“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η απάντηση της Μόσχας: Νέα ρωσική φρεγάτα πέρασε το Βόσπορο με πορεία στην Κριμαία


Σε όλη την πορεία της, η νέα ρωσική φρεγάτα «Ναύαρχος Γκριγκόροβιτς» προς την Μαύρη Θάλασσα, από τότε που απέπλευσε από το περιοχή του Καλίνινγκραντ, το Στόλο της Βαλτικής Θάλασσας, μέχρι τη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, συνοδεύονταν διαρκώς από 2 ως 4 πλοία του ΝΑΤΟ.

Αυτό σημειώνει το δημοσίευμα επικαλούμενο τον διοικητή της 30ης Διεύθυνσης πλοίων επιφανείας, πλοίαρχο Όλεγκ Κριβορόγκ.

Η φρεγάτα ήρθε για να ενισχύσει το ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας, αμέσως μετά την εμφάνιση στην περιοχή του πιο σύγχρονου αμερικανικού αντιτορπιλικού «Πόρτερ» που είναι οπλισμένο με πυραύλους «Τόμαχοκ» και το αντιπυραυλικό σύστημα «Αιγίς».

Στη συνοδεία υπήρχαν τέσσερα θωρηκτά της Τουρκίας, ιδιαίτερα όταν εισήλθε στα Στενά στις 8 Ιουνίου.

Η φρεγάτα «Ναύαρχος Γκριγκόροβιτς» είναι το πρώτο πλοίο επιφανείας μεγάλης εμβέλειας που εντάσσεται στο Στόλο της Μαύρης Θάλασσας. Είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Βαλτικής στις 6 Μαΐου με προορισμό την Σεβαστούπολη.

Η νέα φρεγάτα φέρει το όνομα του Ναυάρχου Ιβάν Γκριγκόροβιτς, του τελευταίου υπουργού Ναυτιλίας της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Αδιαμφισβήτητη είναι η αξία του Βλαντίμιρ Πούτιν που κατάφερε να συμφιλιώσει το παρελθόν του τσαρισμού με τον κομμουνισμό στη βάση της κρατικής υπόστασης και να αποφευχθεί οποιαδήποτε αντιπαράθεση στην κοινωνία.

The Hellenic Information Team


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments