“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Με έξοδα της τουρκικής πρεσβείας! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ένα πουλάκι μας σφύριξε ότι καμιά δεκαριά (έλληνες) δημοσιογράφοι, όχι μόνο από περιθωριακά sites αλλά και από μεγάλα ΜΜΕ, δέχθηκαν να μεταβούν στην Τουρκία, σε ταξίδι που οργάνωσε (και πλήρωσε) η τουρκική πρεσβεία, προκειμένου να… ενημερωθούν οι δημοσιογράφοι για το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου...
Στοίχημα ότι σήμερα, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ θα έχουμε πλήρη παρουσίαση του τιτάνιου αγώνα που δίνει ο κ. Ερντογάν... για την αποκατάσταση της… δημοκρατίας στη χώρα του και άλλα τέτοια γλαφυρά.

Δηλαδή τι ακριβώς ήθελαν να μάθουν αυτοί οι δημοσιογράφοι, που δεν το ήξεραν ήδη και θα τους το προσέφερε το κατηχητικό του κάθε υπαλλήλου της Διεύθυνσης Πληροφοριών του τουρκικού καθεστώτος; Θα μπορούσαν να τεθούν πολλά ερωτήματα δεοντολογίας και ηθικής τάξης. 

Όμως ένα είναι το μεγάλο ζήτημα: Μπήκε κανείς στη θέση ενός εκ των εκατοντάδων δημοσιογράφων και διανοουμένων που βρίσκονται στη φυλακή και μαθαίνουν ότι έλληνες δημοσιογράφοι περιφέρονται φιλοξενούμενοι της τουρκικής κυβέρνησης για να ενημερωθούν για τους «εχθρούς» της Τουρκίας;

Παρόν της Κυριακής

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments