πιο κρίσιμες θέσεις του ΝΑΤΟ, όπως γνωρίζει το http://thedayaftergr.blogspot.gr/2016/02/blog-post_62.html με διευθυντικά τιμητικά και απαιτητικά καθήκοντα, επιχειρήθηκε παράνομα να στηθεί ένας μηχανισμός υποβίβασης άξιων αξιωματικών και προώθησης ετέρων που αδυνατούν να μιλήσουν και να γράψουν την αγγλική γλώσσα. Με μία κατά παράβαση αλλοίωση των υποχρεωτικών κριτηρίων επιλογής του ΝΑΤΟ όπως περιγράφει η θέση (job requirements) που η χώρα είναι υποχρεωμένη να τηρεί και με μία κακογραμμένη-κακοραμμένη ελληνική περιγραφή επιτρέπει σε Έλληνα αξιωματικό χωρίς να εξεταστεί αν ομιλεί και αν γράφει την αγγλική, να διεκδικεί τη θέση. Έτσι στήθηκε μία παράσταση τιμών για την πλήρωση μίας απολύτως δογματικής και ευαίσθητης θέσης Έλληνα στην καρδιά του ΝΑΤΟ, ίσως πια από τις λίγες εναπομείνασες κομβικές. Ποια είναι τα ανταλλάγματα αυτής της ενέργειας δεν μπορούν να εκτιμηθούν, ούτε και το μήνυμα αναξιοκρατίας, υποταγής και διαβολής που κάποιες ανώτατες αρχές θέλουν να εκπέμψουν. 


Ασφαλώς και θα υπάρχει αντάλλαγμα καθότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία σε αυτή τη χώρα που έχει χρεοκοπήσει οικονομικά και αξιακά.

Το ΓΕΣ σε επικοινωνία με το thedayaftergr.blogspot.gr διέψευσε προς το παρόν αυτό το γεγονός ως μη ρεαλιστικό και δυνατό, ενώ επιφυλάχθηκε για την εξέτασή του, με τη σαφή σταθερή θέση του για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και με σεβασμό έναντι των δυσεύρετων πια χρημάτων των φορολογουμένων. Τα στοιχεία όμως δυστυχώς είναι ακράδαντα και αποδεικνύουν ότι ένας παρακρατικός ίσως μηχανισμός στήνεται στην επιλογή κρίσιμων θέσεων, εν αγνοία της εθνικής λογικής, εκμεταλλευόμενος το φόρτο εργασίας που σηκώνουν ετεροβαρώς οι θεσμοί μας και οι εσωτερικές τους διεργασίες. Η επιβράβευση των μετρίων (στην προκειμένη περίπτωση περιορισμένης γνώσης αγγλικών), με βολικές στημένες διαδικασίες, αποτελεί ένα σύμβολο των καιρών στη δημόσια διοίκηση, συνάμα με την καταδίωξη των αξίων, ώστε όλα να διαλύονται όμορφα και ωραία. 

Όλα θα ήταν καλά, ίσως και έτσι όπως εξάλλου τόσα χρόνια γινόταν, αν δεν ετίθετο το καίριο ερώτημα...
- Ποιος θα είναι ο προϊστάμενος του Έλληνα που κανείς δεν είδε να γράφει και να ομιλεί αγγλικά που θα ανέχεται αυτή την κατάσταση και που η Ελλάδα μυστηριωδώς αμείβει;
- Ποιος αλλοεθνής θα έκανε τα στραβά μάτια χωρίς να αντιδράσει, να στείλει πίσω το αίσχος μίας ανέμελης ζωής;
- Ποιος αλλοεθνής θα συνεργαζόταν και θα έπαιρνε το μήνυμα της συνδιαλλαγής κλείνοντας μάτια και αυτιά;
Η απάντηση είναι πολύ απλή αλλά πολύ σοβαρή. Ένας Τούρκος…

Καλή λευτεριά λοιπόν από την Τουρκιά και χαιρετίσματα στην εξουσία. Εμείς θα είμαστε εδώ στις επάλξεις, μήπως και οι Τούρκοι του Πάνου με στολή, που κουβαλούν την άσπρη σκόνη από την Ανατολή, αποκαλυφθούν ένας προς έναν, από τους αιώνιους ραγιάδες...

ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ
http://isxys.blogspot.com/2016/02/blog-post_28.html#more

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάλογος Του Τζο Σίσκο με τον υποστράτηγο του ΝΑΤΟ, Χουήζερ για την Κύπρο

Κάποιοι από τα Καρτέλ της Λέσχης, αδειάζουν τον Ερντογάν!...

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Β)'

Η θέση αυτή εκτιμάται ιδιαίτερα από τον καγκελλάριο τη στιγμή αυτή, επειδή εξυπηρετεί και τα συμφέροντα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην εξωτερική της πολιτική προς την ΤΟΥΡΚΙΑ και προς τα Βαλκάνια γενικώτερα.

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'