“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Σόρος, Ροκφέλερ, Κοτς, Αμπράμοβιτς, όλοι ΣΕ μια “χαρούμενη” ατμόσφαιρα

“Όργανά” τους όλοι οι Πρωθυπουργοί της Μεταπολιτεύσεως και των Μνημονίων

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Οι πολιτικάντηδες που κυβέρνησαν την Ελλάδα από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, είναι πιστά Όργανα σκοτεινών επώνυμων δυνάμεων, που σχεδίασαν επί δεκαετίες και σήμερα υλοποιούν το διαμελισμό της Ελλάδος!

Είχαν γνώση όλοι οι Πρωθυπουργοί, αυτού του σατανικού σχεδίου της Μεταπολιτεύσεως και ειδικότερα οι Πρωθυπουργοί των Μνημονίων, αφού επί των ημερών τους πραγματοποιείται αυτός ο ακρωτηριασμός περιοχών της Ελλάδος από τη Μάνα Ελλάδα!

Μέχρι την αρχή των Μνημονίων, οι Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος διέθεταν ένα πλήθος έντιμων, αγωνιστών, πατριωτών πρακτόρων και ανωτάτων στελεχών που δρούσαν υπέρ των συμφερόντων και της προασπίσεως της Πατρίδος μας!

“Έβγαζαν από τη μύγα ξίγκι” σε μια πληροφορία, που έφτανε στην Υπηρεσία τους και έτσι ανακάλυπταν στην πορεία “σημεία και τέρατα” ξένων υπηρεσιών που δρούσαν εναντίον των συμφερόντων της Πατρίδος μας!

Το αποτέλεσμα της έρευνάς τους, συνήθως τρομακτικό!

Το οποίο κοινοποιούταν, από τον Πρωθυπουργό μέχρι την τελευταία ιεραρχικά Υπηρεσία της ελληνικής Πολιτείας!

Θα ενθυμήστε, πόσες και πόσες φορές, σας έχουμε παρουσιάσει από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα συγκλονιστικά “πληροφοριακά” για την Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας μας, που συνέταξαν Υπηρεσίες μας σε ανύποπτο χρόνο και σήμερα γινόμαστε όλοι κοινωνοί των τότε “πληροφοριακών των Υπηρεσιών” μας (σ.σ. ως εκ τούτου, από τους πρώτους που διαβάζουν την εφημερίδα, είναι το στελεχιακό δυναμικό της Αμερικανικής Πρεσβείας, όπως ενημερωνόμαστε)!

Σήμερα, η Ελεύθερη Ώρα σας αποκαλύπτει άλλο ένα τέτοιο συγκλονιστικό ντοκουμέντο και παρακαλώ την υπομονή σας, γιατί επιβάλλεται να το διαβάσετε μέχρι τέλους!

Αυτό το συγκλονιστικό Δελτίο Πληροφοριών συντάχτηκε τον Ιούλιο του 2000, όταν Πρωθυπουργός ήταν ο ολετήρας Κώστας Σημίτης!

Πότε οι ΗΠΑ ήταν φίλοι και σύμμαχοι;

Επικεντρώνεται στην Αμερικανό – Εβραϊκή διαφημιστική και δημοσίων σχέσεων εταιρεία “HILL AND KNOWLTON”, η οποία έχει αναλάβει διεθνώς την προβολή των πολιτιστικών δικαιωμάτων των μουσουλμάνων της Θράκης, καθώς και των “Μακεδόνων του Αιγαίου” που διαβιούν στα Σκόπια! Η ανωτέρω εταιρεία, αποτελεί παράρτημα του Ιδρύματος “KARNEGI” του οποίου πρόεδρος είναι ο Εβραϊκής καταγωγής Morton Abramowitz (σημερινές πληροφορίες από Βικιπαίδεια: O Morton Abramowitz – γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου 1933 – είναι Αμερικανός διπλωμάτης και πρώην υπάλληλος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών. Διετέλεσε Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ταϊλάνδη και την Τουρκία – επί προεδρίας του George HW Bus – και ως Βοηθός Υφυπουργός Πληροφοριών και Έρευνας, όταν πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Ρόναλντ Ρέιγκαν. Αποσύρθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών με την ιδιότητα του Πρέσβη της Καριέρας. Στη συνέχεια έγινε πρόεδρος του Κέντρου για τη Διεθνή Ειρήνη Carnegie και ίδρυσε τη Διεθνή Ομάδα Κρίσεων. Ο Abramowitz επί του παρόντος λειτουργεί ως συμπρόεδρος της Τουρκικής Πρωτοβουλίας του Κέντρου Πολιτικής Διπλωματικής)!

