“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το ταξείδι του Καμμένου στο Λονδίνο χρεώθηκε στο Υπ. Άμυνας!...

Διεθνής σάλος: Δημοσίευμα – φωτιά των Times του Λονδίνου για τα ψέματα του Καμμένου
Καμμένος: Αλέξη, ό,τι πεις, ψηφίζω.. ακόμα και το όνομα των Σκοπίων..

Και ενώ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην Ελλάδα ο ντόρος μετά τις αποκαλύψεις για το πολυτελές ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο, τον τρόπο πληρωμής των εξόδων του αλλά και για τα ψευδή στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή, ο διεθνής σάλος από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα δεν λέει να κοπάσει.

Μάλιστα, στις 2 Οκτωβρίου, η εγκριτη εφημερίδα The Times του Λονδίνου και η ανταποκρίτρια της Anthee Carassava, δημοσίευσε αναλυτικό ρεπορτάζ-«φωτιά» καταγράφοντας όλα τα μελανά σημεία της υπόθεσης.

Σε μπελάδες ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας για πολυτελές ταξίδι στο Λονδίνο
Να υποβάλλει την παραίτησή του ζητήθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας σε μία (έξαλλη) έντονη κοινοβουλευτική συζήτηση για την επικαλούμενη παραπλάνηση των μελών του Κοινοβουλίου σχετικά με τα έξοδα που παρουσίασε κατά την διάρκεια ενός διήμερου ταξιδίου στο Λονδίνο, το οποίο περιλάμβανε και μία επίσκεψη σε καζίνο.

Ένα αντίγραφο του λογαριασμού του Πάνου Καμμένου, αξίας 2,642 λιρών από το ξενοδοχείο Mandarin Oriental δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί στον Ελληνικό Τύπο.

Η Ελλάδα για περίπου μία δεκαετία έχει σακατευτεί από πελώρια χρέη. Σκληρά μέτρα λιτότητας που έχουν εφαρμοστεί από την Ευρώπη έχουν οδηγήσει τους απλούς Έλληνες πολίτες να παλεύουν καθημερινά για να τα βγάλουν πέρα.

Ο κύριος Καμμένος, που είναι αρχηγός του μικρότερου κόμματος της Ελληνικής συγκυβέρνησης, βρέθηκε στο Λονδίνο από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά είπε ότι χρησιμοποίησε την κάρτα του για να καλύψει τα προσωπικά του έξοδα και παραδέχτηκε πως έπαιξε σε μία λέσχη τυχερών παιγνίων αρνούμενος όμως να καταθέσει το ποσό που στοιχημάτισε.

Αντίγραφα των αποδείξεων δείχνουν πως ο κύριος Καμμένος όχι μόνο πλήρωσε με μετρητά αλλά χρέωσε τον λογαριασμό στην οδό «Μεσογείων 227-231» – την διεύθυνση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα.

Ο κύριος Καμμένος ηγείται του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που ενώθηκε με το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Ελλάδα πριν δύο χρόνια.

Το κόμμα του κατέχει 9 έδρες από τις 300 του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που μαζί με τις 144 του ΣΥΡΙΖΑ, εξασφαλίζουν μία οριακή πλειοψηφία 3 εδρών.

«Ο κύριος Καμμένος είναι ένας επικός ψεύτης» φώναζε ο συντηρητικός βουλευτής Άδωνης Γεωργιάδης στην Βουλή. «Αυτό δεν αποτελεί ένα θέμα μυστικότητας ή ιδιωτικής φύσης, αλλά ένα θέμα πιθανής υπεξαίρεσης (κρατικών πόρων). Μεταβίβασε τον λογαριασμό στους Έλληνες φορολογούμενους να τον πληρώσουν».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, αρχηγός του αριστερού κόμματος ΠΟΤΑΜΙ, ζήτησε την παραίτηση του κυρίου Καμμένου, λέγοντας ότι «τα ψέματα και η εξαπάτησή του» είναι μία μεγάλη προσβολή για τους Έλληνες.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ήδη ζητήσει να διεξαχθεί δικαστική έρευνα αλλά η στάση της κυβέρνησης είναι τόσο αβέβαιη που δεν είναι ξεκάθαρο εάν όντως θα πραγματοποιηθεί.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βλέπει τα ποσοστά του να υφίστανται κατακόρυφη πτώση και να αγγίζουν ιστορικά χαμηλές τιμές μέσα στην διάρκεια αυτής της χρονιάς, αναζωπυρώνοντας τα σενάρια για έναν άμεσο ανασχηματισμό ή εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ



http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments