ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ: Πάνω από 90 καμικάζι αυτοκτονίας ετοιμάζονται να εκραγούν στην Ευρώπη

Σάλο έχει προκαλέσει η ανατριχιαστική εσωτερική έκθεση της γαλλικής αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία 90 βομβιστές αυτοκτονίας ετοιμάζονται να εκραγούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η έκθεση αναφέρει πώς οι τρομοκράτες συνεννοούνται και αποκρυπτογραφούν τα μηνύματά τους ώστε να φτιάξουν βόμβες που θα πετύχουν το στόχο τους.

Σύμφωνα με το rt.com, το έγγραφο των 55 σελίδων το οποίο συντάχθηκε αποκλειστικά για το Γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών και ήρθε εις γνώση της εφημερίδας New York Times, δείχνει τον σχεδιασμό που οδήγησε στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού στις 13 Νοεμβρίου.

Η έκθεση περιελάμβανε συνεντεύξεις με μάρτυρες και υπαλλήλους που υπέδειξαν πώς το Ισλαμικό Κράτος εξελίχθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να προκαλεί τρομοκρατικές επιθέσεις σε τόσο μεγάλη κλίμακα.

Στο κείμενο φαίνεται ότι οι βόμβες που χρησιμοποιούνται από τους τρομοκράτες ήταν εύκολες στην κατασκευή τους και πολύ αποτελεσματικές. Εξάλλου, βρήκαν ίχνη των εκρηκτικών υλών που χρησιμοποιήθηκαν στο Παρίσι.

«Τα συστατικά του, όταν συνδυάζονται, είναι εξαιρετικά ασταθή και μπορεί να εκραγούν εάν δεν τα χειριστείς σωστά», δήλωσε ο Peter Bergen, διευθυντής του Εθνικού Προγράμματος Σπουδών του New America Foundation, σύμφωνα με τους New York Times. «Για να γίνει αποτελεσματική η βόμβα τέτοιου είδους χρειάζεται κάποιος να είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπήρχε στις συντονισμένες επιθέσεις του Παρισιού και ένα είδος εργοστασίου κατασκευής βόμβας, επειδή για τέτοιες κατασκευές χρειάζεται αρκετός ειδικός χώρος».

ΠΗΓΗ

ΙΩΚΗ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 26/11/1943, Οι Γερμανοί εκτελούν 118 Σπαρτιάτες στο Μονοδένδρι Λακωνίας!...

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Απόρρητο Ισραηλινό έγγραφο που διέρρευσε αποκαλύπτει συντονισμό Ισραήλ-Σαουδαράβων για πόλεμο

Η νέα Αυστροουγγαρία εναντίον της Ε.Ε.

Επανασύσταση της τρομοκρατίας από την Αμερικανική Πρεσβεία; Δολοφονία Ερντογάν στην Αθήνα;

VIDEO: Enraged Muslim Jump Kicks Man In The Back For Protesting Outside London Mosque

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EurActiv Grèce

ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ NSA….

SERCO: A Corporate Octopus With Tentacles Wrapped Around The Globe