Το αναφερόμενο Ίδρυμα πρωτοστατεί στη σύνταξη “ειδικών” εκθέσεων και έκδοση χαρτών με ανθελληνικό περιεχόμενο και συγκεκριμένα γύρω από τα επίμαχα ζητήματα περί “Μακεδονικής – Τουρκικής – Αλβανικής και Βλάχικης” μειονότητας στη χώρα μας, καθώς και περί της αυτονόμησης της Κρήτης (σ.σ. σύντομα πολλές αποκαλύψεις για το “Βλάχικο ζήτημα” και πως μεθοδεύεται)!

Το ίδιο Ίδρυμα κατευθύνει και τις οργανώσεις Royal United Services Institute for Defense Studies – RUSI (Βασιλικό Ινστιτούτο Ηνωμένων Υπηρεσιών Αμυντικών Μελετών) με έδρα το Λονδίνο και “PRIO” με έδρα το Όσλο αντίστοιχα.

Οι οποίες με τη σειρά τους κατευθύνουν το Ελληνο – Τουρκικό Φόρουμ!

Επισημαίνεται ότι, με τις δυο αναφερόμενες οργανώσεις, συνεργάζεται η συσταθείσα στο Τουρκικό ΥΠΕΞ Ειδική Επιτροπή για τη μελέτη και προβολή των μειονοτήτων στην Ελλάδα (Τουρκική – Μακεδονική – Αλβανική – Βλάχικη), όπου μέσω και του Ιδρύματος “KARNEGI” προπαγανδίζει την πολύ – πολιτισμικότητα της χώρας μας!

Ο ανθέλληνας Τζορτζ Σόρος επί το έργον…

Τον Ιανουάριο του 2001 η “Υπηρεσία” επανέρχεται και ενημερώνει τους κυβερνώντες την Πατρίδα μας, για την εταιρεία δημοσίων σχέσεων “HILL AND KNOWLTON”:

Αυτή η εταιρεία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λόμπυ παγκοσμίως με έδρα την Ουάσιγκτον!

Διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο γραφείων και παραρτημάτων σε 34 χώρες του κόσμου, από την Αμερική και την Ευρώπη μέχρι την Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλία!

Πρόεδρος είναι ο Χάουαρντ Παστέρ, πρώην διευθυντής του νομικού γραφείου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον στο Λευκό Οίκο και μέλος του “Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων” (Council on foreign relations) των ΗΠΑ (σ.σ. θα μάθουμε πολλά παρακάτω)!

Με τη θυγατρική της “Wexler Group” προβάλουν την Τουρκία και τα Σκόπια στον αμερικάνικο χώρο έναντι συμβολαίων αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως!

Το συμβόλαιο της “Wexler Group” με τα Σκόπια χρηματοδοτεί ο γνωστός Αμερικανό – Εβραίος επιχειρηματίας, ουγγρικής καταγωγής, Τζορτζ Σόρος, ο οποίος μετέχει και στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας!

Όλα τα Έθνη θυσία στο “βωμό” της Παγκοσμιοποίησης…

Οι συγκλονιστικές πληροφορίες προς την Πολιτεία συνεχίζονται από την ελληνική “Υπηρεσία”:

Το Ίδρυμα “KARNEGI ENDOWMENT FOR INTERNAL PEACE”, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και παλαιότερα “Think Tank” (δεξαμενές σκέψεως) των ΗΠΑ (ιδρύθηκε το 1913 ως κληροδότημα) με έδρα την Ουάσιγκτον!

Αποστολή του είναι η παροχή συμβουλών στην αμερικανική κυβέρνηση, για τη χάραξη πολιτικής και τη λήψη αποφάσεων σε πολύπλοκα ζητήματα της διεθνούς πολιτικής!

Στο πλαίσιο αυτό συντάσσει μελέτες, διεξάγει έρευνες και διοργανώνει διεθνή συνέδρια κλπ σε συνεργασία και από κοινού, με άλλα αμερικάνικά και διεθνή “Think Tank”, όπως το “Rand Corporation”, το “Ινστιτούτο Aspen” του Βερολίνου, τη “Διεθνή Επιτροπή για την Ειρήνη στα Βαλκάνια” με επικεφαλής τον πρώην Πρωθυπουργό του Βελγίου Λέο Τίντεμανς κλπ!

Προωθεί τις αρχές της παγκοσμιοποίησης, της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και τα δικαιώματα των μειονοτήτων, υποστηρίζοντας την άποψη ότι θα πρέπει η Ελλάδα να αναγνωρίσει το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού στους Τούρκους, “Μακεδόνες” Βλάχους κλπ πολίτες της (Συνέδριο “KARNEGI” στην Κωνσταντινούπολη από 3- 8 Μαρτίου 1998)!

Κατά την χρονική περίοδο 1991 – 1997, πρόεδρος του Ιδρύματος “KARNEGI” διετέλεσε ο πρώην Αμερικανός πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία Morton Abramowitz!

Η νυν πρόεδρος είναι η Τζέσικα Τούτσμαν Μάθιους, μέλος του “Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων” της Ουάσιγκτον με τριετή θητεία!

Και η Αγγλία, που μας “λατρεύει” στο κόλπο…
Συνεχίζοντας τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις η “Υπηρεσία” μας, ενημερώνει την ελληνική Πολιτεία:

Το Royal United Services Institute for Defense Studies – RUSI (Βασιλικό Ινστιτούτο Ηνωμένων Υπηρεσιών Αμυντικών Μελετών), αποτελεί ανεξάρτητο φορέα ανάλυσης και μελέτης διεθνών θεμάτων ασφαλείας και άμυνας!

Ιδρύθηκε το 1831 από τον Δούκα του Ουέλινγκτον και το κέντρο του βρίσκεται στο Ουάιτ Χωλ (Λονδίνο)!

Αποτελεί το σύνδεσμο μεταξύ των Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων και των διαμορφωτών της οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής της Βρετανίας!

Το RUSI σχεδίασε το Web Site στο Internet του “Ελληνο – Τουρκικού Φόρουμ” και μεσολαβεί στις προσπάθειες προσέγγισης μεταξύ των δυο χωρών που καταβάλει το τελευταίο (σ.σ. Το Φόρουμ είναι μια ΜΚΟ που απαρτίζεται από Ομάδα Ελλήνων και Τούρκων πρώην πολιτικών και διπλωματών!

Επισημαίνεται ότι όλοι οι πρόεδροι και οι επικεφαλείς των εταιρειών Δημοσίων Σχέσεων “Hill and Khowlton” και “Wexler Group”, καθώς και του αμερικανικού Think Tank “KARNEGI”, με εξαίρεση το Ινστιτούτο RUSI του Λονδίνου, μετέχουν στο λεγόμενο “Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων” των ΗΠΑ!

Σόρος, Ροκφέλερ, Κοτς, Αμπράμοβιτς, όλοι μια “χαρούμενη” ατμόσφαιρα και στο βάθος ο Μητσοτάκης…

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της “Υπηρεσίας” μας, για το πώς και ποιοι “έστησαν” το παιχνίδι διαμελισμού της Ελλάδος, συνεχίζονται, όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις “συναινούσαν” στο διεθνές έγκλημα κατά της Ελλάδος:

Το “Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων” (Council on foreign relations) των ΗΠΑ, αποτελεί σημαντικότατο φορέα χάραξης της αμερικανικής και διεθνούς πολιτικής με μεγάλη επιρροή στην αμερικανική κυβέρνηση, καθώς και σε ισχυρούς χρηματοοικονομικούς κύκλους των ΗΠΑ!

Ιδρύθηκε από ορισμένους εκ των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου με εξαιρετική μόρφωση και υψηλό επίπεδο νοημοσύνης!

Πρόεδρος του Συμβουλίου είναι ο Αμερικανό – Εβραίος πολυεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ενώ στα μέλη συγκαταλέγονται και οι Τζορτζ Σόρος, Σάιρους Βανς, Μόρτον Αμπράμοβιτς, Ραχμί Κοτς κ.α.

(σ.σ. Ο Σάιρους Βανς ήταν πρώην ΥΠΕΞ και μετέπειτα ΥΕΘΑ των ΗΠΑ! Βλέπουμε από την Βικιπαίδεια: Τον Νοέμβριο του 1967 όταν ενέσκηψε το ζήτημα της Κοφίνου στην Κύπρο μεταξύ Τουρκοκυπρίων και Ελληνοκυπρίων, που έφερε Ελλάδα και Κύπρο – χώρες του ΝΑΤΟ – στο χείλος του πολέμου, ο Σάιρους Βανς ήλθε στην Αθήνα ως ειδικός απεσταλμένος και διαμεσολαβητής του προέδρου Τζόνσον, για διεξαγωγή συνομιλιών και διευθέτηση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Στις συνομιλίες εκείνες ασκώντας πίεση για ταχύτατη διευθέτηση και λύση του ζητήματος υποχρέωσε τον τότε Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Παναγιώτη Πιπινέλη να αποδεχθεί άμεσα τους όρους που έθετε η τουρκική πλευρά. Στη συνέχεια για τον ίδιο σκοπό επισκέφθηκε και την Άγκυρα και την Λευκωσία),

(σ.σ. Ο Ραχμί Κοτς είναι ο πλουσιότερος ΕΒΡΑΙΟΣ-Τούρκος και διευθύνει τον όμιλο Koc Group! Συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των 50 πιο ισχυρών του πλανήτη, με περιουσία ύψους 10 δισ. δολαρίων. Πρόσφατα, στις αρχές Ιουνίου 2018 επισκέφτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Βουλή των Ελλήνων, συνοδευόμενος από δυο θηριώδη τζιπ και λίγο προτού αναχωρήσει για τη σύνοδο του ΕΛΚ στο Μόναχο, όπου θα συναντούσε και τη Μέρκελ. Ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε τι ακριβώς συζήτησαν)!

Αντιπροσωπεία του “Συμβουλίου” επισκέφτηκε πέρυσι τον Οκτώβριο (σ.σ. 2000) την Κωνσταντινούπολη με επικεφαλής τον πρόεδρο Ντέιβιντ Ροκφέλερ και συμμετέσχε σε κλειστό συνέδριο 120 ατόμων, που διοργάνωσε ο Όμιλος Κοτς!

Οι μυστήριες συμφωνίες, που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας…

Όλες οι επαφές, όλων των παραπάνω αναφερομένων γίνονται σε “κλειστές αίθουσες”, οι δε συμφωνίες μεταξύ αυτών και των κυβερνήσεων – πελατών τους, παρότι εκ του Αμερικανικού Νόμου υποχρεούνται σε υποβολή προς έγκριση στο Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης κάθε χρόνο, εικάζεται ότι κάποιους ιδιαίτερα λεπτούς όρους τους, όπως πχ καταβολή αμοιβών σε βουλευτές (;;;), δημοσιογράφους κλπ για παροχή ειδικών εξυπηρετήσεων, αποφεύγουν για ευνόητους λόγους να αναφέρουν!

Να σημειωθεί, ότι το “Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων” των ΗΠΑ, παρέχει την προκρινόμενη στρατηγική της Ουάσιγκτον στην εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις των ΗΠΑ!

Διοργανώνοντας συνέδρια υψηλού επιπέδου και πάνελ, στα πλαίσια των οποίων δίδεται η ευκαιρία δημιουργίας “γνωριμιών” και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των αξιωματούχων των ΗΠΑ και ισχυρών πολιτικών και οικονομικών παραγόντων των άλλων κρατών!

Μια εκ των “δεξαμενών σκέψεως”, η “Rand Corporation” πραγματοποίησε το συνέδριό της στις 30 Νοεμβρίου 2000 στην Αθήνα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κόκκαλη (;;;)!

Αφέλεια, αμέλεια, ή σκοπιμότητα;

Αντιλαμβάνεστε φίλες και φίλοι, πώς ακριβώς φτάσαμε εδώ πού φτάσαμε;

Και είναι μόνο η αρχή αυτή!

Διότι, εκ του σημερινού αποτελέσματος προκύπτει, πως η ελληνική Πολιτεία ουδέποτε ενδιαφέρθηκε και ουδέποτε ασχολήθηκε με αυτές τις απόρρητες πληροφορίες, που της παρείχαν οι Μυστικές Υπηρεσίες μας!

Εάν είχαν ασχοληθεί, τότε δεν θα φτάναμε σε προδοτικές συμφωνίες, που είναι αμέτρητες στα χρόνια των Μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων και περισσότερο των Μνημονιακών κυβερνήσεων και ειδικότερα της σημερινής κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Δυστυχώς όμως, αυτές οι κυβερνήσεις φρόντιζαν τέτοιου είδους απόρρητες πληροφορίες, που ενδεχομένως συλλέχτηκαν και με τον κίνδυνο της ζωής κάποιων, να τις πετούν στον κάλαθο των αχρήστων!

Από αφέλεια; Από αμέλεια; Ή από σκοπιμότητα; Προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του εχθρού και εις βάρος των συμφερόντων της Πατρίδος;

Εσείς τι λέτε; Ποια η γνώμη σας;

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments