“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πήρε η Χίλαρι Κλίντον το χρίσμα της υποψηφίας Προέδρου με νοθεία; (βίντεο ΣΟΚ)

Η Χίλαρι Κλίντον πήρε το χρίσμα των δημοκρατικών για υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ με νοθεία;

Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (από κάμερες ασφαλείας) και κάνει τον γύρο του πλανήτη ισχυρίζεται ότι δείχνει οπαδούς της Χίλαρι Κλίντον, μέσα στα εκλογικά κέντρα των εσωκομματικών εκλογών των Δημοκρατικών, να «γεμίζουν» τις κάλπες με ψηφοδέλτια της Κλίντον.



Η Χίλαρι Κλίντον αναμετρήθηκε για το χρίσμα με τον γερουσιαστή της πολιτείας του Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς.

Ο Μπέρνι Σάντερς δεν είναι ένας «άγευστος» πολιτικός άνδρας. Σοσιαλιστής ο ίδιος, εκλεγόταν ως ανεξάρτητος και στο δημοκρατικό κόμμα προσχώρησε μόλις το 2015.

Στις εσωκομματικές εκλογές των Δημοκρατικών, για το χρίσμα του υποψηφίου Προέδρου, ο Μπέρνι Σάντερς έχασε συγκεντρώνοντας το 43,1% των ψήφων και κέρδισε η Χίλαρι Κλίντον με το 55,2% των ψήφων.

Πώς κέρδισε η Χίλαρι Κλίντον; Από ό,τι φαίνεται όχι και τόσο με το σπαθί της. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται όσοι διακινούν το βίντεο στο διαδίκτυο.

Τα βίντεο δείχνουν εκτεταμένη και ακόρεστη νοθεία, που τη συναντά κανείς μόνο σε χώρες δίχως καμία δημοκρατική παράδοση. Κανείς φυσικά δεν θα πίστευε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στις ΗΠΑ.

Και όμως. Δείτε το βίντεο:


πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments