“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EurActiv Grèce

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»

►◄

Με εντολή ΕΡΝΤΟΓΑΝ η Ελληνική Κυβερνητική παρέμβαση στο κλείσιμο του SCRIBD.COMλογαριασμού του ΑΝΤΙ300 και πράκτορα της ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ Χαλούσε το προφίλ του Τούρκου Προέδρου και των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτικών-Δοσίλογων, και των Ληστών.

►◄

ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2017

Είχατε το θράσος εσείς όλοι τα βρωμερά σκουλήκια-βοθρολύματα να αποκαλέσετε προδότη της πατρίδος μου εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα που με αυτοθυσία προάσπιζα τα Εθνικά μας συμφέροντα κατασκοπεύοντας τους Τούρκους μέσα στην Τουρκία;

Αντε να σας δω πόσο μάγκες είστε, όταν από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων θα σας υποχρεώσουν, όλους εσάς τους Προδότες και Ληστές των Ελλήνων να αναλάβετε τις ευθύνες σας για τα έγκλημα που έχετε διαπράξει. Είστε μία καλά δομημένη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που έχει διάρκεια, αλλά έχει έρθει η ώρα να σας αναλάβουν οι Εισαγγελείς, αυτούς που λέτε ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο…ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ Δεν έχεις υπολογίσει καλά ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ όπως με πληροφόρησαν δεν τους έχετε όλους στο βρακί της συζύγου σου, διότι υπάρχουν και οι αδέκαστοι Εισαγγελείς στην χώρα μας.  alea jacta est  Απέστειλα στοιχεία στους βουλευτές και Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κ. Μιχαλολιάκο ικανά για να αναλάβουν τον ρόλο του «Ηρακλή», να καθαρίσουν τους «στάβλους του αυγεία» από την κοπριά που είχε μαζευτεί μετά από τόσα χρόνια.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ: Διέμενα σε οίκημα του İbrahim Tatlıses άλλοτε ως «Υunan» και άλλοτε ως «Mahmud» στην Τουρκία και κατασκόπευα τους Τούρκους που κοιμόντουσαν, και το έκανα για το εθνικό συμφέρον της χώρας μας με αποτέλεσμα να στέλνω πλήθος πληροφοριών στην Αθήνα και τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν, τις περισσότερες φορές όχι για το συμφέρον της πατρίδος μας.

Είχα εισχωρήσει στα άδυτα του βαθιού τουρκικού κράτους όταν αυτοί χορεύανε τσιφτετέλια στην Αττάλεια με τους Τούρκους.

Με καλούσαν να σταματήσω κάθε κατασκοπευτική δράση σε βάρος των Τούρκων ενώ μου ζητούσαν να κατασκοπεύω το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Οι Προδότες επέμεναν να κατασκοπεύω τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο αντί των πρακτόρων της ΜΙΤ τους οποίους και είχα ξευτιλίσει τόσα χρόνια μέσα στα πόδια τους, μέχρι που προδόθηκα από τους εφιάλτες που φέρουν ελληνικό ονοματεπώνυμο.

Τους πράκτορες της ΜΙΤ που είχα για πολλές κλωτσιές μέσα στην ίδια τους τη χώρα, δεν το λέω τυχαία… είχα καταφέρει να μάθω μέχρι τον τόπο διαμονής τους, σε απόλυτο Γεωγραφικό Στίγμα και όχι μόνο, μιας και κατάφερα να τους δώσω μέχρι κομπλιμέντα για την φωτογένεια τους, τους έχω στείλει…! ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ «ΤΑΣΟ» ;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΦΩΤΟΥΛΙΚΟ έχει λάβει η ΕΥΠ από εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα τον κατάσκοπο τους (παρότι μετά έβαλαν να με αποκαλέσουν προδότη τα βοθρολύματα δημοσιογράφοι τύπου Γιάννη Φιλιππάκη εκ-δότη εφημερίδος «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» χωρίς να έχουν το παραμικρό στοιχείο, ξεχνώντας όλα αυτά που με αυτοθυσία έχω περισυλλέξει κατασκοπεύοντας στην Τουρκία κα., και έχω προσφέρει με αυτοθυσία που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Αυτοί όμως θέλανε και επέμεναν κατασκοπεία σε βάρος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Ειδικότερα για τις σχέσεις του με τον καταζητούμενο από τους Τούρκους Fethullah Gülen, αντί αυτές με τον Τούρκο Πρόεδρο Recep Tayyip Erdoğan.

