“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Νετανιάχου: Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους, αλλά να τους απελάσει


Σύμφωνα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, ο μουφτής της Ιερουσαλήμ έπεισε τον Γερμανό δικτάτορα να προχωρήσει στην μαζική εξόντωση των Εβραίων!

Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν αλ Χουσέινι -Υπηκόοητα=Βρεττανική

Έκπληξη και οργή προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, ο οποίος μιλώντας ενώπιον ακροατηρίου στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο τόνισε πως ο Αδόλφος Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους, αλλά να τους… απελάσει.
Το Κοράνι

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, ο ναζιστής δικτάτορας «εμπνεύστηκε» από τον μουφτή της Ιερουσαλήμ, Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν Αλ-Χουσεϊνί, ο οποίος του έδωσε την ιδέα του Ολοκαυτώματος.
«Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους εκείνη την εποχή, ήθελε να τους απελάσει. Και ο Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν Αλ-Χουσεϊνί πήγε στον Χίτλερ και του είπε: “Αν τους απελάσεις θα έρθουν εδώ”. “Και τι πρέπει να κάνω μαζί τους;”, ρώτησε ο Χίτλερ. Εκείνος του απάντησε “να τους κάψεις”», είπε ο Νετανιάχου εξηγώντας ότι οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί τον Νοέμβριο του 1941, προκαλώντας αντιδράσεις εντός και εκτός Ισραήλ.
Πολλοί είναι οι ιστορικοί που έκαναν λόγο για σοβαρό λάθος, ενώ ο επικεφαλής της ισραηλινής αντιπολίτευσης, Ισαάκ Χερτζόγκ έκανε λόγο για «επικίνδυνη παραποίηση της ιστορίας» απαιτώντας από τον πρωθυπουργό να επανορθώσει.

Ο Νετανιάχου μειώνει τον ναζισμό και τον ρόλο που έπαιξε αυτός ο απαίσιος τύραννος, Αδόλφος Χίτλερ, σε αυτή την τρομερή τραγωδία που έπληξε τον λαό μας στο Ολοκαύτωμα. Τα σχόλια του πρωθυπουργού είναι παιχνίδι στα χέρια των αρνητών του Ολοκαυτώματος», δήλωσε ο Χερτζόγκ.

Όπως ήταν αναμενόμενο έντονη ήταν κι η αντίδραση των Παλαιστινίων, με αξιωματούχο να κατηγορεί τον Νετανιάχου ότι επιχειρεί να «αθωώσει» τον Χίτλερ.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός του Ισραήλ προχωρά σε ανάλογες δηλώσεις, καθώς το 2012 είχε χαρακτηρίσει τον μουφτή της Ιερουσαλήμ, Αλ-Χουσεϊνί, «αρχιτέκτονα» του Ολοκαυτώματος.
http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/05/h-20.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/