Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Βράβευσαν στις ΗΠΑ την Τουρκία για την …προσφορά της στο προσφυγικό!Αμερικανική ανθρωπιστική οργάνωση βράβευσε Ερντογάν και Νταβούτογλου για την “ακούραστη υπεράσπιση του συριακού λαού και την φιλοξενία 2,7 εκατομμυρίων προσφύγων”! 

Το …βραβείο παρέλαβε καταχειροκροτούμενος ο πρέσβης της Τουρκίας στην Ουάσινγκτον Serdar Kilic! Η Τουρκία, η οποία έχει κατηγορηθεί από πολλές διαφορετικές πλευρές για συνεργασία με τους τζιχαντιστές, η Τουρκία που έκανε και κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην μπει τέλος στην αιματοχυσία της Συρίας, η χώρα η οποία εξαιτίας αυτής της συμεπριφοράς έχει προκαλέσει εκατομμύρια προσφύγων …βραβεύθηκε! 

Η …ανθρωπιστική οργάνωση που λέγεται “Συνασπισμός για τη Συρία” βράβευσε τη Τουρκία …τιμώντας την έκτη επέτειο του πολέμου στη Συρία βράβευσε τις χώρες που θεωρεί ότι έχουν προσφέρει στην προσφυγική κρίση όπως οι ΗΠΑ,η Γερμανία ,ο Καναδάς και η Ελλάδα. Από κοντά και η Τουρκία. 

Ο Τούρκος πρέσβης στην Ουάσινγκτον ευχαρίστησε για τη βράβευση και ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στην επίθεση που έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Μετά από τις ομιλίες ο Τούρκος πρέσβης πήρε κι επιταγή με ποσό που είχε συγκεντρωθεί από την οργάνωση!

Militaire.gr

https://isxys.blogspot.com/2016/03/blog-post_51.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/