ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Νέο ταξειδάκι χιλιάδων ευρώ στην Κίνα για Μώραλη και ακόμα 4! -Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε!

Η Δημοτική Αρχή Πειραιά έχει καθιερώσει πλέον τα πολυμελή ταξειδάκια στο εξωτερικό !

Μετά το ταξίδι του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και της «παρέας» του στο Ισραήλ – το οποίο κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ (11 χιλ.) – το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να εγκρίνει νέο ταξιδάκι, αυτή τη φορά στη μακρινή Κίνα, για 5 άτομα και διάρκειας 1 εβδομάδας!

Και μάλιστα, στο εν λόγω θέμα, δεν αναφέρεται καν το κόστος (λέτε να ντρέπονται να πουν πόσο θα κοστίσει στους Πειραιώτες;), σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα θέματα που αφορούν σε εκδηλώσεις κλπ πρωτοβουλίες.

Βέβαια, αυτά τα πολυμελή ταξειδάκια στο εξωτερικό πραγματοποιούνται για το καλό του Πειραιά.

Άλλωστε μετά από 4 χρόνια διοίκησης της Δημοτικής Αρχής Μώραλη είναι ορατά τα αποτελέσματα της «εξωτερικής πολιτικής» του Δήμου Πειραιά!

Ως εκ τούτου, είναι δεδομένο ότι το ταξείδι στην Κίνα κρίνεται απαραίτητο για τη συνέχιση του σημαντικού έργου της Δημοτικής Αρχής.

Ένα τέτοιο ταξείδι διάρκειας μιας εβδομάδας για 5 άτομα, υπολογίζεται ότι θα κοστίσει γύρω στα 15.000-20.000 ευρώ στον Πειραϊκό λαό!

Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι θα συνοδεύσουν τον κ. Μώραλη στο ταξιδάκι της Κίνας…

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects