“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Έχει εταιρία εμπορίας όπλων η Ρένα Δούρου;

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού βρέθηκε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου για αρκετές μέρες. Και μάθαμε ότι είχε σειρά συναντήσεων στην Ουάσινγκτον, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στη Βουλή και στη Γερουσία με αμερικανούς αξιωματούχους, βουλευτές και γερουσιαστές, με επίκεντρο τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και διαπιστώθηκαν οι ισχυροί δεσμοί Ελλάδας – ΗΠΑ καθώς και οι μεγάλες προοπτικές εμβάθυνσης της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών…

Θα ήταν χρήσιμο να αναφερθεί στο δελτίο Τύπου της περιφέρειας ονομαστικά με ποιους αμερικανούς αξιωματούχους είχε αυτές τις σημαντικές συνομιλίες η κ. Δούρου, ώστε να μπορεί να αξιολογηθούν και οι δεσμεύσεις των ΗΠΑ προς την κ. Δούρου. 


Τώρα τι ακριβώς σχέση έχει μια περιφερειάρχης με την ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών είναι δύσκολο να εντοπισθεί… 

Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι αναγκαία προκειμένου να σταματήσουν και τα κακόβουλα σχόλια ομογενειακών ΜΜΕ που κάνουν λόγο για δεκαήμερες πληρωμένες διακοπές σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον.

exofrenikos@hotmail.com
Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments