Θα την πάρουμε την Πόλη, Βλαδίμηρε; ή θα περιμένουμε αλλά 300 χρόνια;

Η ρωσική αρκούδα θα βρυχηθεί και η τουρκιά θα σπεύσει να εξαφανιστεί από τον φόβο της! Θα χαθεί στα βάθη της Ανατολής κι έτσι θα ελευθερωθεί η Πόλη. Θα επιστρέψουμε θριαμβευτές να ψάλουμε μαζί με τον Βλαδίμηρο στην Αγιά Σοφιά την Υπερμάχω. Λευκά άλογα, γαλόνια και μαύρα ράσα να βαπτίζουν όσους ξεχάστηκαν και έμειναν πίσω…


Πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία έχουν εκθέσει ελαφρώς τους Πουτινόφιλους, οι οποίοι περίμεναν πως και πως ότι από θέρος σε θέρος ο ηγέτης της καρδιάς τους, ο σατράπης πασών των Ρωσιών, θα ξεκινούσε πόλεμο με τον Σουλτάνο Ερντογάν. Πρόκειται για έναν καθαρά ελληνικό τρόπο σκέψης: Επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας την δουλειά, κάποιος άλλος θα πρέπει να βρεθεί για να την κάνει. Και ποιος είναι αυτός ο άλλος; Το ξανθό γένος και ο ηγέτης αυτού, ο Βλαδίμηρος Πούτιν.

Η σωτηρία μας από το ξανθό γένος είναι ένα σενάριο πάνω στο οποίο έχουμε επενδύσει πολλές φορές τα τελευταία τριακόσια χρόνια. Κι αυτοί οι ομόθρησκοι δεν βρήκαν ούτε μία φορά την ευκαιρία να δώσουν ένα ουσιαστικό χέρι βοήθειας στον δοκιμαζόμενο ελληνισμό. Αλλά εμείς εκεί! Επιμονή! Δεν μπορεί, λέμε! Στα επόμενα τριακόσια χρόνια θα δικαιωθούν οι προφητείες τόσων επιφανών μοναχών και γνωστών Αγίων…

Στο δικό μου χωριό, όμως, σεβάσμιοι Πατέρες, οι άνθρωποι λένε ότι «αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις άλλον». Το εμπόριο ελπίδας που έχει στηθεί είναι αρεστό σε ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια κυριαρχούν σε αυτή την χώρα οι θεωρίες συνωμοσίας και οι πολιτικοί φορείς τους. Δεν είναι τυχαίο ότι οι άνθρωποι πιστεύουν στα πιο απίθανα σενάρια.

Κυρίες και κύριοι, όσοι αγοράσατε «προφητείες» σημειώστε ότι τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει πιο κοντά την Τουρκία με την Ρωσία. Δεν ξέρουμε αν οι «προφητείες» θα εκπληρωθούν κάποτε, αλλά εμείς θα πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν να αποφασίσουμε αν θέλουμε να είμαστε στην Δύση του ορθολογισμού ή στην Ανατολή των προφητειών και των αγίων. Να έχουμε υπόψη μας, πάντως, ότι η Ελλάδα της Ανατολής δεν έχει πιθανότητες να επιβιώσει. Επειδή εκεί στην Ανατολή υπάρχει ένας μοναχικός λύκος που ακούει στο όνομα Βλαδίμηρος και ένα επικίνδυνο ασκέρι που σφάζει στο όνομα του Θεού.


 Αναζητούνται τα αρνιά που θα βγουν από την στάνη…

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@liberal.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 26/11/1943, Οι Γερμανοί εκτελούν 118 Σπαρτιάτες στο Μονοδένδρι Λακωνίας!...

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Απόρρητο Ισραηλινό έγγραφο που διέρρευσε αποκαλύπτει συντονισμό Ισραήλ-Σαουδαράβων για πόλεμο

Η νέα Αυστροουγγαρία εναντίον της Ε.Ε.

Επανασύσταση της τρομοκρατίας από την Αμερικανική Πρεσβεία; Δολοφονία Ερντογάν στην Αθήνα;

VIDEO: Enraged Muslim Jump Kicks Man In The Back For Protesting Outside London Mosque

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EurActiv Grèce

ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ NSA….

SERCO: A Corporate Octopus With Tentacles Wrapped Around The Globe