“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το διεθνές «Σύμφωνο-ΟΗΕ» για το Μεταναστευτικό!... που δεν το υπογράφει κανένα ισχυρό Κράτος!...

Εντυπωσιακή είναι η άγνοια για το Σύμφωνο του ΟΗΕ και η εν γένει η «νηφαλιότητα» της ελληνικής κοινής γνώμης για το θέμα της μεταναστεύσεως, που εκ των πραγμάτων λειτουργεί υποστηρικτικά στις καταστροφικές θέσεις για το μεταναστευτικό της κυβερνήσεως Τσίπρα.

Σε γενικές γραμμές, τα σημεία κριτικής εντοπίζονται στο γεγονός ότι οι χώρες που θα υπογράψουν το Σύμφωνο του ΟΗΕ δεσμεύονται με διαφόρους τρόπους ότι:

θα ευνοούν την ελεύθερη, ασφαλή, μαζική και απρόσκοπτη διακίνηση και εγκατάσταση μεταναστών και δεν θα επαναπροωθούν μετανάστες πίσω στις χώρες προελεύσεως,

θα επιτρέψουν σε όλους τους μετανάστες να έχουν πρόσβαση στο βασικό εθνικό σύστημα υγείας, ασφαλίσεως και εκπαιδεύσεως,

θα διευκολύνουν την χωρίς όρους επανένωση των οικογενειών των μεταναστών στην χώρα υποδοχής,

θα επιτρέπουν το πολύπλοκο θέμα της κοινωνικής ενσωματώσεως να υπάγεται στην βούληση των μεταναστών και όχι στους νόμους και στις αποφάσεις των χωρών υποδοχής,

θα προωθούν «φιλομεταναστευτικές» νομοθετικές ρυθμίσεις, όπως π.χ. λήψη μέτρων για την άμβλυνση της κριτικής απέναντι στις αρνητικές επιπτώσεις του μεταναστευτικού,

θα μεριμνούν ώστε ο δημόσιος διάλογος για τον μεταναστευτικό να είναι «ανοικτός, βασισμένος σε στοιχεία» και η κατανόηση του Συμφώνου «ρεαλιστικότερη, πιο ανθρώπινη και πιο εποικοδομητική»,τα ΜΜΕ θα πρέπει να «ενσωματωθούν στον μηχανισμό ρυθμίσεως της μεταναστεύσεως» με έναν κατευθυνόμενο και μονοδιάστατο «φιλομεταναστευτικό» τρόπο, που ουσιαστικά θα περιορίζει την ελευθερία της γνώμης.

Η μόνιμη επωδός των υποστηρικτών του Συμφώνου για την Μετανάστευση είναι πως πρόκειται για μια «απλή δήλωση προθέσεων», νομικά μη δεσμευτική. Αυτό όμως, όπως ισχυρίζονται πολλοί επικριτές του Συμφώνου, μπορεί να ισχύει τυπικά, στην πράξη οι πάμπολλες «νουθεσίες» του Συμφώνου «επιβάλλονται» και γίνονται «υποχρεωτικές», τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά και μπορεί ακόμα, υπό ορισμένες συνθήκες, να παράγουν νομικό αποτέλεσμα και να μετατραπούν σε εθιμικό δίκαιο το οποίο θα μπορεί να επικαλεσθεί ο κάθε μετανάστης. Οι προτροπές και η πίεση για ανάληψη κρατικής ευθύνης συναντώνται τόσο συχνά στο Σύμφωνο του ΟΗΕ που τελικά το εθνικό δίκαιο, με την συμβολή και των γνωστών «προοδευτικών» πολιτικών δυνάμεων, δεν θ’ αργήσει να προσαρμοσθεί στις «προτροπές» του ΟΗΕ.

Είναι σαφές ότι οι ευρωπαϊκές ελίτ, οι ακτιβιστές του «δικαιωματισμού» και οι πολυπληθείς παράγοντες που συγκροτούν ή υποβοηθούν την «βιομηχανία της μεταναστεύσεως» γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι η ελεύθερη μαζική μετανάστευση εντός των επόμενων λίγων δεκαετιών θ’ αλλάξει ριζικά τα πληθυσμιακά, εργασιακά, κοινωνικά και πολιτισμικά δεδομένα της Ευρώπης, που εν κατακλείδι μπορεί να σηματοδοτήσουν και το τέλος του γνωστού μας δυτικού πολιτισμού. Γίνεται επίσης αντιληπτό ότι για τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση η εργασιακή – οικονομική παράμετρος της μεταναστεύσεως αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, ενώ οι πολιτισμικές και θρησκευτικές ταυτότητες και ιδιαιτερότητες των ευρωπαϊκών λαών και εθνών δεν αποτελούν σημείο αναφοράς. Γεγονός που αποτελεί βεβαίως ένα πρώτης τάξεως πολιτικό δώρο για τις «λαϊκιστικές» δυνάμεις της Ευρώπης προκειμένου ν’ αυξήσουν κι άλλο την δημοφιλία τους, όπως κατέδειξε πρόσφατα η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση για το θέμα αυτό στην γερμανική βουλή.

του Βασίλη Στοϊλόπουλου από την Ρήξη φ. 148



ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΔΩ: https://refugeesmigrants.un.org/sites/default/files/180713_agreed_outcome_global_compact_for_migration.pdf

ΣΧΕΤΙΚΑ:

https://isxys.blogspot.com/2018/11/blog-post_968.html

https://isxys.blogspot.com/2018/11/10-11.html

https://isxys.blogspot.com/2018/11/blog-post_835.html

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ.

- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ, ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ, Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.

- ΠΡΕΠΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ

- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΟΜΙΛΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ κ.λ.π, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΠΙΕΣΕΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.

https://isxys.blogspot.com/2018/11/blog-post_618.html#more

Πρόταση για νέο σύστημα ανθρωπιστικών θεωρήσεων εξετάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ώστε οι αιτούντες άσυλο να μπορούν φθάσουν στην Ευρώπη χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ ΕΝ ΟΨΗ

Εκκληση από BusinessEurope:ΣΕΒ: Στηρίξτε το πρόγραμμα "Kalergi" και τους Κομμουνιστές στην Ευρώπη!.


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments