“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ

Ο Σιμόν Πέρες (καμιά σχέση με το όνομα μου, απλώς στα ελληνικά δεν προφέρεται το « sh ») ονειρευόταν την ειρήνη. Ποια ειρήνη; H ειρήνη έχει καθολική έννοια, αφορά όλες τις εποχές, όλους τους λαούς της ανθρωπότητας, να τα βρουν επιτέλους μεταξύ τους. Ο Σιμόν Πέρες ονειρευόταν μια συγκεκριμένη ειρήνη όπως ο Αριστοφάνης στην κωμωδία «Ειρήνη»

Ο Αριστοφάνης όμως, δεν είχε κανένα συμφέρον, μάλλον υπέφερε να βλέπει....
τους συνανθρώπους του, τους συμπατριώτες του να αλληλοσπαράσσονται έτσι. Εδώ που τα λέμε, δεν πολύ αλλάξατε φίλοι μου Έλληνες, κάθε φορά που κάνω παρουσίαση ενός βιβλίου μου ή διάλεξη, εξελίσσεται η εκδήλωση σε πελοποννησιακό πόλεμο...

Για το Σιμόν Πέρες ειρήνη σήμαινε: να γίνει η Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα της παγκόσμιας κυβέρνησης και στέγη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Αυτός ήταν ο σκοπός του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο 1945, δύο μήνες πριν το ΔΝΤ. Όλα στημένα: «για την παγκόσμια ειρήνη» λέει...

Οι Εβραίοι δεν είναι όλοι Ιουδαίοι, αλλά οι Ιουδαίοι είναι όλοι Εβραίοι. Η εβραϊκή φυλή είναι πολύ αρχαία και έχει συγγένεια με την πολύ αρχαία ελληνική φυλή. Mια θρησκεία δεν είναι φυλή, είναι θρησκεία! Υπάρχει η φυλή των Ελλήνων χιλιάδες χρόνια (να διαβάσετε αποσπάσματα του βιβλίου του Άρη Πουλιανού «Η Προέλευση των Ελλήνων» στον ιστότοπο της ΑΕΕ ), υπάρχει εξίσου η φυλή των Εβραίων χιλιάδες χρόνια (να διαβάσετε το βιβλίο μου «Η Παρακαταθήκη των Ελλήνων»).



Και οι δύο φυλές λοιπόν υπήρχαν προτού δημιουργήσουν μερικοί διεφθαρμένοι Εβραίοι την πρώτη μονοθεϊστική θρησκεία η οποία εξελίχθηκε σε χριστιανισμό και σε ισλάμ. Αυτοί οι διεφθαρμένοι Εβραίοι ήταν οι έμποροι του Ναού του Σολομώντα στη Ιερουσαλήμ. Ο Ναός του Σολομώντα υπήρξε εμπορικό κέντρο, έδρα του Ιουδαϊσμού όπου είχαν πλέον οι υπηρέτες του Γιαχβέ τη δυνατότητα να υποδουλώσουν τους φτωχούς μέσω της τοκογλυφίας και των δανείων. Ο Γιαχβέ είναι θεός του κέρδους στην ουσία. Εκεί μαγειρευόντουσαν όλες οι κομπίνες: έτσι γέννησαν δύο άλλες θρησκείες για να είναι σίγουροι να κρατάνε στα χέρια τους τα ηνία των παγκόσμιων πραγμάτων. Το πέτυχαν έπειτα από δύο παγκόσμιους πολέμους.

Οι υπόλοιποι, οι «δικοί μας» βρήκαν την ιδέα να χωρίζουν τους ανθρώπους σε αριστερούς και δεξιούς - ουδέποτε αυτές οι έννοιες αφορούσαν την πολιτική, απάτη και αυτή, διαβάστε την «Παρακαταθήκη των Ελλήνων» πάλι - δηλαδή σε σοσιαλιστές και καπιταλιστές, κατά του ελεύθερου εμπορίου ή υπέρ. Έτσι, είτε με τις δήθεν θρησκείες είτε με την ψευδοπολιτική, πιαστήκαμε σαν ποντίκια στη φάκα.

Ανέκαθεν οι Εβραίοι ήταν φυλή δίχως έδαφος, άρα δεν ήταν ποτέ έθνος. Για να υπάρχει έθνος πρέπει να υπάρχει έδαφος. Και για να υπάρχει κράτος πρέπει να υπάρχει μια φυλή με ρίζες σε συγκεκριμένο έδαφος, με θεσμούς δικούς της: τότε οι κάτοικοι αυτού του εδάφους αποτελούν έθνος. 

Το 1948, ο Σιμόν Πέρες μαζί με άλλους Εβραίους ίδρυσε το κράτος του Ισραήλ σε έδαφος που κατέλαβαν με το «έτσι θέλω» - και με τη βοήθεια του ΟΗΕ - επειδή ξαφνικά θυμηθήκαν ότι, μια φορά κι έναν καιρό, ο Γιαχβέ είχε πει στο Μωυσή (1593 π.χ.χ. - 1473 π.χ.χ.): διάλεξα αυτή τη γη για τους Εβραίους.

Δύο παγκόσμιοι πόλεμοι (στην ουσία ένας) συν τρία χρόνια και να το κράτος του Ισραήλ! Κλεμμένη γη, έθνος μηδέν, αλλά... κράτος, ναι! Κατόπιν ιδρύσανε την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα η οποία μετατράπηκε σε Ευρωπαϊκή Ένωση και στις μέρες μας, έχουν ωριμάσει οι διαπραγματεύσεις για την Υπερατλαντική Συνθήκη ούτως ώστε να κατέχει η συμμορία ΟΗΕ-ΔΝΤ- ΙΣΡΑΗΛ όλο το χρήμα, όλα τα συγκροτήματα, όλες τις τράπεζες του κόσμου μόνο και μόνο για την παγκόσμια ειρήνη! Είναι γνωστό ότι το χρήμα ενώνει τους ανθρώπους μεταξύ τους βέβαια..

Καθυστέρησαν, μεγάλος ο δρόμος, άπειρη οδύσσεια, αλλά οι έμποροι του Ναού επέστρεψαν στη στέγη του κέρδους. Τους είδατε όλους στην κηδεία του Πέρες με την κιπά; τι σοσιαλιστές, καπιταλιστές, χριστιανοί, πάνε αυτά, ντεμοντέ. Αφού τα ηνία της παγκόσμιας εξουσίας τα κρατάνε άρρωστοι, διεφθαρμένοι, αγράμματοι, βάρβαροι, δεν υπάρχει πια διαφορά μεταξύ τους. «Aδέλφια» κυριολεκτικά... Ενωμένοι κάτω από την κιπά της ειρήνης. Σιγά σιγά, η Ιερουσαλήμ γίνεται πρωτεύουσα της παγκόσμιας κυβέρνησης. Εκεί το πάνε.

Ξέρουμε όμως ότι η ειρήνη είναι διαχρονική και καθολική. Ο Πέρες την ονειρευόταν, για μένα δεν είναι όνειρο είναι στόχος: όταν θα καταργηθεί ο ΟΗΕ και ο κάθε λαός θα πάρει πίσω όσα του έκλεψε η συμμορία, τότε θα δηλώσω «έχουμε ειρήνη». 


Είναι στα χέρια των τελευταίων αυτοχθόνων Ελλήνων που πάντα είχαν έδαφος, έθνος, μικρά ανθρώπινα κράτη, θεούς μπόλικους, αμφικτιονίες για την ειρήνη και... δικούς τους πολέμους! 

Αν μπόρεσαν κάποτε, μπορούν και τώρα, ας διαβάσουν την αρχαία ελληνική γραμματεία, όλα μέσα είναι.

Simone Le Baron

Αθήνα 04-10-2016

πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments