Ο Ισλαμιστής νέος δήμαρχος του Λονδίνου απαγορεύει τις διαφημίσεις με «μη ρεαλιστικά σώματα»

Απαγορεύει αυτή την διαφήμιση....αλλά;
Ο Σαντίκ Καν εξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου μόλις πριν ένα μήνα - Γιατί απαγορεύει στα μέσα μαζικής μεταφοράς τις διαφημίσεις «που κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται ντροπή για το σώμα τους»
Επιτρέπει αυτήν την διαφήμιση!....

Ο νέος δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν έδειξε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σχετικά με τις διαφημίσεις που κάνουν τις γυναίκες και ειδικότερα, τα νέα κορίτσια να αισθάνονται άβολα, αν το σώμα τους έχει ψεγάδια. Ο Καν αποφάσισε πρόσφατα να απαγορεύσει στα μέσα μαζικής μεταφοράς της βρετανικής πρωτεύουσας τις διαφημίσεις που «κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται ντροπή για το σώμα τους ή τους δημιουργούν αίσθημα πίεσης σχετικά με το σώμα τους».

Αιτία για την απόφαση του δημάρχου της βρετανικής πρωτεύουσας στάθηκε, όπως υποστηρίζει ο Τύπος στην χώρα, μια διαφήμιση που εμφανίστηκε στο μετρό του Λονδίνου τον Ιούλιο του 2015 και εμφάνιζε μια νεαρή καλλίγραμμη κοπέλα με αποκαλυπτικό κίτρινο μπικίνι που διαφήμιζε ένα σκεύασμα πρωτεΐνης με λεζάντα: «Είναι το σώμα σας έτοιμο για την παραλία;».

Ο Σαντίκ Καν δήλωσε για το θέμα: «Ως πατέρας δύο έφηβων κοριτσιών, ανησυχώ πολύ για αυτό το είδος της διαφήμισης που μπορεί να εξευτελίζει τους ανθρώπους, ιδιαίτερα τις γυναίκες και να τους κάνει να αισθάνονται ντροπή για τα σώματά τους. Είναι καιρός να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται «πίεση» όταν ταξιδεύει με το μετρό ή με τα λεωφορεία σχετικά με «μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το σώμα του» και τόνισε ότι με την απαγορευτική οδηγία που εξέδωσε στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις διαφημιστικές εταιρείες.

Ο οργανισμός Transport for London (TfL), που επιβλέπει τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Βρετανία, έχει τώρα επιφορτιστεί με το καθήκον να εφαρμόσει τον νέο κανονισμό του δημάρχου ενώ παράλληλα, έχει συγκροτηθεί ειδική ομάδα για να επανεξετάσει την στρατηγική των διαφημίσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς της βρετανικής πρωτεύουσας.

Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι τοποθετούνται 12.000 διαφημίσεις σε σταθμούς του μετρό, των τρένων, των τραμ και των λεωφορείων στο Λονδίνο και τις βλέπουν εκατομμύρια Λονδρέζων που ταξιδεύουν με αυτά τα μέσα.

ΠηγήΟ νέος δήμαρχος του Λονδίνου ο μουσουλμάνος Σαντίκ Καν βάζει στα λεωφορεία επιγραφές «Subhan Αλλάχ» (Δόξα στον Αλλάχ).

Η όλη ιστορία χρηματοδοτείται από την μουσουλμανική ΜΚΟ Islamic Relief .

Οι Άγγλοι έχουν συρρικνωθεί..έχουν σκορπίσει ,παντου,και αυτοί οι λίγοι που έχουν μείνει είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και απομονωμένοι...

Έχει γίνει εδώ και χρονιά η μετακίνηση της Ινδίας και του Πακιστάν στην Αγγλία..

Το μεγαλύτερο ποσοστό των κάτοικων στο νησί είναι αλλοδαποί, κάτοικοι των παλιών αποικιών της γερμανίδας βασίλισσας..

Όσοι εγγλέζοι έχουν μείνει είναι βυθισμένοι στα ναρκωτικά και στον αλκοολισμό, ενώ κάποιοι είναι απομονωμένοι στα χωράφια τους..με τα προβατάκια και τα γελάδια τους...στις μεγάλες πόλεις το μεγαλύτερο ποσοστό είναι πακιστανοί αφγανοι, γενικα μουσουλμάνοι..

Το έζησα πέντε χρόνια ..

Οι "παλιοί" εγγλεζοι είναι "μεθυσμένοι" με τα παλιά χρόνια των " τσαγιών" και του μπισκότου...απλά αναπολούν....χαχαχαχαχα!!!

Έχει μεγάλη πλακά τελικά ο άνθρωπος!!!!!!!!!!!!!!
πιο ηλίθιος δεν θα μπορούσε να αποδεδειχθεί!!!
ελένη

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 26/11/1943, Οι Γερμανοί εκτελούν 118 Σπαρτιάτες στο Μονοδένδρι Λακωνίας!...

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Απόρρητο Ισραηλινό έγγραφο που διέρρευσε αποκαλύπτει συντονισμό Ισραήλ-Σαουδαράβων για πόλεμο

Η νέα Αυστροουγγαρία εναντίον της Ε.Ε.

Επανασύσταση της τρομοκρατίας από την Αμερικανική Πρεσβεία; Δολοφονία Ερντογάν στην Αθήνα;

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EurActiv Grèce

ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ NSA….

VIDEO: Enraged Muslim Jump Kicks Man In The Back For Protesting Outside London Mosque

«Το Γαλάζιο Πετράδι».το πρόβλημα της ΚΥΠΡΟΥ και το Ελληνοτουρκικό δεν λύνεται χωρίς στρατιωτική επέμβαση