“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η υποδούλωση ξεκινάει πρώτα από το Πνεύμα!......Ο τέταρτος Καβαλάρης της Αποκάλυψης



Ο τέταρτος καβαλάρης αναφέρεται στην Αποκάλυψη 6:8, «Και είδα, και ξάφνου, ένα άλογο, ωχρό, και εκείνος που καθόταν επάνω σ' αυτό ονομαζόταν Θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του• και τους δόθηκε εξουσία επάνω στο ένα τέταρτο της γης να θανατώσουν με ρομφαία και με πείνα και με θάνατο, και με τα θηρία τής γης.» Ο τέταρτος καβαλάρης της Αποκάλυψης συμβολίζει τον θάνατο και την καταστροφή. Φαίνεται να είναι ένας συνδυασμός των προηγούμενων καβαλάρηδων. Ο τέταρτος καβαλάρης της Αποκάλυψης θα φέρει περαιτέρω πολέμους και τρομερούς λιμούς μαζί με φοβερές μάστιγες και αρρώστιες. Αυτό που είναι εκπληκτικό ή ίσως τρομακτικό, είναι ότι οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης είναι απλώς «πρόδρομοι» χειρότερων κρίσεων που θα έρθουν αργότερα στη μεγάλη θλίψη (Αποκάλυψη κεφάλαια 8-9 και 16).

Link: https://www.scribd.com/doc/141114714/%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D-%CE%91%CE%A6%CE%A5%CE%A0%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%97%CE%A3-by-kerberos-hellas

http://kerberos-hellas.blogspot.com/2013/05/kerberos-hellas-e-book.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments