Η δεκάλεπτη ομιλία του στο AIPAC, είναι και ο κύριος σκοπός της πολυέξοδης επίσκεψής του στις ΗΠΑ του Πάνου Καμμένου...

Ο Πάνος Καμμένος στις ΗΠΑ: ''Τουρισμός'' στην Φλόριδα 18-19 Μαρτίου και μετά περιήγηση στην Ουάσιγκτον (20-21 Μαρτίου), με αφορμή το Συνέδριο της Αμερικανο-Ισραηλινής Οργάνωσης ΑΙΡΑC


Ο υπουργός Άμυνας θα είναι ένας από τους 160 ομιλητές στο συνέδριο του AIPAC. 


Η δεκάλεπτη ομιλία του στο AIPAC, είναι και ο κύριος σκοπός της πολυέξοδης επίσκεψής του στις ΗΠΑ, με πολυμελή συνοδεία και το προεδρικό αεροσκάφος. Στην Φλόριδα, ο κύριος σκοπός γιά να... μιλήσει 10 λεπτά -Σάββατο βράδυ- στην... χοροεσπερίδα(!!!) της ''Επιτροπής Παρέλασης''. (''Λεφτά ΠANTA υπάρχουν'', γιά "'Ελληνες" πολιτικούς).


Επειδή ''τον έσκασαν'' τον υπουργό με την υπόθεση ''Μακεδονία-Μουζάλας'' και γιά να μην τα κάνει ''κούγκι'', γιά να ''ξεσκάσει'', πήρε το προεδρικό αεροσκάφος, με συνεργάτες και φίλους, γιά μιά πολυέξοδη τουριστική περιήγηση-βόλτα, στις ΗΠΑ.

Σημ.: Ο υπουργός Π. Καμμένος, ήταν να έρθει 17 Μαρτίου στις ΗΠΑ, αλλά υπήρξε μονοήμερη καθυστέρηση, εξαιτίας ''Μουζαλο-Μακεδονίας''

Μαζί με τον υπουργό και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κων/νος Κατσίκης. 

Δεν γνωρίζουμε τον λόγο της συμμετοχής του στην υπουργική συνοδεία. Υποθέτουμε ότι είναι καθαρά τουριστικός.

Ο υπουργός 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, με την πολυμελή ακολουθία του (9 άτομα, οι 2-3 είναι συνεργείου της ΕΡΤ και το προεδρικό αεροσκάφος), στην Φλόριδα (Κόλπος Τάμπα) Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και μετά πάει Ουάσιγκτον, γιά να μιλήσει σε συνέδριο Αμερικανο-Ισραηλινής Οργάνωσης, 
Κυριακή 20 Μαρτίου και την επομένη σε εκδήλωση του ΑΗΙ, που υποτίθεται ότι κάνει ''λόμπι'' στην Ουάσιγκτον.


Ο κ. Καμμένος, δεν θα είναι στην φθίνουσα, υποβαθμισμένη από τους διοργανωτές της, παρέλαση (γιά 25η Μαρτίου) στο ''ελληνικό χωριό'' Τάρπον Σπρινγκς, Φλόριδα, 20 Μαρτίου. Στην παρέλαση θα είναι η ''μπάντα του πολεμικού Ναυτικού'' από Ελλάδα (τα έξοδα καλύπτονται από Ομογενείς).

Ο Υπουργός 'Αμυνας, είναι υπό την ''υψηλή προστασία, καθοδήγηση'' του διαχρονικού-θρυλικού (όλων των καταστάσεων) ''Μητσάρα'' (Γιώργου Μέρμελα), που είχε ''στενή συνεργασία'' στο αμαρτωλό παρελθόν και με Α. Τσοχατζόπουλο, Ευ. Βενιζέλο, Athens 2004, κ.ά

Ο υπουργός και οι ''πανέξυπνοι'' του υπουργείου του, νόμισαν ότι οι ΗΠΑ θα ''επιτρέψουν'' την προσγείωση και φιλοξενία του ''προεδρικού αεροσκάφους'' στην βάση ΜacDill (κέντρο επιχειρήσεων ενόπλων δυνάμεων ΗΠΑ, Τάμπα), γιά χάρη του υπουργού. 

Οι της βάσης τους είπαν ευγενικά ''πηγαίνετε στο διεθνές αεροδρόμιο Τάμπας, παρκάρετε εκεί, πληρώστε το κόστος παρκαρίσματος και ανεφοδιασμού και αφήστε μας ήσυχους''. 

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο χρόνο, ο υπουργός 'Αμυνας, πήγε στην Ουάσιγκτον χωρίς ραντεβού με τον Αμερικανό ομόλογό του, νομίζοντας ότι θα τον δεχτεί. Τελικά, τον είδε μία βοηθός του υπουργού 'Αμυνας ΗΠΑ.

http://www.kalami.net/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένθετο: ΗΠΑ-Καμμένος, Τσίπρας-Ερντογάν!...

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'

Διάλογος Του Τζο Σίσκο με τον υποστράτηγο του ΝΑΤΟ, Χουήζερ για την Κύπρο

ΗΠΑ: Ο Στρατηγός John Hyten επιβεβαίωσε ότι τα Ρωσσικά Και Κινέζικα, όπλα δεν είναι Ψεύτικα όπως δημοσίευσαν τα ΜΜΕ!..

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Β)'