Εάν δεν ήμουν σίγουρος ότι οι ΕΝΤΟΛΕΣ που μου δινόντουσαν από τον «ΤΑΣΟ» τον χειριστή μου στην ΕΥΠ, και ότι ήταν εντολές προερχόμενες από την Κεντρική Διοίκηση της ΕΥΠ, εύκολα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν εντολές προερχόμενες από το στόμα του ιδίου τούρκου προέδρου Tayyip Erdoğan.

Αυτός ήταν και ο λόγος που με ώθησε στο να διερευνήσω και να μάθω τους λόγους όλων αυτών των περίεργων ΕΝΤΟΛΩΝ κατασκοπείας και πολλών άλλων περίεργων συμβάντων, ενώ βρισκόμουνα στην Τουρκία.

Η έρευνα μου είχε ως αποτέλεσμα να μάθω ότι ο Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης πληρώνονταν από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ως δημοσιογράφος μέσα από περίεργες διαδρομές χρήματος Τούρκων «ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ» του δημοσιογραφικού έργο της EurActiv. Ενώ ο προηγούμενος εμπλεκόμενος με επιχειρηματικά συμφέροντα γύρω από την διαδικασία έκδοσης Visa Schengen για τις οποίες ανακάλυψα ότι έκαναν παραεμπόριο στην Τουρκία πουλώντας τις Visa Schengen αδρά, ακόμα και σε άτομα που δεν έπρεπε να εισέλθουν στην ΕΕ για λόγους ασφάλειας, καθότι με σκοτεινές σχέσης στην χρηματοδότηση τρομοκρατών κλπ.

Και έτσι δημοσιεύθηκαν από εμένα όλα αυτά παρακάτω. Ενώ όλοι οι προδότες φρόντισαν πρόσφατα να προκαλέσουν την απαγόρευση της «φιλοξενίας» των αρχείων στο SCRIBD.COM για να μην μάθουν οι Έλληνες το μέγεθος της ληστείας και προδοσίας.

Με την ευκαιρία επαναλαμβάνω τα αρχεία για να μάθουν άπαντες ΕΛΛΗΝΕΣ ποιοί είναι οι δοσίλογοι που κυβερνούν την χώρα μας

Κρατήστε τα είναι συλλεκτικά…!!!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Δήλωση της TÜSIAD

Ενωσης Τούρκων Βιομηχάνων

ΟΙΚ. Στοιχεία 2014 & 2013.

Από το 2010 ανελλιπώς πλήρωναν οι Τούρκοι Βιομήχανοι σπόνσορες την επαγγελματική δραστηριότητα της EurActiv του Γιάννη Ρουμπάτη ως δημοσιογράφο, σημερινό Διοικητή της ΕΥΠ;

Μετά την εξαπάτηση και προδοσία του «Μυστικού» Πράκτορα της ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ με καταγωγή τον Αγιο Ισίδωρο Ρόδου με την διεθνή δράση, από την Κυβέρνηση των ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ και προκατόχων τους ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΑΣΟΚ τις προσπάθειες εκβιασμού και εκφοβισμού. Η απάντηση ΚΑΤΑ ΤΟ «ΝΟΜΟ» ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΩΣ «ὀφθαλμὸν ἀντὶ ὀφθαλμοῦ, ὀδόντα ἀντὶ ὀδόντος…..»

24 ΣΕΠΤ. 2015

Συνέχεια της «ΠΛΗΡΩΜΗ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη;

διότι έπονται και άλλες πολλές περιπτώσεις για ανάληψη ευθυνών ….!

Πριν παραιτηθεί ο Γιάννης Ρουμπάτης από Διοικητής της ΕΥΠ να δώσει εξηγήσεις στους Ελληνες που κοροϊδεύει, εξαπατάει και προδίδει.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ «VELKOULESKOU»…!

 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ «ΕΙΠΕ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με έδρα την οδό Ακαδημίας 91-93 στην Αθήνα www.eipe.eu που «εξειδικεύεται» στην ευρωπαϊκή «αποκλειστική» πληροφόρηση, στις ειδήσεις αλλά και στη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, έχει στρατηγικές συνεργασίες με την ΜΚΟ Ε.ΣΥ.Ν. το «αμαρτωλό» ΕΛΙΑΜΕΠ και στηρίζει τη δράση πολλών άλλων ΜΚΟ-Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων; (να μας πεις πως και ποιες ΜΚΟ στηρίζει)

 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΕΙΠΕ» ΜΕ ΤΗΝ EURACTIV GREECE; το «πόρταλ»www.euractiv.gr με όλες τις «αποκλειστικές» συνεντεύξεις και την «διοχέτευση» Ευρωπαϊκών ειδήσεων στην Ελλάδα, μέλος του πανευρωπαϊκού δικτύουwww.euractiv.com, με έδρα στις Βρυξέλλες και υποκαταστήματα σε 15 ΕΕ πρωτεύουσες, με Δίκτυο 100 δημοσιογράφων, συνεργασία με τα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τις Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε Ελλάδα και… Κύπρο;

 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ EURACTIV GREECE;

 ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΜΚΟ «ΕΙΠΕ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ;

 ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ;

ΤΟΝ SOROS ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ εκεί στο «πορτάλ» της EurActiv;

 ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ;

 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ π. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ με δράση Τουρκία κα. για να καταλάβω τα κίνητρα σου όταν είπες ότι δεν ήθελες άλλη κατασκοπευτική δράση από Τουρκία με το που ανέλαβες την Διοίκηση της ΕΥΠ και τους λόγους που με πρόδωσες και εξαπάτησες;

……….πότε είχαμε πει ότι ξυρίζουν τον «γαμπρό» Γιάννη;

ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΣΚΟΥΣΕ ΤΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.

ΓΡΑΜΜΑ του Μυστικού Πράκτορας της Ε.Υ.Π. με την διεθνή δράση ένα «κλικ» πριν την μεγάλη «αποκάλυψη» αναρωτιέται,

ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;

Τώρα εξηγούνται ακόμα περισσότερα….!

Εάν πουλάκι, που πετάει γύρω από το πύργο του Άιφελ, τα βλέπει και τα ξέρει όλα μου τιτίβισε στην γλώσσα του και αναρωτιόταν: Είναι δυνατόν να είχες αυτόν «Yiannis Roubatis» στην Διοίκηση της ΕΥΠ και να συνεργαζόσουν μαζί τους βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή σου σε άκρως επικίνδυνες περιοχές, όπως η Τουρκία;

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EurActiv Grèce.

Το πουλάκι συνέχισε να τιτιβίζει… Oh mon dieu, «Yiannis Roubatis» με απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα διοικητής της ΕΥΠ; Impossible…

Δεν είναι μόνο το παρελθόν του…. ως Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφος, ιδρυτής και εκδότης της EurActiv στην Ελλάδα που τον καθιστά επικίνδυνο για την «δουλειά» σου αγαπητέ μυστικέ πράκτορα της Ε.Υ.Π. Αυτό που τον καθιστά άκρως επικίνδυνο είναι οι χρηματοδότες του στην EurActiv

Το πουλάκι τιτιβίζοντας ξέρασε…, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ στην EurActiv του ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών:

Koç Holding A.Ş. - Eczacıbaşı Holding A.Ş. Sabancı Holding A.Ş. - Yaşar Holding A.Ş. - Metaş A.Ş. Güney Sanayi A.Ş. - Tekfen A.Ş. - Otomobilcilik A.Ş. - Çanakkale Seramik A.Ş. - Elektrometal San. A.Ş. - Altınyıldız Mensucat A.Ş. - Elyaflı Çimento San. A.Ş. ………είναι και ο «Μυτιληνιός» αλλά ας πούμε ότι επειδή αυτός είναι Έλληνας δεν μετράει…!ακολουθεί η «αποκάλυψη»

Για αυτό δεν ήθελες άλλο «έργο» από ΤΟΥΡΚΙΑ ε;

Έτσι ήξερες ότι «ενοχλούσαν» τα όσα γραφόντουσαν…. για Τουρκία… ε;

>>>>>>>>>>ΠΡΟΔΟΤΕΣ<<<<<<<<<<

Η εταιρεία EurActiv, της οποία το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κομμάτι http://www.euractiv.gr ίδρυσε και διαχειρίζεται ο Γιάννης Ρουμπάτης με πολλές δημοσιεύσειςhttp://www.euractiv.com/sections/eu-elections-2014/greeks-tempted-experiment-syriza-local-election-shows-302200 και ως αρθρογράφος-δημοσιογράφος, είναι ένα Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ενημέρωσης σε 12 πρωτεύουσες της ΕΕ, δημοσιεύει δωρεάν ειδήσεις Η EurActiv έχει ένα πρωτότυπο επιχειρηματικό μοντέλο, που βασίζεται σε πέντε στοιχεία (εταιρικές χορηγίες, των μελών EurActor, διαφήμιση, προγράμματα της ΕΕ, και το περιεχόμενο του ομίλου). Είναι μία πολύ καλά χρηματοδοτούμενη δραστηριότητα και έτσι η χρήση του περιεχομένου είναι δωρεάν. Η EurActiv τυγχάνει της ευρείας υποστήριξης πολιτικών, Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων-ΜΚΟ και υποστήριξη των ΜΜΕ.

http://www.euractiv.com/content-partners

http://www.euractiv.com/mediapartners

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EurActiv Grèce. http://www.euractiv.fr/services-financiers/la-coalition-au-pouvoir-en-grece-analysis-528715

SUPPORTERS

• AB INBEV

• ALLEGRO GROUP

• AMCHAMEU

• BOEING

• CASPIAN INVEST

• COMMITTEE OF REGIONS - SPONSOR ENCOMRES

• DG AGRI ENG

• DOW

• FACEBOOK

• GENERAL ELECTRIC

• HUAWEI

• MSD

• MYTILINEOS ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο «ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ» ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ…!

• ORLEN

• STYLE - STRATEGIC TRANSITIONS FOR YOUTH LABOUR IN EUROPE

• SVENSKT NARINGSLIV

• VOLVO GROUP

Oh mon dieu, «Yiannis Roubatis» με απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα διοικητής της ΕΥΠ; Impossible… Δεν είναι μόνο το παρελθόν του…. ως Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφος, ιδρυτής και εκδότης της EurActiv στην Ελλάδα που τον καθιστά επικίνδυνο για την «δουλειά» σου αγαπητέ μυστικέ πράκτορα της Ε.Υ.Π. Αυτό που τον καθιστά άκρως επικίνδυνο είναι οι χρηματοδότες του στην EurActiv και είναι πολλοί…!

Πέρα από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ που “κρύβονται” πίσω από το ακρωνύμιο «TUSIAD» ως συνέταιροι περιεχομένου…στην EurActiv του ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ σημερινού Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών:

Ιδρυτικά μέλη της TUSIAD είναι οι εξής τουρκικές εταιρείες:

Koç Holding A.Ş. - Eczacıbaşı Holding A.Ş. Sabancı Holding A.Ş. - Yaşar Holding A.Ş. - Metaş A.Ş. Güney Sanayi A.Ş. - Tekfen A.Ş. - Otomobilcilik A.Ş. - Çanakkale Seramik A.Ş. - Elektrometal San. A.Ş. - Altınyıldız Mensucat A.Ş. - Elyaflı Çimento San. A.Ş.

CONTENT PARTNER

Turkish Industrialists' and Businessmen's Association

20 Minutes

AEGE Europe European student's Forum Association des Etats Généraux de l'Europe

AEJ - Association of European Journalists

AlphaGalileo Foundation

AMCHAM EU - American Chamber of Commerce to the European Union

ARI Movement

Arte-TV Regards croisés

ASOCIATIA ACTORI EUROPENI

BETA Press – EurActiv Serbia

BEUC - The European Consumer's Organisation

British Influence

Café Babel

CASE

Centre d'études européennes de Sciences Po.t

Centre for European Reform

CEPS - Centre for European Policy Studies

CESH - European Commite for Sport History

CHES - Center for Health, Ethics and Society

CNE Health

ComRes

Confrontations Europe

CORDIS

CSR Europe

Deutsche Gesellschaft für Politikberatung.

Deutsche Gesellschaft für Verbandsmanagement

Deutsche-Aussenpolitik.de

Deutscher Club von Lissabon

Deutsches Institut für Public Affairs

DLF Bruxelles-Europe

Dnevnik

DREE

Eliamep - Hellenic Foundation for European & Foreign Policy

Elise

ESIB - the National Unions of Students in Europe

ETUC - European Trade Union Confederation

eumap.org / Open Society

Europäische Bewegung Deutschland

Europanova

Europartenaires

European Business Summit

European Centre for Public Affairs

European Citizen Action Service

European Movement

European Movement United Kingdom

European Policy Centre

European Public Health Alliance

European Union Women Causcus

European Youth Forum

Europeum

Federal Trust

Forum Europe

Friends of Europe

Gospodarska Slovenijk

Green Facts

HotNews

i-Europa s.r.o (Slovakia)

ICEG EC

IEP - Institut für Europäische Politik Deutschland

Ifri

Institut Thomas More

Institute for World Economics of the Hungarian Academy of Sciences

Integrace

International Federation of Journalists

Jade

Journal of Public Affairs

Le Journal de l'Environnement

Madariaga European Foundation

Maison de l'Europe

Medya Europa – EurActiv Turkey

Mouvement européen

Mouvement européen France

Notre Europe - Institut Jaques Delors

Open Society Institute EU Monitoring and Advocacy Program

OurSpace

Politik & Kommunikation

POLITIKPORTAL

Referans

Security and Defence Agenda

Slovo

Society of european affairs professionals

SOLIDAR

Solutions COP21

The Royal Institute of International Affairs

Toute l'Europe

Touteleurope.fr

Transitions Online

Turkish Industrialists' and Businessmen's Association

Turkish Policy Quarterly

WBCSD - World Business Council for Sustainable Development

WWF - World Wildlife Fund

CONTENT PARTNER WITH LOGO

EFE - FASI - Funding Aid Strategies Investments

Guardian Development Network - La Tribune

Το «magazi» Ε.Υ.Π. και τα συμφέροντα του Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Γιάννη Ρουμπάτη, δημοσιογράφου.

Μετά την εξαπάτηση και προδοσία του «Μυστικού» Πράκτορα της ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ με καταγωγή τον Αγιο Ισίδωρο Ρόδου με την διεθνή δράση, από την Κυβέρνηση των ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ και προκατόχων τους ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΑΣΟΚ τις προσπάθειες εκβιασμού και εκφοβισμού. Η απάντηση ΚΑΤΑ ΤΟ «ΝΟΜΟ» ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΩΣ «ὀφθαλμὸν ἀντὶ ὀφθαλμοῦ, ὀδόντα ἀντὶ ὀδόντος…..»

23 ΣΕΠΤ. 2015

Συνέχεια της «ΠΛΗΡΩΜΗ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

http://www.euractiv.com/content-providers/euractivgr

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η που δεν θα απαντηθεί από κανέναν τους…

Γιάννη Ρουμπάτη Διοικητή της ΕΥΠ, εκτός από Τούρκους Βιομήχανους σπόνσορες υπάρχουν άλλοι «γνωστοί» που συνεργάζονται με το EurActiv τον Ιστοχώρο Πληροφόρησης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ και Ευρώπη) .gr που ίδρυσες, διαχειρίζεσαι και αρθρογραφούσες μέχρι πρόσφατα;

Αλήθεια,

αυτός ο ΣΟΡΟΣ που εμφανίζεται ως “content partner”
……..

έχει καμία σχέση; με τον άλλο τον ΣΟΡΟΣ που κυνηγούσε

μανιωδώς μέχρι πρόσφατα ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ;

ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ: http://www.euractiv.com/content-partners Σελ. 9. ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ…. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!

Τελικά είσαι καλά «χωμένος» ρε μπαγάσα σε παραδέχομαι, τα παίρνετε απ’ όλους, όμως Διοικητής της ΕΥΠ … εδώ μάλλον το τερματίσατε…!

Δυστυχώς για την Ελλάδα μας ΣΗΜΕΡΑ θα διαπιστώνετε ότι βρήκατε λάθος άνθρωπο-πράκτορα της ΕΥΠ να προδώσετε.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ξεχνιόμαστε ΕΔΩ ένα VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=E7nxur1E_iI «Καμμένος: Ελλάς στα Σαγώνια του G.Soros 3.11.2011 -GreekTerminator - Uploaded on 3 Nov 2011 - Ο Πάνος Καμμένος ξεμπροστιάζει όλο το πολιτικό συστημα και λοιπούς προδότες και δοσίλογους και βροντοφωνάζει όλα αυτά που μας κρύβουν επιμελώς... ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΧΙΜΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!»

Είμαι σίγουρος ότι και τα νύχια να τους βγάλουμε

«δεν θα ξέρει κανείς τους τίποτα»

Θα δηλώνουν όλοι τους «αθώοι» ….και σίγουρα κάποιος τους συκοφαντεί…


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments