“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο κ. Τσίπρας, από τα 20 του χρόνια, παρακολουθείται από την ομάδα ψυχιάτρων του Καθηγητή Στεφανή.

Πάσχει από ψύχωση και νεύρωση.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ.

ΛΕΠΡΑ-Λαζάρειος λέπρα!......

Ο Κλήμοβ στο βιβλίο του « ο λαός του θεού» χωρίς να αναφέρη τα αίτια, χαρακτηρίζει όλους τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ως ψυχολογικά ανώμαλους εις όλα, υπ’ όψιν ότι ο Κλήμοβ τους έζησε από κοντά διότι η γυναίκα του ήταν εβραία και έζησε μαζί της είκοσι χρόνια και εργάσθηκε και στις Ρωσσικές Κρατικές υπηρεσίες εις την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, έπεσε σε δυσμένεια και φοβηθείς αυτομόλησε στην Δ. Γερμανία. 

Γράφει επίσης, ότι, οι εβραίοι άνδρες-γυναίκες είναι όλοι τους Ψυχοπαθείς και ότι κατά τον αβραίον ψυχολόγον Λαμπρόζο, έχουν έκδηλα ψυχονευροτικά συμπτώματα, έξι φορές περισσότερα και στην Γερμανία οκτώ φορές περισσότερα από τους άλλους λαούς και εκδηλώνονται ως Ομοφυλόφιλοι, Παιδερασταί, Σχιζοφρενείς, Σαδισταί, με σπασμούς Μυών στο Πρόσωπο, τα Άκρα κτλ….!..... 
 

Αυτό το γνωρίζουν και γι’ αυτό οι γυναίκες τους κάνουν το παν να κάνουν ΠΑΙΔΙΑ με αλλόφυλους άνδρες. Και αραδιάζει όλους τους μεγάλους της εποχής μας που είναι Εβραϊκής καταγωγής, εν όλω ή εν μέρει, με τις ψυχολογικές ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ τους π.χ. τονΦιντέλ Κάστρο, το καμάρι των αριστερών όλου του κόσμου, με επαναστατικό του έμβλημα το εβραϊκό πεντάκτινο αστέρι που είχε και ο Γκουεβάρα και η – δική μας « πατριωτική οργάνωση 17Ν», εβραίος από Μάνα, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, μέχρι που τον συνέλαβε ο αντίπαλός του Μπατίστα και τον ΕΥΝΟΥΧΗΣΕ. 


https://youtu.be/6W60oNQt4Gc?t=216

http://www.hawkshellas.com/2018/03/apo-ta-20-tou-chronia-parakoloutheitai-apo-tin-omada-psychiatron-tou-kathigiti-stefani/
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments