Κατάρ: Συμφωνία 12 Δισ. Δολαρίων για Αγορά F-15 από τις ΗΠΑ-Τι δεν καταλαβαίνεις;

Το υπουργείο Άμυνας του Κατάρ ανακοίνωσε την Τετάρτη πως η χώρα υπέγραψε συμφωνία για να αγοράσει μαχητικά F-15 από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έναντι 12 δισ. δολαρίων

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε παρότι η χώρα του Κόλπου δέχθηκε πρόσφατα σφοδρές επικρίσεις από τον Ντόναλντ Τραμπ πως υποστηρίζει την τρομοκρατία.

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Jim Mattis, και εκπρόσωποι από το Κατάρ συναντήθηκαν την Τρίτη για να σφραγίσουν τη συμφωνία, όπως ανέφερε το Reuters. Σύμφωνα με το Bloomberg, το deal αφορά σε 36 αεροσκάφη.

Τον περασμένο Νοέμβριο, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενέκριναν πιθανή πώληση μέχρι και 72 αεροσκαφών F-15 QA στο Κατάρ, για 21,1 δισ. δολάρια. Η Boeing είναι ο κύριος εταίρος στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Το Reuters υπενθυμίζει πως την περασμένη Παρασκευή ο Ντ.Τραμπ κατηγόρησε το Κατάρ πως είναι «υψηλού επιπέδου» χρηματοδότης της τρομοκρατίας, πιθανώς παρεμποδίζοντας τις προσπάθειες των Ηνωμένων Πολιτειών να αμβλύνουν τις αυξανόμενες εντάσεις και τον αποκλεισμό της χώρας.

Πηγή


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