“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

"Tο όποιο έλλειμμα του Τουρκικού προϋπολογισμού καλύπτεται αυτόματα από ποσά άγνωστης προέλευσης." ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ
ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ" ΜΟΝΟ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ "ΔΙ-ΕΘΝΙΚΗ" ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ. ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ... ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ, ΤΩΡΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΜΟΥΡΗ ΙΣΧΥΡΟΥ.

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ; ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ή ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΥΣΚΑ.

ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ. ΟΣΟ Η ΚΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΤΟΣΟ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΡΑ,  ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΑ ΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΖΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ, ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

https://isxys.blogspot.com/2016/10/blog-post_4.html

Σε συμφωνία με τη Ρωσία για την αγορά τεσσάρων συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας S-400, αξίας 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατέληξε η Τουρκία, με το 55% του ποσού της σύμβασης να καλύπτεται από ρωσικά δάνεια, όπως δήλωσε ο Σεργκέι Τσέμεζοφ, διευθύνων σύμβουλος της ρωσικής εταιρείας Ροστέκ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κομερσάντ.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Τσέμεζοφ επιβεβαίωσε ότι η Άγκυρα αγόρασε τέσσερις συστοιχίες S-400.

«Ναι, (αγόρασαν τα τέσσερα συστήματα) αξίας 2,5 δισεκ. δολαρίων», είπε ο Τσέμεζοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας και το υπουργείο Οικονομικών της Ρωσίας ολοκλήρωσαν ήδη τις συνομιλίες για το δάνειο της Μόσχας στην Άγκυρα.

«Θα πρέπει τώρα να οριστικοποιήσουν τα έγγραφα για τις χρηματοοικονομικές συμβάσεις. Μπορώ να πω ότι εκείνοι (η Τουρκία) θα καταβάλουν το 45% του ποσού προκαταβολικά, το 55% (του ποσού) είναι ρωσικά δάνεια» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Ροστέκ. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι «οι παραδόσεις θα αρχίσουν τον Μάρτιο του 2020».

Πηγές: ΑΜΠΕ, Sputnik

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments