“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Επανασύσταση της τρομοκρατίας από την Αμερικανική Πρεσβεία; Δολοφονία Ερντογάν στην Αθήνα;

Κουφοντίνας: Επανασύσταση της 17ης Νοέμβρη μετά από 15 Χρόνια!... Εκτός από την προστασία στην Αμερικανική Πρεσβεία γνωρίζει και πότε θα ανασυσταθεί η τρομοκρατία στην Ελλάδα!... 


Ανθέλληνες παρακρατικοί: Ιωάννα Κούρτοβικ
Ενότητα καταγραφής όλων των ανθελλήνων παρακρατικών

Οι μυστικές υπηρεσίες όλων των χωρών και κυρίως η KGB και η CIA δέχονται κάθε τόσο η ανταλλάσσουν κάτι περίεργα «δώρα», που τα έχουν βαφτίσει «μαύρους Βαλεντίνους»,... από το όνομα του άγιου, στην επέτειο του οποίου κάνουν δώρα μεταξύ τους οι ερωτευμένοι .... 16 Μαΐου 1986, ημέρα πέμπτη , η συσκευή σήματος ειδοποιεί τον σταθμάρχη στις δυο τα χαράματα ότι έχει άμεσο μήνυμα . 

Σε ελάχιστα λεπτά βρίσκονταν στο γκαράζ του σπιτιού του..

Μπήκε στο αυτοκίνητο - ειδικό για της περιπτώσεις αυτές που έφερε αρ. κυκλ. Οβ 5602 ..- και ξεκίνησε ήσυχα για το μυστικό κέντρο επικοινωνιών στην οδό ανθέων στην Εκάλη.

Ένα άλλο αυτοκίνητο, που στάθμευε απέναντι από το σπίτι του σταθμάρχη  τον ακολούθησε αθόρυβα -ειδοποιημένο από τον ίδιο ..

Σε λίγο ο σταθμάρχης έφτανε στη βίλα .

Το σήμα που έφτασε έγραφε..:

Άκρως απόρρητο.

Προς μαύρο Βαλεντίνο: επιχείρηση Προσωπική επόπτευση :Μαύρος Βαλεντίνος.

Προβείτε στην άμεση αποσταθεροποίηση του καθεστώτος στην Αθήνα.

1}απαγωγή βουλευτή Ν.Δ. Παύλου Μπακογιάννη.

Κράτηση του επί δεκαήμερου και απόλυση του χωρίς παρακάτω θεραπεία .

Τρομοκρατική επίθεση κατά τριών έκδοτων με προληπτική θεραπεία .

Τρομοκρατικές {συντονισμένες } ενέργειες σε στρατόπεδα, τράπεζες εταιρίες ...;

Τελική θεραπεία στον βουλευτή Μιλτιάδη Έβερτ.

Τρομοκρατική ενέργεια στο διεθνές αεροδρόμιο των Αθηνών .

Εμπρησμοί δασών ...

Βομβιστικές ενέργειες σε βιβλιοπωλεία ..

-Συνεργασία :με τον αρχηγό της JUS-MAGG, με σταθμάρχη στην μέση ανατολή, με σταθμάρχη της DIA στην Αθήνα και τον Στ. Φορμπς ...

Στη διάρκεια της επιχείρησης οι τρεις τελευταίοι θα διαμένουν στη βάση της Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΟΠΟΥ θα χειρίζονται το ΑΤΟ. Area telecommunication office.

Αναμείνατε νεώτερες οδηγίες για το χρόνο έναρξης της επιχείρησης ..

ΥΠΟΓΡΑΦΗ : ΚΛΑΙΝ Η Ε. GELRGE..

Ο σταθμάρχης αμέσως ειδοποίησε τους υφισταμένους του να βρίσκονται μέχρι τις 4 το πρωί στο σταθμαρχείο. Ύστερα βγήκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε με το ίδιο αυτοκίνητο που είχε έρθει προς το κέντρο της Αθήνας. Το άλλο αυτοκίνητο, με τους τέσσερις πάνοπλους άνδρες τον ακολουθούσε σε λογική απόσταση.

Την επομένη το πρωί, κατέφθασαν με ειδική πτήση στην αμερικανική βάση του Ελληνικού, ο σταθμάρχης της DIA στη Μέση Ανατολή συνταγματάρχης Κούρτ Κάρλσον και ο Στ. Φορμπς, τομεάρχης της NSA.

Στη βάση του Ελληνικού, τους περίμενε ο Ρόμπερτ Πηλ, σταθμάρχης της DIA στην Αθήνα. Όλοι μαζί επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα της CIA με ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ αριθμούς και κατευθύνθηκαν προς τη βάση της Ν. Μάκρης.

Το ίδιο βράδυ, οι βασικώτεροι παράγοντες της επιχείρησης συγκεντρώθηκαν στη Βάση. Σταθμάρχης της CIA στην Ελλάδα ήταν ο Άλαν Μπερλίντ, ο οποίος τότε καλυπτόταν κάτω από την φανερή του ΙΔΙΟΤΗΤΑ, του πρώτου γραμματέα της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ των ΗΠΑ στην Αθήνα. 


Ο άλλος αρχηγός της JUSMAGG στην Αθήνα στρατηγός Λόουντ;, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα από τον Φεβρουάριο του 1985 ως επικεφαλής της προαναφερόμενης υπηρεσίας. Τελευταία επιτυχία του στρατηγού, πριν έρθει στην Ελλάδα, στο πεδίο των μαχών, ήταν η Εισβολή στη Γρενάδα. Και εκεί ήταν επικεφαλής.

Έγινε η πρώτη «συνεδρίαση» που κράτησε τρείς ώρες.

Στη συνεδρίαση αυτή, ανοίχτηκαν ειδικοί χάρτες της Αττικής και σημειώθηκαν οι ΣΤΟΧΟΙ………

Συζητήθηκαν αρκετή ώρα οι «ΜΕΘΟΔΟΙ εισόδου και εξόδου» από τους στόχους.

Τα ειδικά σήματα των στόχων καρφιτσώθηκαν στους χάρτες-ο ένας από αυτούς είχε σε μικρογραφία τα ΓΡΑΦΕΙΑ, τα ΣΠΙΤΙΑ και τις φωτογραφίς των υποψήφιων θυμάτων-έδειχναν την γωνία Σταδίου και Χρ. Λαδά (χωρίς κυκλοφοριακή κίνηση), την οδό Μασσαλίας (χωρίς κυκλοφοριακή κίνηση) την γωνία Σωκράτους και Ζήνωνος (χωρίς κυκλοφοριακή κίνηση).

Τα σπίτια και τα γραφεία των Μπακογιάννη και ( …)… (χωρίς κυκλοφοριακή κίνηση). Ο δεύτερος χάρτης έδειχνε τα ίδια πράγματα-με κυκλοφοριακή κίνηση. Άλλοι χάρτες έδειχναν το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΔΑΣΙΚΕΣ εκτάσεις, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, αλλά και τον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ!.......

ΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;

Η 17η Νοέμβρη; Που ήλεγχαν ποιοί;

Σε όλο τον παραπάνω σχεδιασμό, ήταν ενήμερη και η KGB, μυστική υπηρεσία της Σοβιετική Ένωσης-Ρωσία…. Αυτοί έδωσαν το πράσινο φως να γίνει η επιχείρηση στους συναδέλφους τους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ…. Υπήρχε συνεργασία!..... 


Διότι η KGB ελέγχει πολλά από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ στοιχεία στην Ελλάδα, και δίνει ΕΝΤΟΛΕΣ!.....

Σχόλιο: Είναι λοιπόν δυνατόν να δρούν στην Ελλάδα οι παραστρατιωτικές ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ UCK, χωρίς να ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ από τις Μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ—ΡΩΣΙΑ; Σε καμμία περίπτωση… άρα όλα αυτά είναι έργα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ, που δυστυχώς, σε πολύ μεγάλη κλίμακα ελέγχονται από τις ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ!.........

Αθανάσιος Στριγάς
Παγκόσμιοι Εντολοδότες.


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments