“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μουζάλας ή Καμμένος; Και η προπαγάνδα καλά κρατεί…

Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης

Τα παιγνίδια του Παναγιώτη Καμμένου
κατά της Ελλάδας είναι πολύ μεγαλύτερα απο μια βλακεία που πέταξε σαν πυροτέχνημα πιθανόν λόγω συνόδου για το μεταναστευτικό ο κ.Μουζάλας.

Πρέπει να σας επισημάνουμε ότι εμείς δεν είμαστε το ίδιο με τους άλλους. Οι άλλοι είναι το ΧΘΕΣ. Είναι η πλέμπα, η ροχάλα, το άχρηστο, το απόβλητο, το άηθες, το ηλίθιο, το άχρηστο, το αντιπαραγωγικό, η τεμπελιά, η ρεμούλα, το απάνθρωπο.

Εμείς είμαστε το ΑΥΡΙΟ. Να το συνηθίσετε. Μη μας συγκρίνετε με το ΧΤΕΣ. Είναι άδικο και για μας και για σας. Εμείς πάντα μιλούσαμε και μιλάμε ΠΑΝΤΑ για FYROM, απο το 2009.

Σημασία στη πολιτική έχει τί υπογράφεις και όχι ότι λές...

Η ενυπόγραφη παράδοση του ελέγχου στο Αιγαίο στο ΝΑΤΟ απο τον Παναγιώτη Καμμένο σε συμφωνία με το κ.Μητσοτάκη δεν αφορά το κ.Μουζάλα, αφορά αυτόν που την υπέγραψε.

Τα γεγονότα στην Ειδομένη, άσχετα απο όσα λέγονται, θεωρούμε ότι είναι λάθη του Παναγιώτη Καμμένου και της ΕΥΠ και όχι του κ.Μουζάλα. Ο στρατός στην Ειδομένη παραμένει απών. Τα σύνορα στο Αιγαίο δεν τα ελέγχει κανένας Έλληνας. Η χώρα μας είναι ανοιχτή απο παντού.
Το ελικόπτερο στη Κίναρο δεν χτυπήθηκε απο άνεμο… Πιο πιθανό θα ήταν να εξερράγη ο κ.Καμμένος στην Αθήνα και με τα αέρια του να το χτύπησε!

Στο επόμενο video, o πολιτικός με το πολύ “υψηλό” φρόνημα κύριος Παναγιώτης “Βοήθεια ο” Καμμένος αναφέρει την FYROM ως Μακεδονία!

Tα καλύτερα συνήθως τα λέει στο Μega. Τυχαίο;


Στα πόσα γκόλ να το αφήσω Μάστορα; Να κάνουν στην άκρη. Στη βλακεία συναγωνίζονται το άπειρο!!!

Το έχουμε ξαναπεί ότι έχει “σφυρίξει”… ο Ντε Καμμένος. ΤΟΥΤ - ΤΟΥΟΥΟΥΤΤΤΤ…!!!! OLE…!!!!

Aυτοί οι πολιτικοί εκπροσωπούν τη χώρα μας στο ΝΑΤΟ… δυστυχώς. Με τι ασχολούμαστε…

Ο κ.Καμμένος δεν έχει καμμία σοβαρότητα. Κάνει θόρυβο, σαν μια μαιμού στη Ζούγκλα, για το κ.Μουζάλα για να μη γίνει αντιληπτό τι αποφασίζεται αυτή τη στιγμή στην ΕΕ για το μεταναστευτικό (άλλη μια προδοσία…). Πρόκειται για θέατρο. Καθαρό θέατρο. Θέατρο ήταν και όσα ο κ.Κρανιδιώτης στη συνέχεια είπε για το θέμμα Μουζάλα. Θέατρο ήταν και η αποβολή του απο τη ΝΔ. Όλα είναι βαρελότα.

Ξέχασε κανείς την άδεια που έδωσε η κυρά Θεοδώρα Κούβελου στο αεροπλάνο της FΥΡΟΜ για να προσγειωθεί στην Κέρκυρα παλαιότερα, φέρον τα σήματα της Μακεδονίας; Αυτό είναι πράξη. Ο κ.Μουζάλας έκλασε απλά απο το στόμα και το παραδέχτηκε.

Ξέχασε κανένας το βραβείο Ιπεκτσί που έχει δοθεί, στη Θεοδώρα Κούβελου, όπως και στον μπαμπά της για τις υπηρεσίες του; Και αυτό είναι πράξη. Αφορά αναγνώριση υπηρεσιών…

Το διδακτορικό του Τσίπρα είναι και αυτό ένα πρόβλημα, γιατί σημαίνει στήριξη. Δεν έχει κάνει κάτι για να αναγνωρισθεί… όπου τον ακουμπάς σε συζήτηση κάααααθεται.

Είναι όλοι παρέα και το δούλεμμα στον Ελληνικό λαό πάει γόνατο. Δεν αποκλείεται μελλοντικά να δούμε κόμμα Καμμένου με προστασία του Βούδα της Ραφήνας αυτού που τη κοπάνησε σαν κουνέλα αφού είχε φορτώσει με κόκκινα δάνεια τις τράπεζες χωρίς να έχει “αντιληφθεί” τίποτα, στο οποίο θα συμμετέχει ο κ.Κρανιδιώτης και άλλοι απο τη ΝΔ. Μια οικογένεια είναι όλοι. Το λέμε αλλά μου το χαλάτε μερικές φορές.

Για την μεταναστευτική πολιτική είναι υπεύθυνη όλη η κυβέρνηση. Το να πεί κάποιος “αποχωρώ επειδή ο Μουζάλας έθιξε τα εθνικά συμφέροντα” είναι παραμύθι της Χαλιμάς, γιατί η παράδοση του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ απο το κ.Καμμένο και η μη οριοθέτηση της ΑΟΖ παληά υπόσχεση των ΑΝΕΛ είναι κάτι χειρότερο.

Η σύνταξη των ΑΝΕΛ υπέρ της δημιουργίας ΕΟΖ όπως και η δημιουργία Τράπεζας Ανάπτυξης με εγγυήσεις τη δημόσια και την εκκλησιαστική ακόμη περιουσία είναι ακόμη μια μειοδοτική πράξη, Ο Μουζάλας θα την πληρώσει και η κυρά Τασία; Αυτοί είναι αγαθοί.

Ξέρετε, εμείς με “εκκλησίες” δεν παίζουμε, παίζουμε με αυτούς που θεωρούμε υπεύθυνους, με αυτούς που υπογράφουν… και αυτοί είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Καμμένος. Άλλο λόγια, άλλο ψήφος, άλλο υπογραφή…

Η ΝΔ πολιτικά δεν πείθει κανένα, δεν υπογράφει αλλά ψηφίζει. Ο Παναγιώτης Καμμένος δεν αποκλείεται να παίζει και το παιγνίδι της ΝΔ και κάποιων καναλαρχών. Παρέα είναι όλοι. Το θέατρο να παίζει, ο τροχός να γυρίζει. Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι κανένα κόμμα δεν έχει προτάσεις. Τα νοιάζει μόνο το βόλεμμα. Είναι όλα χαμένος χρόνος. Είναι κάτι παντελώς άχρηστο. Να κάνουν στην άκρη.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments