Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»: Το άρθρο του Phil Giraldi που οδήγησε στην απόλυση του

Το πρωί της 21ης Σεπτεμβρίου ο ομιλητής και αρθρογράφος Phil Giraldi, πρώην ειδικός της CIA σε στρατιωτικά θέματα, απολύθηκε μέσω τηλεφώνου από το The American Conservative όπου συνέβαλλε τακτικά για δεκατέσσερα χρόνια. Του είπαν ότι το άρθρο του «Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής» ήταν απαράδεκτο.

Λίγες μέρες αργότερα η πρώην πράκτορας της CIA Βάλερι Πλέιμ σήκωσε το άρθρο στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και μετά από κατηγορίες εναντίον της για ”αντισημιτισμό” αναγκάστηκε να το αποσύρει, να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί από τη θέση της στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού Plowshares.

Το Off the Record δημοσιεύει παρακάτω μεταφρασμένο ολόκληρο το ”απαγορευμένο” άρθρο του Phil Giraldi όπως αρχικά δημοσιεύθηκε στο Unz Review:

Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής

Μίλησα πρόσφατα σε μια διάσκεψη για το Πολεμικό Κόμμα της Αμερικής όπου μετά ένας ηλικιωμένος ήρθε σε μένα και ρώτησε: “Γιατί κανείς δεν μιλά ειλικρινά για τον γορίλα των τεσσάρων λιβρών μέσα στο δωμάτιο; Κανείς δεν ανέφερε το Ισραήλ σε αυτό το συνέδριο και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι Αμερικανοί Εβραίοι με όλα τα χρήματα και την εξουσία τους που υποστηρίζουν κάθε πόλεμο στη Μέση Ανατολή για τον Νετανιάχου; Δεν πρέπει να αρχίσουμε να τους ονομάζουμε και να μην τους αφήσουμε να ξεφύγουν με αυτό;”

Ήταν μια ερώτηση σε συνδυασμό με ένα σχόλιο που έχω ακούσει πολλές φορές πριν και η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: κάθε οργάνωση που φιλοδοξεί να ακουστεί στην εξωτερική πολιτική γνωρίζει ότι το να αγγίξει το ηλεκτροφόρο σύρμα του Ισραήλ και των Αμερικανών Εβραίων εγγυάται ένα γρήγορο ταξίδι στην αφάνεια. 


Οι εβραϊκές ομάδες και οι ατομικοί χορηγοί με βαθιά τσέπη όχι μόνο ελέγχουν τους πολιτικούς, κατέχουν και διαχειρίζονται τις βιομηχανίες μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν θα ακούσει ποτέ ξανά για ή από την παραβατική πλευρά. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο θέμα της λεγόμενης «διπλής πίστης», ιδίως καθώς η ίδια η έκφραση είναι λίγο απογοητευτική αφού είναι αρκετά σαφές ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν μόνο πραγματική πίστη στο Ισραήλ.

Πρόσφατα, ορισμένοι επικριτές, συμπεριλαμβανομένου και εμού, προειδοποιούσαν για έναν επικείμενο πόλεμο με το Ιράν. Βεβαίως, η προτροπή για χτύπημα στο Ιράν προέρχεται από πολλές πλευρές και περιλαμβάνει στρατηγούς στη Διοίκηση που πάντα σκέφτονται πρώτα από την άποψη της επίλυσης των προβλημάτων μέσω βίας, από μια κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας εμμονική με φόβο για την Ιρανική ηγεμονία και φυσικά από το ίδιο το Ισραήλ. Αλλά αυτό που κάνει την μηχανή του πολέμου να λειτουργεί παρέχεται από Αμερικανούς Εβραίους που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της έναρξης πολέμου με μια χώρα που δεν απειλεί πιθανώς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουν αποδειχθεί πολύ επιτυχημένοι στο να υποκρίνονται την Ιρανική απειλή, τόσο πολύ ώστε σχεδόν όλοι οι Ρεπουμπλικανοί και οι περισσότεροι Δημοκρατικοί του Κογκρέσσου, καθώς και πολλά από τα ΜΜΕ, φαίνεται να είναι πεπεισμένοι ότι το Ιράν πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα, και πιο συγκεκριμένα με τη χρήση του στρατού των ΗΠΑ, και όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο.

Και ενώ το κάνουν, το ζήτημα ότι σχεδόν όλοι που μισούν το Ιράν είναι Εβραίοι έχει με κάποιο τρόπο διαφύγει, σαν να μην έχει σημασία. Αλλά πρέπει να έχει σημασία. Ένα πρόσφατο άρθρο στο New Yorker σχετικά με τον τερματισμό του επικείμενου πολέμου με το Ιράν προτείνει παραδόξως ότι η σημερινή γενιά “γερακιών του Ιράν” μπορεί να αποτελέσει συγκρατημένη δύναμη όσον αφορά επιλογές πολιτικής, λαμβάνοντας υπόψη τα διδάγματα από το Ιράκ. Το άρθρο παραθέτει ως σκληροπυρηνικούς για το Ιράν τους David Frum, Max Boot, Bill Kristol και Bret Stephens.

Ο Daniel Larison στο The American Conservative έχει μια καλή προεπισκόπηση στο άρθρο του New Yorker με τίτλο “Ναι, τα γεράκια του Ιράν θέλουν σύγκρουση με το Ιράν”, το οποίο ταυτοποιεί τα τέσσερα παραπάνω αναφερόμενα γεράκια με όνομα πριν τα περιγράψει ως “… Ποιός είναι Ποιός της συστηματικής σαθρής σκέψης εξωτερικής πολιτικής. Αν είχαν δίκιο για οποιοδήποτε σημαντικό θέμα εξωτερικής πολιτικής τα τελευταία είκοσι χρόνια, θα ήταν ειδήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο καθένας από αυτούς μισεί την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν με πάθος και έχουν ταχθεί υπέρ μιας στρατιωτικής δράσης εναντίον του Ιράν σε κάποιο σημείο ή άλλο. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οποιοσδήποτε από αυτούς θα αντιταχθεί στην επίθεση στο Ιράν.”

Και θα ήθελα να προσθέσω μερικά ακόμη ονόματα: Mark Dubowitz, Michael Ledeen και Reuel Marc Gerecht του Ιδρύματος για την Προάσπιση των Δημοκρατιών. Daniel Pipes του Φόρουμ για τη Μέση Ανατολή. John Podhoretz του περιοδικού Commentary. Elliot Abrams του Συμβουλίου για τις Εξωτερικές Σχέσεις. Meyrav Wurmser του Ινστιτούτου Έρευνας Μέσων Μέσης Ανατολής. Kimberly Kagan του Ινστιτούτου Μελέτης του Πολέμου. και Frederick Kagan, Danielle Pletka και David Wurmser του Αμερικανικού Ινστιτούτου Επιχειρήσεων. 

Και μπορείτε επίσης να ρίξετε στη χοάνη ολόκληρες οργανώσεις όπως η ΑμερικανοΙσραηλινή Επιτροπή Δημόσιων Υποθέσεων (AIPAC), το Ινστιτούτο Ουάσιγκτον για την Εγγύς Ανατολή (WINEP) και το Ινστιτούτο Hudson. Και ναι, όλοι είναι Εβραίοι, και οι περισσότεροι από αυτούς θα αυτοπροσδιορίζονταν ως νεο-συντηρητικοί. Και θα ήθελα να προσθέσω ότι μόνο ένα από τα κατονομαζόμενα άτομα έχει υπηρετήσει ποτέ σε οποιοδήποτε κλάδο του αμερικανικού στρατού – ο David Wurmser που ήταν κάποτε στο αποθεματικό του Ναυτικού. Αυτά τα άτομα συνιστούν σε μεγάλο βαθμό μια κλίκα αγιοφανών πολεμιστών της καρέκλας που προτιμούν να κάνουν τις βαριές σκέψεις ενώ αφήνουν τους άλλους να πολεμήσουν και να πεθάνουν.

Επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι μεγάλο μέρος της ανησυχίας για να κάνουμε κάτι με το Ιράν προέρχεται από το Ισραήλ και από Αμερικανούς Εβραίους. Πράγματι, θα δήλωνα ότι το μεγαλύτερο μέρος της οργής από το Κογκρέσο για το Ιράν προέρχεται από την ίδια πηγή, με το AIPAC με «ενημερωτικά δελτία» να εξηγεί πως το Ιράν είναι αντάξιο της εξόντωσής του επειδή έχει υποσχεθεί να «καταστρέψει το Ισραήλ», κάτι που είναι τόσο ψέμα όσο και αδύνατο καθώς η Τεχεράνη δεν διαθέτει τους πόρους για να επιτελέσει ένα τέτοιο έργο. Τα ψέμματα του AIPAC μαζεύονται στη συνέχεια και επαναλαμβάνονται από πρόθυμα μέσα ενημέρωσης, ​​όπου σχεδόν κάθε “εμπειρογνώμονας” που μιλά για τη Μέση Ανατολή στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο ή που δίνει συνέντευξη για άρθρα εφημερίδων, είναι Εβραίος.

Κάποιος θα μπορούσε επίσης να προσθέσει ότι οι νεοσυντηρητικοί ως ομάδα ιδρύθηκαν από Εβραίους και είναι κατά βάση Εβραίοι, εξού και η παγκόσμια προσκόλλησή τους στο κράτος του Ισραήλ. Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά όταν απέκτησαν μια σειρά θέσεων εθνικής ασφάλειας κατά τη διάρκεια της διοίκησης Ρήγκαν και η υπεροψία τους ολοκληρώθηκε όταν στελέχωσαν ανώτερες θέσεις στο Πεντάγωνο και το Λευκό Οίκο υπό τον Τζορτζ Μπους. 

Θυμηθείτε για λίγο τον Paul Wolfowitz, τον Doug Feith και τον Scooter Libby. Ναι, όλοι Εβραίοι και όλοι αγωγοί για τις ψευδείς πληροφορίες που οδήγησαν σε έναν πόλεμο που έχει εξαπλωθεί και κατέστρεψε αποτελεσματικά μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής. Εκτός από το Ισραήλ, φυσικά. Ο Philip Zelikow,, επίσης Εβραίος, σε μια στιγμή ειλικρίνειας, παραδέχτηκε ότι ο Πόλεμος του Ιράκ, κατά τη γνώμη του, πολεμήθηκε για το Ισραήλ.

Προσθέστε στην τρέλα έναν Εβραίο πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Ισραήλ, ο οποίος ταυτίζεται με τους πιο δεξιούς Ισραηλινούς εποίκους, έναν επικεφαλής διαπραγματευτή διορισμένο από τον Λευκό Οίκο ο οποίος είναι Εβραίος και έναν Εβραίο γαμπρό που συμμετέχει επίσης στη διαμόρφωση της πολιτικής για τη Μέση Ανατολή. Υπάρχει κάποιος που παρέχει μια εναλλακτική άποψη στην αιώνια και χωρίς κριτική υποστήριξη του Μπέντζαμιν Νετανιάχου και του κλεπτοκρατικού του καθεστώτος ρατσιστών κακοποιών; Δε νομίζω.

Υπάρχουν μερικές απλές λύσεις για την κυρίαρχη εμπλοκή Αμερικανών Εβραίων σε θέματα εξωτερικής πολιτικής όπου έχουν προσωπικό συμφέρον λόγω της εθνικότητας ή των οικογενειακών τους δεσμών. Πρώτα απ ‘όλα, μην τους τοποθετείτε σε θέσεις εθνικής ασφάλειας που αφορούν τη Μέση Ανατολή, όπου ενδεχομένως θα συγκρούονται. Αφήστε τους να ανησυχούν για τη Βόρεια Κορέα, η οποία δεν έχει εβραϊκή μειονότητα και δεν συμμετείχε στο ολοκαύτωμα. Αυτός ο τύπος λύσης ήταν, μάλιστα, κάπως μια πολιτική σχετικά με τη θέση του πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Ισραήλ. Κανένας Εβραίος δεν διορίστηκε για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων πριν από το 1995, μια κατανόηση που παραβιάστηκε από τον Μπιλ Κλίντον (δεν το γνωρίζατε!) που τοποθέτησε τον Martin Indyk στη θέση. Ο Indyk δεν ήταν καν αμερικανός πολίτης τότε και έπρεπε να πολιτογραφηθεί γρήγορα πριν εγκριθεί από το Κογκρέσσο.

Αυτοί οι Αμερικανοί Εβραίοι οι οποίοι είναι στενά συνδεδεμένοι με το Ισραήλ και με κάποιο τρόπο βρίσκονται σε θέσεις ανώτερης πολιτικής που εμπλέκουν τη Μέση Ανατολή και οι οποίοι έχουν οποιαδήποτε ακεραιότητα στο θέμα, πρέπει να ανατρέψουν τον εαυτό τους, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε δικαστής εάν προήγαγε μια υπόθεση στην οποία είχε προσωπικό συμφέρον. Οποιοσδήποτε Αμερικανός θα πρέπει να είναι ελεύθερος να ασκήσει τα δικαιώματα του πρώτου άρθρου του Συντάγματος για να συζητήσει πιθανές επιλογές σχετικά με την πολιτική, μέχρι και συμπεριλαμβανομένου της κατάληψης θέσεων που βλάπτουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και ωφελούν ένα ξένο έθνος. Αλλά εάν αυτός ή αυτή είναι σε θέση να δημιουργήσει πραγματικά αυτές τις πολιτικές, θα πρέπει να σταματήσει να αναμειγνύεται και να αφήσει τη γενιά πολιτικής σε όσους δεν έχουν προσωπικές αποσκευές.

Για εκείνους τους Αμερικανούς Εβραίους που στερούνται κάθε είδους ακεραιότητας, τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να υποχρεώνονται να τους επισημάνουν στο κάτω μέρος της οθόνης της τηλεόρασης όποτε εμφανίζονται, π.χ. ο Bill Kristol είναι “Εβραίος και ένας ειλικρινής υποστηρικτής του κράτους του Ισραήλ.” Αυτό θα ήταν κάτι σαν μια προειδοποιητική ετικέτα σε ένα μπουκάλι δηλητήριου αρουραίων – μεταφρασμένο περίπου ως “καταπιείτε ακόμα και τη μικρότερη δόση ανοησίας που εκπέμπει ο Bill Kristol με δική σας ευθύνη.”

Καθώς δεν είναι πιθανό να συμβεί κανένα από τα παραπάνω, η μόνη εναλλακτική λύση για τους Αμερικανούς πολίτες που έχουν κουραστεί να έχουν τα συμφέροντα της εθνικής ασφάλειας της χώρας τους κατειλημμένα από μια ομάδα που είναι δούλοι σε μια ξένη κυβέρνηση, είναι να γίνουν πιο κατηγορηματικοί για το τι συμβαίνει. Ρίξτε ένα ελαφρύ φως στο σκοτάδι και αναγνωρίστε ποιοί εξαπατώνται και από ποιόν. Ονομάστε το όπως είναι. Και αν τα συναισθήματα κάποιου πληγωθούν, κρίμα. Δεν χρειαζόμαστε πόλεμο με το Ιράν επειδή τον θέλει το Ισραήλ και ορισμένοι πλούσιοι και ισχυροί Αμερικανοί Εβραίοι είναι ευτυχείς να πραγματοποιήσουν. Σοβαρά, δεν το χρειαζόμαστε.

offtherecord

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

O Soros χρηματοδότης των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

Ο Soros βλέπει τον εαυτό του ως ιεραπόστολο της παγκοσμιοποίησης και θέλει να καταστραφεί το κλασσικό μοντέλο της δυτικής δημοκρατίας.

Γιατί να θέλει με 26.000 δολάρια το Open Society Foundation του Soros να στηρίξει οικονομικά όλες τις τρελές και παλαβές που εμφανίζονται στα Athens Pride, της "παρέλασης" για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα;

Γιατί ο Soros να θέλει να χρηματοδοτήσει κόμματα και κινήματα σε Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία γιατί στήριξε δράσεις κατά της ισλαμοφοβίας;

Ο Soros θέλει την αποσταθεροποίηση, έχει ένα στόχο και χρησιμοποιεί το Open Society Foundation για να εξυπηρετεί τα αλλότρια σχέδια του.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί στήριξε τις τρελές στις παρελάσεις του Athens pride αλλά μια εξήγηση που δίνεται είναι ότι πάντα επιχειρεί να σπάσει κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, δεν πιστεύει στην έννοια του κράτους και κάθε ενέργεια του υποκρύπτει οικονομικό δόλο όπως αναφέρει σε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο τους οι Garret/Galland Research.

Το γεγονός …

Ευρωστρατός, Ελλάδα-Τουρκία: Οι προϋποθέσεις ήδη παραβιάζονται από την Τουρκία, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει να γενικολογεί χωρίς αντίκρισμα

του Σωτήρη Σιδέρη

Πλήθος ερωτηματικών για την αδυναμία της Ελλάδας να θέσει όρους στην ΕΕ όσον αφορά τις ευρωτουρκικές σχέσεις , προκαλούν οι παρασκηνιακές εξελίξεις αναφορικά με την προώθηση της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO), δηλαδή της ευρωπαϊκής άμυνας. Όπως είναι γνωστό η PESCO περιλαμβάνει και τον Ευρωστρατό και ήδη γίνονται κινήσεις για συμμετοχή και της Τουρκίας , παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις Άγκυρας –Βρυξελλών θεωρητικά βρίσκονται σε κρίση. Σύμφωνα με αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, αλλά και με βάση τις θέσεις που έχει καταθέσει η Αθήνα στην ΕΕ και έχει στη διάθεσή του το omegapress.gr βρίσκονται σε εξέλιξη στην αρμόδια ομάδα εργασίας, «επίπονες διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της κατ εξαίρεση συμμετοχής τρίτων στα προγράμματα της PESCO», δηλαδή διαπραγματεύσεις που αφορούν και την Τουρκία. Η ελληνική θέση συμπυκνώνεται στην πάγια αντίληψη ότι η Αθήνα στηρίζει την συνεργασία PESCO-Τουρκίας, υπό προϋποθέσεις που ωστόσο, όποτε τέθηκαν, ουδέποτε τηρήθηκαν από την …

Ο πολύς μυστήριος και άμεμπτος , Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης) έκανε αίτηση στην NSA; Ζήτησε έγγραφα; Και γιατί είναι ανύπαρκτο το Σχέδιο Φαιδώρα;

Υπάρχει νατοϊκό σχέδιο με την ονομασία «Φαιδώρα» για τον διαμελισμό της Ελλάδας;

Μια δεύτερη αναζήτηση με τον όρο «Campen» για το 1988 και πάλι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου «NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83» είναι ανύπαρκτο.

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!........ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ HOAXES.... ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!.....

Και για ποιό λόγο να είναι σωστός ο σειριακός αριθμός; Ε! Αλέκο;

Η ΔΙΚΗ: "Κάρλος το Τσακάλι" 500 χιλιάδες δολλάρια από την NSA για την δολοφονία του Αρχιστράτηγου του ΝΑΤΟ!...

Αλεξάντερ Μ. Χαίηγκ: Βαρέθηκα να ελέγχεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από πέντε-έξι άτομα...!
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Είπε ο...Πρόεδρος των ΗΠΑ -Clinton

....η Αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, έπρεπε να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, όπως και τα δύο αεροπλανοφόρα που θα χρησιμοποιούνταν ώστε οι δύο πλευρές να μην κλιμακώσουν το προγραμματισμένο "ελεγχόμενο" γεγονός σε έναν "θερμό" πόλεμο.

Επίσης είπε ότι η Αμερικανική βάση στην Πρέβεζα πρέπει να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή.

Οι φόβοι του Lake πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα σημείο όταν στις 8 Ιανουαρίου ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ο 4ος, από την δυτική Βιρτζίνια (και γιος του Προέδρου της Τριμερής Επιτροπής και της ARAMCO), τηλεφώνησε στον Clinton και ζήτησε συνάντηση για την επόμενη ημέρα.

Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, και η οικογένεια Rockefeller ζήτησε από τον Πρόεδρο να εξηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες την προγραμματισμένη "κρίση" στο Αιγαίο.

ΗΠΑ-Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας-Ίμια 1996!

Ο καπετάνιος του αεροπλανοφόρου διατάζει το πλήρωμα να πάρει θέσεις μάχης και διατάζει να στρέψουν τους πυραύλους προς τους ελληνικούς σ…

Οι Ακρότητες και οι Αντιφάσεις της Νέας Θρησκείας (Κλιματικής Αλλαγής)!...

Γράφαμε πριν από λίγες εβδομάδες στην στήλη για τη νέα θρησκεία της Κλιματικής Αλλαγής ( 22/10) και το πώς ως μέρος του τελετουργικού της και των μεθόδων της, ισάξιες της Ιεράς Εξέτασης της Καθολικής Εκκλησίας, προχωρεί σε διώξεις και διαπομπεύσεις όσων έχουν την ατυχή έμπνευση και τόλμη να αντιτεθούν στο δόγμα της.

Τότε είχαμε αναφερθεί στην δίωξη από την Γαλλική κυβέρνηση και τελικά την απόλυση του από την κρατική τηλεόραση, του κ. Φιλίπ Βερντιέ, καταξιωμένου μετεωρολόγου, μετά από την έκδοση βιβλίου του που αμφισβητούσε ορισμένες από τις παραδοχές πάνω στις οποίες στηρίζονται τα χρησιμοποιούμενα σήμερα μοντέλα του Intergovernmental Panel on Climate Change- IPCC που ως γνωστό προσδιορίζουν «με ακρίβεια» εκατομμυριοστού το πώς θα διαμορφωθεί η μέση θερμοκρασία του πλανήτη το 2100 μ.Χ

Η δε Γαλλική κυβέρνηση λόγω του ότι φιλοξενεί την σύνοδο του COP21 στο Παρίσι έχει σύσσωμη προσχωρήσει και εντεστερνιστεί την νέα θρησκεία.

Όπως όλες οι θρησκείες έτσι και αυτή της Κλιματικής Αλλαγής περ…

Αυτοί είναι οι Τούρκοι καταζητούμενοι με Γερμανικές ταυτότητες!.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ (Σ/να) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ SEA LION ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

https://photognomon.blogspot.com/2019/07/blog-post_6.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Πολιτική Ορθότητα: Μετανάστες του Ισλάμ- Δολοφονούν, Βιάζουν, Ληστεύουν και ζητούν επιείκεια!.... Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα!.....

Κορνίλοφ Βλαντιμίρ

Στη Γερμανία, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες. Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία.

Στη Γερμανία, αυτό το χρονικό διάστημα ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες, στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία. Παρά όμως τη σοβαρότητα των εν λόγω εγκλημάτων, τα γερμανικά ΜΜΕ καλύπτουν αυτά τα θέματα αρκετά υποτονικά. Προφανώς, τα ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια πολιτική ορθότητα, που ακολουθούσαν και στο γνωστό σκάνδαλο με τη μαζική σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στην Κολωνία το 2016.

Μία από τις επίμαχες υποθέσεις είναι η δολοφονία του 57χρονου εκατομμυριούχου Μαχαέλ Ρίχερ που έγινε στην πόλη Χορμπ αμ Νέκαρ στη Νοτιοδυτική Γερμανία. Το περασμένο φθινόπωρο συνελήφθη ως ύποπτος για αυτό το έγκλημα ο Μοχάμεντ Ομράν Αλμπάκρ από τη Συρία, για τον οποίο, μάλιστα, πριν το έγκλημα, ο γερμανικός Τύπος έγραφε για εκείνον ότι είναι «παράδειγμα επιτυχημένης ενσωμάτωσης».

Η έρευνα όμως έδειξε ότι ο 27χρονος άνδρας, τον…

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ KAI Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

του Ανδρέα Μουτζουρούλια*

Όσοι είχαν τον χρόνο, αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 81η ΔΕΘ, θα διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της τοποθέτησής του δεν υπήρχε αναφορά στα λεγόμενα Εθνικά Θέματα. 
Σίγουρα η οικονομία, η ανεργία, το χρέος είναι στην υψηλότερη θέση της ατζέντας τόσο του Α. Τσίπρα, όσο και του Κ. Μητσοτάκη,....

I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes.

From Ken Adachi

http://educate-yourself.org/contactus/

I appreciate being asked to join LinkedIn networks, but I don't want to be part of Facebook, or Google, or other social media outlets that require you to sign up, including LinkedIn. I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes. 
My Twitter account is https://twitter.com/KenAdachi1 and my Gab account is https://gab.ai/KenAdachi

New ~ The Advantage of Encrypted Email

I want to switch over to encrypted email for all electronic communication wherever possible. I created a new mail account with a server in Germany called "http://tutanota.com" which anyone can join for free with a User name and Password. Approval in now immediate. 

While I'm sure the NSA and Swiss Intelligence can hack into encrypted email, your average fed agency, or military, or private hacker cannot, affording us some degree of privacy from unconstitutional surveillance and data mining. 
I assume that everyone knows by now that …

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τ.Πάιατ: «Δεν ακολουθεί τις θέσεις μας»

Με ένα πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα άρθρο, το μεγαλύτερο think tank των συντηρητικών στις ΗΠΑ, το Gatestone Institute, όχι απλώς φιλικά προσκείμενο στην κυβέρνηση Τραμπ, αλλά θεωρούμενο ότι εκφράζει τις θέσεις του Λευκού Οίκου, επιτίθεται σφοδρά στον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Αφορμή; Τα όσα είπε στην ομιλία του στο 7ο συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος στις 15 Μαΐου για τον διαμοιρασμό των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και την εν συνεχεία στοχοποίηση από αυτόν του pronews.gr, για τον τρόπο που απέδωσε την ομιλία του και «παρέσυρε» (σ.σ.: !!!) τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σε «λανθασμένες θέσεις» σε άρθρο του στην «Καθημερινή»!

Να σημειώσουμε ότι ο τ. πρόεδρός του Gatestone Institute είναι ο Τζον Μπόλτον, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Υιοθετώντας πλήρως την θέση του pronews.gr ότι ο Τζέφρι Πάιατ, απλά είναι οπαδός των Δημοκρατικών και ακολουθεί την δική του ατζέντα και όχι της κυβέρνησης Τραμπ, το Gatestone …