Ευρωβουλευτής σκοτώνεται σε (ατύχημα); ή δολοφονείται;

Γνωρίζουμε όλοι και πολύ καλά ποια είναι η θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου...

Είναι σε υπηρεσία στο Ευρωκοινοβούλιο, αφού πρώτα βεβαίωσε τους αθέατους υψηλά ιστάμενους ότι θα κάνει τα πάντα για τις παραδόσεις της Ευρώπης όπως αυτός την αντιλαμβάνεται, χωρίς να έχει διαβάσει ιστορία και θα γκρεμίσει τα σύνορα, διαβάστε το γνωστό σχέδιο…κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Την ρομαντζάδα, μετά την ευρωπαική του εργασία, του την χάλασε ένας Ιταλός (μάλλον έλληνας απο την Μ.ΕΛΛΑΔΑ), ο οποίος τον ξεμπρόστιασε διεθνώς….

Δείτε το κορυφαίο βίντεο


Ο φιλέλληνας Ιταλός ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno έκανε ρόμπα τον Έλληνα επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο γιατί κατά την ομιλία του έπαιζε με το κινητό του μη δίνοντας σημασία στα όσα ελέγοντο για το καυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Δύο μέρες μετά, ο ιταλός ευρωβουλευτής σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό που έγινε στο Βαρέζε της Ιταλίας όταν αυτοκίνητο με τρία άτομα του έκλεισε τον δρόμο…….!!!!!!!!! Δείτε ΕΔΩΠερισσότερα για το συμβάν ΕΔΩ και ΕΔΩ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάλογος Του Τζο Σίσκο με τον υποστράτηγο του ΝΑΤΟ, Χουήζερ για την Κύπρο

Κάποιοι από τα Καρτέλ της Λέσχης, αδειάζουν τον Ερντογάν!...

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Β)'

Η θέση αυτή εκτιμάται ιδιαίτερα από τον καγκελλάριο τη στιγμή αυτή, επειδή εξυπηρετεί και τα συμφέροντα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην εξωτερική της πολιτική προς την ΤΟΥΡΚΙΑ και προς τα Βαλκάνια γενικώτερα.

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'