Και βλάκας και ρατσιστής και ...διαδίδει μούφες : Νίκο Άγκο aka "ο μαλάκας"

Ρόμπα έγινε ο γνωστός μισέλληνας, χριστιανοφοβικός βλάκας ρατσιστής Nicko Ago, ο οποίος έγραψε αυτό, για να βγάλει τη χολή του εναντίον των Χριστιανών:

Φυσικά, οι Χριστιανοί δεν σφάζουν προβατίνες το Πάσχα (αλλά αρνιά και κατσίκια), ούτε τις αποκεφαλίζουν (!)

Δυστυχώς για τον μαλάκα, υπάρχει και η αντίστροφη αναζήτηση εικόνας, η οποία πολύ σύντομα αποκαλύπτει την πηγή των φωτογραφιών: είναι από Μουσουλμανική εορτή στον Εχίνο Ξάνθης το 2009, παρουσία του μουφτή Αχμέτ Μέτε, ο οποίος εικονίζεται στις φωτογραφίες.

εδώ: http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/05/blog-post_1613.html

Πρόκειται για την πολύ διαδεδομένη σφαγή προβάτων κατά τη διάρκεια του Κουρμπάν Μπαϊράμ, σε όλα τα μειονοτικά χωριά της Θράκης. Μια αναζήτηση στο youtube με kurban bayrami ή kurban kesimi (kesimi=σφαγή) και İskeçe (Ξάνθη) ή Gümülcine (Κομοτηνή), θα σας φέρει αντιμέτωπους με το λουτρό αίματος, αφού ο Μωάμεθ το απαιτεί. Θα δείτε χιλιάδες βίντεο με παρόμοιες σφαγές. Εν πάσει περιπτώσει, αυτή είναι η θρησκεία τους, δεν μας αφορά, τη σεβόμαστε.

Ο.Κ. λοιπόν, ο Άγκο είναι γνωστός βλάκας. Αλλά το ότι είναι βλάκας, τον απαλλάσσει από τις ποινικές ευθύνες του ρατσιστικού του λόγου;

* [To κείμενο είναι από μια εργασία του Δημ. Σχολείου Σαπών με τίτλο: "Χρώματα του τόπου μας"] (2001-2002). Το κουρμπάν Μπαιράμ είναι διαφορετικό από το Ραμαζάν Μπαϊράμ, αλλά το ίδιο σημαντικό. Ονομάστηκε έτσι γιατί ένας προφήτης του Αλλάχ, πήρε κάποτε το μικρό παιδί του και πήγε σ' ένα μέρος για να το θυσιάσει. Τότε ο Αλλάχ έστειλε ένα πρόβατο για να σφαγιαστεί στη θέση του παιδιού. (Η ιστορία αυτή θυμίζει τη θυσία του Αβραάμ). Η μέρα αυτή ονομάστηκε Κουρμπάν (πρόβατο) Μπαϊράμ. Το Κουρμπάν Μπαϊράμ, γιορτάζεται μια φορά το χρόνο και διαρκεί πέντε μέρες και δεν προβλέπεται καθόλου νηστεία. Την πρώτη μέρα, σηκώνονται πολύ νωρίς οι μουσουλμάνοι και πηγαίνουν στο τζαμί για να προσκυνήσουν. Ύστερα γυρίζουν στα σπίτια τους και ετοιμάζουν τα μαχαίρια τους ή ό,τι άλλο χρειάζεται για τη σφαγή του προβάτου. Η σφαγή αυτή πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις μέρες, μετά απαγορεύεται. Τις υπόλοιπες ημέρες κάνουν επισκέψεις σε σπίτια των συγγενών ή φίλων. Κανείς δεν εργάζεται.

Στο Κουρμπάν Μπαϊράμ, όπως κάθε Μπαϊράμι, γίνονται επισκέψεις στους τάφους των νεκρών συγγενικών προσώπων όπου διαβάζουν προσευχές από το κοράνι. Την πρώτη μέρα του Μπαϊραμιού, τις πρωινές ώρες, γίνονται στα τζαμιά το "Μπαϊράμ ναμαζί" (προσευχή του Μπαϊραμιού) και στη συνέχεια εφαρμόζοντας την εντολή του Αλλάχ και την πράξη του προφήτη Ιμπραχήμ, σφάζουν το θυσιασμένο Κουρμπάν (ένα πρόβατο). Γίνονται επισκέψεις στα συγγενικά πρόσωπα, πρώτα στη μητέρα και τον πατέρα και στη συνέχεια σε γνωστούς και συγγενείς για να τους ευχηθούν για το Μπαϊράμι φιλώντας τα χέρια των μεγάλων και μοιράζουν δώρα στους μικρούς. Με τον τρόπο αυτό θέλουν να συνεχιστεί η αγάπη και ο σεβασμός-αδελφοσύνη μεταξύ τους. Το Κουρμπάν (αρνί) που σφάζουν, το μοιράζονται με φτωχές οικογένειες, όπως το επιβάλλει η θρησκεία, για την αλληλοστήριξη και βοήθεια στους φτωχούς. Έτσι μπορούν και οι φτωχοί να συμμετέχουν με χαρά στο Μπαϊράμι. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Ἡ Κρυφή ἱστορία τοῦ 20ου αἰῶνος

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'

Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα! Τους ενημέρωσαν για την Τρομοκρατία στην Ελλάδα!