ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ: Πάνω από 90 καμικάζι αυτοκτονίας ετοιμάζονται να εκραγούν στην Ευρώπη

Σάλο έχει προκαλέσει η ανατριχιαστική εσωτερική έκθεση της γαλλικής αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία 90 βομβιστές αυτοκτονίας ετοιμάζονται να εκραγούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η έκθεση αναφέρει πώς οι τρομοκράτες συνεννοούνται και αποκρυπτογραφούν τα μηνύματά τους ώστε να φτιάξουν βόμβες που θα πετύχουν το στόχο τους.

Σύμφωνα με το rt.com, το έγγραφο των 55 σελίδων το οποίο συντάχθηκε αποκλειστικά για το Γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών και ήρθε εις γνώση της εφημερίδας New York Times, δείχνει τον σχεδιασμό που οδήγησε στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού στις 13 Νοεμβρίου.

Η έκθεση περιελάμβανε συνεντεύξεις με μάρτυρες και υπαλλήλους που υπέδειξαν πώς το Ισλαμικό Κράτος εξελίχθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να προκαλεί τρομοκρατικές επιθέσεις σε τόσο μεγάλη κλίμακα.

Στο κείμενο φαίνεται ότι οι βόμβες που χρησιμοποιούνται από τους τρομοκράτες ήταν εύκολες στην κατασκευή τους και πολύ αποτελεσματικές. Εξάλλου, βρήκαν ίχνη των εκρηκτικών υλών που χρησιμοποιήθηκαν στο Παρίσι.

«Τα συστατικά του, όταν συνδυάζονται, είναι εξαιρετικά ασταθή και μπορεί να εκραγούν εάν δεν τα χειριστείς σωστά», δήλωσε ο Peter Bergen, διευθυντής του Εθνικού Προγράμματος Σπουδών του New America Foundation, σύμφωνα με τους New York Times. «Για να γίνει αποτελεσματική η βόμβα τέτοιου είδους χρειάζεται κάποιος να είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπήρχε στις συντονισμένες επιθέσεις του Παρισιού και ένα είδος εργοστασίου κατασκευής βόμβας, επειδή για τέτοιες κατασκευές χρειάζεται αρκετός ειδικός χώρος».

ΠΗΓΗ

ΙΩΚΗ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΓ. του ΝΑΤΟ ο Παιδόφιλος-«Δεν μας ενδιαφέρουν τα ελληνοτουρκικά – Δεν είναι δικό μας θέμα»

THE PENTAGON BIO-WEAPONS.....its biological programs.

BIOWEAPONS IN GEORGIA AND UKRAINE...364 Ukrainians died from Swine Flu-1 gm of the toxin can kill as many as 1 million people

Η πρόξενος Σμύρνης Αργυρώ Παπούλια: από το Διπλωματικό Γραφείο του υπ.Εξ. Νίκου Κοτζιά στους χορούς και πανηγύρια

Η «Φάρμα» δεν πρέπει να ξυπνήσει.

Ένθετο: ΗΠΑ-Καμμένος, Τσίπρας-Ερντογάν!...