ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ: Πάνω από 90 καμικάζι αυτοκτονίας ετοιμάζονται να εκραγούν στην Ευρώπη

Σάλο έχει προκαλέσει η ανατριχιαστική εσωτερική έκθεση της γαλλικής αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία 90 βομβιστές αυτοκτονίας ετοιμάζονται να εκραγούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η έκθεση αναφέρει πώς οι τρομοκράτες συνεννοούνται και αποκρυπτογραφούν τα μηνύματά τους ώστε να φτιάξουν βόμβες που θα πετύχουν το στόχο τους.

Σύμφωνα με το rt.com, το έγγραφο των 55 σελίδων το οποίο συντάχθηκε αποκλειστικά για το Γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών και ήρθε εις γνώση της εφημερίδας New York Times, δείχνει τον σχεδιασμό που οδήγησε στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού στις 13 Νοεμβρίου.

Η έκθεση περιελάμβανε συνεντεύξεις με μάρτυρες και υπαλλήλους που υπέδειξαν πώς το Ισλαμικό Κράτος εξελίχθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να προκαλεί τρομοκρατικές επιθέσεις σε τόσο μεγάλη κλίμακα.

Στο κείμενο φαίνεται ότι οι βόμβες που χρησιμοποιούνται από τους τρομοκράτες ήταν εύκολες στην κατασκευή τους και πολύ αποτελεσματικές. Εξάλλου, βρήκαν ίχνη των εκρηκτικών υλών που χρησιμοποιήθηκαν στο Παρίσι.

«Τα συστατικά του, όταν συνδυάζονται, είναι εξαιρετικά ασταθή και μπορεί να εκραγούν εάν δεν τα χειριστείς σωστά», δήλωσε ο Peter Bergen, διευθυντής του Εθνικού Προγράμματος Σπουδών του New America Foundation, σύμφωνα με τους New York Times. «Για να γίνει αποτελεσματική η βόμβα τέτοιου είδους χρειάζεται κάποιος να είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπήρχε στις συντονισμένες επιθέσεις του Παρισιού και ένα είδος εργοστασίου κατασκευής βόμβας, επειδή για τέτοιες κατασκευές χρειάζεται αρκετός ειδικός χώρος».

ΠΗΓΗ

ΙΩΚΗ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Αυτοί είναι οι 5 υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ"

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΝΑΤΟ: Ξεσπάει πόλεμος στα Βαλκάνια...και το Σχέδιο Φαιδώρα!...

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