Στο Υπ. Εξωτερικών στήνουν νέα απάτη με το ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), με πλάγιους τρόπους

Φαίνεται ότι χωρίς απάτες δεν μπορούν να ζήσουν στο ψευτοκράτος των Αθηνών, γι' αυτό, επειδή υπάρχει χρήμα στους προϋπολογισμούς της Γεν. Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ), γιά το ανύπαρκτο ΣΑΕ (δεν υπήρξε ούτε ως ''νομικό πρόσωπο'' στην Ελλάδα, αλλά είναι στο... Σύνταγμα της χώρας), σκέφτηκαν την...
πλάγια οδό, όπως το συνηθίζουν: 

''Ενεργοποιούν'' το ''Ιδρυμα Απόδημου Ελληνισμού'', μέσω του οποίου διοχετευόταν κρατικό χρήμα γιά το -ανύπαρκτο νομικά- ΣΑΕ (μέρος του επέστρεφε ως... μίζα σε πολιτικούς κ.ά.), που θα... ''ενεργοποιήσει'' το πεθαμένο ΣΑΕ, η ύπαρξη του οποίου (ως... ''πτώμα'')... προβλέπεται στο Σύνταγμα.

Οι αστείοι της ΓΓΑΕ, με την έγκριση του ''απόγονου του Παλαιών Πατρών Γερμανού'' (του υπουργού Εξωτερικών), αδιαφορώντας γιά το γεγονός ότι η Ομογένεια ουδέποτε αποδέχτηκε το ΣΑΕ, το οποίο αυτοδιαλύθηκε τον χρόνο 2010 και αφού στον προϋπολογισμό της, κάθε χρόνο, εγγράφεται ένα σεβαστό ποσό γιά το... (ανύπαρκτο) ΣΑΕ, θέλουν τώρα (πάλι) να... σώσουν την Ομογένεια μέσω ΣΑΕ, δηλ. ''να βουτήξουν τα δάχτυλα στο μέλι'', αφού το ''μέλι'' είναι διαθέσιμο. 

Γιά τον σκοπό αυτόν, βρίσκουν ''ψώνια'' της Ομογένειας, να τους βάλουν ως προσωρινά μέλη στο ''Ιδρυμα'', αδιαφορώντας γιά το γεγονός ότι το ΣΑΕ ''πέθανε'' οριστικά.
Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι, είναι συγκινητική η προσπάθεια του ψευτοκράτους των Αθηνών και ειδικά της ΓΓΑΕ, να ''σώσουν'' την Ομογένεια, να την ''ενώσουν''. 

'Εχουν πείρα, με δεδομένο ότι από διαπλεκόμενους-διεφθαρμένους του σάπιου κράτους, ''σώθηκε'' και η Ελλάδα.

Καλάμι -ΗΠΑ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάλογος Του Τζο Σίσκο με τον υποστράτηγο του ΝΑΤΟ, Χουήζερ για την Κύπρο

Κάποιοι από τα Καρτέλ της Λέσχης, αδειάζουν τον Ερντογάν!...

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Β)'

Η θέση αυτή εκτιμάται ιδιαίτερα από τον καγκελλάριο τη στιγμή αυτή, επειδή εξυπηρετεί και τα συμφέροντα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην εξωτερική της πολιτική προς την ΤΟΥΡΚΙΑ και προς τα Βαλκάνια γενικώτερα.

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'