Δανέλλης: Αδιανόητο να απειλούν με κρεμάλες Έλληνες βουλευτές, των 20 χιλιάδων ευρώ το μήνα, και 30 αστυνομικούς ο καθένας!....

Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας είναι προκατασκευασμένοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ,από τα Παγκόσμια Διευθυντήρια.Κέρδισαν τους πρωθυπουργικούς θώκους, αφοσιωμένοι στην αναγκαιότητα του τεμαχισμού της χώρας.
Σχόλιον: έτσι μπορούν οι βουλευτές να παραδώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε αυτούς που θα τους πληρώσουν τα περισσότερα; 
Το άκρως απόρρητο «σχέδιο Κίσσινγκερ» για το Αιγαίο, και οι Εβραίοι πολιτικοί της Ελλάδας

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ! Μέσα στην Αμερικανική Πρεσβεία των ΗΠΑ, στην Κύπρο!......Α'

ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ...(Γ') Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ: «Αν δώσω στους Τούρκους το 30% του εδάφους, θα φροντίσετε να επιτευχθεί συμφωνία;

«Είναι αδιανόητο να νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες βουλευτές απειλώντας τους με κρεμάλες ή θανάτους» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης, δίνοντας στη δημοσιότητα απειλητική επιστολή κατά των Ελλήνων βουλευτών, του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών, και χαρακτηρίζοντας «γελοίες» τις κατηγορίες περί εσχάτης προδοσίας με αφορμή το Μακεδονικό.

Σημειώνεται ότι χθες ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, είχε καταγγείλει παρόμοιες απειλές εναντίον βουλευτών από Παμμακεδονικές Οργανώσεις.

«Προφανώς είναι γελοίο κάποιοι να νομίζουν ότι μπορούν να επηρεάσουν την άσκηση εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Είναι αδιανόητο να νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες βουλευτές, απειλώντας μάλιστα με κρεμάλες ή θανάτους» είπε ο κ. Δανέλης και πρόσθεσε ότι «θα έπρεπε να έχει κινηθεί ήδη η εισαγγελία αυτεπαγγέλτως».

Στην ανοικτή επιστολή του προς τους βουλευτές, το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών, τους κατηγορεί, μεταξύ άλλων, ότι «καταστρέφουν μέσω εσχάτης προδοσίας την εθνική ταυτότητα και τα κεκτημένα των προγόνων της Ελλάδος», ενώ τους προειδοποιεί ότι «θα αποτελέσουν εχθρούς του ελληνικού λαού αν με τη ψήφο τους παραχωρήσουν κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας, όπως με το όνομα της Μακεδονίας».
Ὁ βουλευτής τοῦ ΠΑΣΟΚ Ἀχμέτ Χατζηοσμάν μέ φόντο τήν σημαία τῆς «Ἀνεξάρτητης Θράκης»

Πηγή: 

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Αναγνώστες