“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ανομολόγητο 2017-Unacknowledged 2017

Το «Ανομολόγητο 2017» ή αλλιώς «Unacknowledged», είναι ένα video που επικεντρώνεται στα ιστορικά αρχεία του «Σχεδίου Αποκάλυψης», (Disclosure Project) και στον τρόπο με τον οποίο επιβλήθηκε αδικαιολόγητα η μυστικότητα των UFO. Τα καλύτερα αποδεικτικά στοιχεία για την εξωγήινη επαφή, που χρονολογούνται από δεκαετίες, παρουσιάζονται με άμεσες και άκρως απόρρητες μαρτυρίες ανθρώπων, εγγράφων και υλικών UFO, το 80% των οποίων δεν αποκαλύφθηκε ποτέ πριν.

Οι έρευνες πίσω από τις σκηνές και οι συναντήσεις υψηλού επιπέδου με τον Dr. Steven Greer εκθέτουν τις παράνομες, συγκαλυμμένες επιχειρήσεις, στον πυρήνα των μυστικών των UFO. Από ενημερώσεις με τον Διευθυντή της CIA, κορυφαίους στρατηγούς και ναυάρχους του Πενταγώνου, μέχρι την ενημέρωση του Προέδρου Obama, μέσω του ανώτερου συμβούλου John Podesta, προέδρου της εκστρατείας Hillary Clinton, αυτό το εξαιρετικό video βάζει τον θεατή πίσω από το πέπλο της μυστικότητας και πίσω από τους διαδρόμους της πραγματικής «εξουσίας». Ο θεατής θα μάθει, πως έχει σημειωθεί ένα σιωπηλό πραξικόπημα που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950 και ότι το Κογκρέσο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και άλλοι ηγέτες του κόσμου έχουν παραγκωνιστεί από τα εγκληματικά στοιχεία στο στρατιωτικό, βιομηχανικό και οικονομικό κατεστημένο.

Ο Dr. Steven Greer έχει εμφανιστεί σε διάφορα ντοκιμαντέρ όπως το Sirius, Thrive και The Day Before Disclosure, μαζί με την σειρά Ντοκιμαντέρ History Channel «Αρχαίοι Εξωγήινοι«. Ο Steven Greer ίδρυσε το Κέντρο για τη Μελέτη της Εξωγήινης Νοημοσύνης (CSETI) το 1990 και το Project Disclosure το 1993, το οποίο επιδιώκει την αποκάλυψη πληροφοριών σχετικά με τα UFO. Αποσύρθηκε ως ιατρός έκτακτης ανάγκης το 1998 για να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο έργο The Disclosure και στο ενδιαφέρον του για τους εξωγήινους και τα UFO.

Ο Greer πιστεύει και ισχυρίζεται ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία ότι μια μικρή, λαθραία ομάδα ανθρώπων που ενσωματώνεται στην κυβέρνηση καταργεί πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη ζωή για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες. 


Ως εκ τούτου, έχει αναλάβει με το έργο του, να ενημερώνει τόσο το κοινό όσο και τα μέλη της κυβέρνησης, τα οποία δεν γνωρίζουν τη συνωμοτική γραφειοκρατία – συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments