Κομμουνιστική Φασιστική και Ρατσιστική Δημοκρατία στην Ευρώπη

Επίσκεψη της αστυνομίας σε δάσκαλο αφότου πόσταρε tweet ότι μουσουλμάνοι μαθητές γιόρτασαν την επίθεση στις Βρυξέλλες

Ένας Βέλγος δασκάλος γιόγκα, που έγραψε στο tweeter ότι μουσουλμάνοι μαθητές γιόρταζαν τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, έλαβε μια επίσκεψη στο σπίτι του αργότερα από την αστυνομία.

Το ίδιο πρωί μετά τις επιθέσεις, ο Ivar Mol έγραψε : «Πώς μπορείτε να κάνετε μάθημα αν υπάρχουν στην τάξη σας παιδιά μουσουλμάνοι, που επικροτούν κάτι τέτοιο;» Το tweet συνοδεύτηκε από τα hashtags #aanslagen και #zaventem, με αναφορά στη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Ο Mol είπε αργότερα στο RTL, "άκουσα τα μηνύματα από τους φίλους στην Αμβέρσα και τις Βρυξέλλες που εκπροσωπούσαν την τάξη, που επικροτούσε τις επιθέσεις."

Τέσσερις ώρες αργότερα, ο Mol έγραψε ότι τρεις αστυνομικοί είχαν επισκεφθεί το σπίτι του και ότι "δεν θα μπορούσε πλέον" να τουιτάρει.Η αστυνομία είπε, ότι επισκέφθηκε τον Mol, διότι, "Θέλαμε να δούμε τι συνέβαινε και αν είναι αλήθεια ότι υπήρξαν χειροκροτήματα στην τάξη."

Ο Mol αργότερα έδωσε συνέντευξη σε ένα βελγικό ραδιοφωνικό σταθμό για το περιστατικό και έλαβε μια κλήση από τον Paul Depla, τον Δήμαρχο της πόλης της Breda. Ο Depla είπε στον Mol ότι η αστυνομία δεν εστάλη κατόπιν εντολής του και προσωπικά ζήτησε συγγνώμη από τον Mol, αποκαλώντας την αστυνομική επίσκεψη μια "τρομερά ηλίθια πράξη".

Η ιστορία υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά, πως το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο με μια μικρή μειοψηφία εξτρεμιστών που είναι στο περιθώριο, αλλά η υποστήριξη της τρομοκρατίας είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο διαδεδομένη μεταξύ των μουσουλμανικών πληθυσμών.

Το γεγονός ότι οι αρχές, που υποτίθεται ότι είναι συγκλονισμένες από τον αριθμό των τρομοκρατικών επιθέσεων και των τζιχαντιστών στο Βέλγιο, έχουν ακόμη χρόνο για να επισκεφθούν έναν δάσκαλο της γιόγκα, μετά από ένα tweet, μέσα σε λίγες ώρες είναι ανατριχιαστικό.

Όπως έχουμε αναφέρει στο prisonplanet.gr παλιότερα τον Ιανουάριο, στην πόλη του Breitbart η ολλανδική αστυνομία ανταποκρίνεται στα "αντι-μεταναστευτικά" σχόλια που γίνονται από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης ο Mark Jongeneel, μετά από tweeting ότι σκέφτηκε πως η πρόταση της πόλης του να δεχθεί 250 πρόσφυγες ήταν ένα "κακό σχέδιο," έλαβε επίσκεψη στο σπίτι από την αστυνομία, που τον προειδοποίησε να «προσέχει τον τόνο του» και ότι τα tweets του μπορεί να είναι «ανατρεπτικά».
Ολλανδοί κάτοικοι σε πολλές άλλες πόλεις, επίσης, δέχθηκαν επισκέψεις από την αστυνομία, μετά την κριτική των σχεδίων για τα κέντρα ασύλου στα social media.

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένθετο: ΗΠΑ-Καμμένος, Τσίπρας-Ερντογάν!...

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'

Διάλογος Του Τζο Σίσκο με τον υποστράτηγο του ΝΑΤΟ, Χουήζερ για την Κύπρο

ΗΠΑ: Ο Στρατηγός John Hyten επιβεβαίωσε ότι τα Ρωσσικά Και Κινέζικα, όπλα δεν είναι Ψεύτικα όπως δημοσίευσαν τα ΜΜΕ!..

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Β)'