“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Με το μεταναστευτικό, το Εβραϊκό πολιτικό σύστημα πρόδωσε την Ελλάδα

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Απο το 2009 λέγαμε ότι μια χώρα σαν την Ελλάδα δεν είχε οικονομία που να αντέξει τόσο μεγάλη εισροή μεταναστών. 

Δεν ήταν το θέμα της Συρίας που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Η ιστορία είχε αρχίσει επι ΓΑΠ και φτάσαμε στο σήμερα.

Την εποχή που αυξήθηκαν οι περιπολίες νότια της Ιταλίας είχαμε πεί ότι η Ελλάδα θα επιβαρυνόταν. Έτσι και έγινε.

Παλαιότερα, επι NΔ, είχαμε υποδείξει τα hot spots να γίνουν στη Τουρκία. Εμείς λέγαμε, αυτοί όμως που έπρεπε να μας υπακούσουν δεν ήταν Έλληνες, ήταν κάτι άλλο. 

Προκήρυσσαν οικόπεδα υδρογονανθράκων παράνομα σε διεθνή ύδατα και στο τέλος έγιναν Νέα Ίμια στη Κύπρο και άλλο ένα επεισόδιο νότια της Κρήτης επι υπουργείας Καμμένου.
Στο τέλος το ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ τα οικόπεδα της Δυτικής Ελλάδας τα έδωσαν στα ΕΛ. ΠΕ. του ομίλου Λάτση. Η αποστολή εξετελέσθη. 

Οι ίδιοι σαν καλοί υπάλληλοι έστησαν δουλειές για τη μεταφορά LNG στην ΕΕ με την Αίγυπτο και το Ιράν, ενώ το Ισραήλ με δικαιολογία ότι οι αγωγοί είναι ακριβοί πρός την Ελλάδα (η ΕΕ είχε κόψει τα κονδύλια) προτίμησε να πουλάει το πετρέλαιο του μέσω Τουρκίας και απο εκείνο τον αγωγό να αγοράζει και η Ελλάδα (η είδηση έχει κρυφτεί απο όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ).

Όλοι οι κύριοι αυτοί που κυβέρνησαν μέχρι τώρα τη χώρα μας υπήρξαν μόνο ανίκανοι και θρασείς. Δυστυχώς αυτά τα προσόντα δεν είναι αυτά που χρειάζεται η χώρα, την οποία πήγανε μια εικοσαετία πίσω (προς το παρόν) για συγκεκριμένο σκοπό (να την εκποιήσουν και να τη διαλύσουν).

Στο πολιτικό σύστημα είναι όλοι παρέα και κάνουν πλάτες ο ένας στον άλλον. Και αυτοί που δεν είναι στη Βουλή είναι στο κόλπο.

Είναι όλοι στη κυβέρνηση, τόσο ηλίθιοι που σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν το μεταναστευτικό για να εκβιάσουν τη Γερμανία και την Ευρωζώνη, για να μειωθεί το χρέος της χώρας. Αυτά δεν περνάνε. Επειδή είναι ηλίθιοι και επειδή ο λαός δεν έχει δεί το καλύτερο, δεν σημαίνει ότι λύσεις δεν υπάρχουν. Δεν θα τις βρούν σε ιστολόγια ούτε η χώρα θα επιβιώσει αν τη μοιράσουν. Έχουν ευθύνη και αν δεν την μπορούν να κάνουν στην άκρη. Δεν θα τους δοκιμάσουμε όλους. Δεν γίνεται. Στην άκρη…

Απο το 2009 άφηναν όλες οι κυβερνήσεις ανοιχτά τα σύνορα για να μπαίνει μέσα όποιος νάναι. Το ήθελαν. Το προώθησαν. Το έκαναν. Έπρεπε να τα είχαν κλείσει τα σύνορα. Τρία νησιά είναι. Τότε οι μετανάστες θα έμπαιναν απο αλλού. Η ζωή τους είναι δική τους ευθύνη αλλά πρέπει να ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι κράτος με νόμους και περιορισμένες αντοχές. Η Ελλάδα έπρεπε και πρέπει να κλείσει τα σύνορά της. Μια ή δυο μέρες θα υπάρξει δυσκολία. Δεν θέλουν.

Στην Ελλάδα έχουμε κάτι τύπους που θέλουν να τη διαλύσουν. Τους ξέρουμε. Είναι γείτονες και έχουν ρίξει πολλά για να στήσουν το σημερινό παιγνίδι όπως έκαναν και στη Συρία. Η Ελλάδα δυστυχώς παίζει κατά του εαυτού της και της ΕΕ παίζοντας το παιγνίδι της Άγκυρας και των ΗΠΑ. Αναγκαστικά θα εμπλακεί σε χειρότερες καταστάσεις.

Οι Ευρωπαίοι το έβλεπαν, το ήξεραν αλλά είναι εξυπνότεροι απο τους ξένους που κυβερνούν τη χώρα μας. Θα τους έκαναν κάποια στιγμή μια προσφορά, δεν θα την δεχόντουσαν, θα τους έχωναν μέτρα και στο τέλος η Ελλάδα έξω απο τα παχνί. Αυτό έκαναν πρίν ένα χρόνο. Τότε στη κυβέρνηση σκέφτηκαν το κόλπο με το μεταναστευτικό… Εμείς δεν το σκεφτήκαμε ποτέ σαν λύση. Μιλάμε πάντα για Δίκαιο, αύξηση της Παραγωγής, ίση Φορολογία για όλους, φτηνή Ενέργεια και Συμμετρική Αάπτυξη της οικονομίας. Έχουμε ζήσει σε μια χώρα που το τραίνο έρχεται στην ώρα του και που σταματάει πάντα στην ίδια θέση. Αυτοί οι ψόφοι δεν ξέρουν τί σημαίνει αυτό.

Στο τέλος η χώρα μας αναγκαστικά θα κλείσει τα σύνορά της και θα βγεί απο τη Ευρωζώνη αλλά θα μείνει στην ΕΕ για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Ούτε αυτό θα βγεί σε καλό για την Ελλάδα, αφού είτε μέσα είτε έξω απο την Ευρωζώνη χωρίς παραγωγή δεν γίνεται τίποτα και η Ελλάδα δεν έχει παραγωγή.

Έρχονται πολύ άσχημες καταστάσεις, τις οποίες αυτοί όλοι που θέλουν να “σώσουν” την Ελλάδα δεν μπορούν να διαχειρισθούν. Δεν είναι θέμα συννενόησης μεταξύ τους (ο μέσος όρος και οι μέσες γραμμές δεν ακουμπάνε τους ισχυρούς), είναι θέμα εμπειρίας και γνώσεων (αυτά τους ακουμπάνε, αφού μπορούν να δώσουν κέρδος) που δεν έχουν. Μπορεί να μας πεί κάποιος σε τί και πότε έχουμε πέσει έξω;

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments