“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Περίμενες απάντηση; Γιάννη Ρουμπάτη; Άκου την δημόσια!...

Charles P. Ries: Απόρρητα Έγγραφα: Έλληνες Μεγιστάνες Χρηματοδοτούν Ζημιογόνα ΜΜΕ Για Να Ελέγχουν Τη Χώρα

1) Την ελληνική σημαία την κρατάνε επειδή αρίστευσαν, όχι επειδή νιώθουν/ουμε έλληνες. Και όταν επιστρέφαμε στο σπίτι μας μετά τις παρελάσεις, σας εμπαίζουμε στα Αλβανικά. Τα παιδιά σας ούτε τι γιορτάζουν δεν ξέρουν, απλά ρώτα τα. Και αν είστε πιο έξυπνοι, όπως πιστεύετε, τότε πώς γίνεται ακόμα και σε αυτό να σας ξεπερνάμε; Ή μήπως είστε τεμπέληδες; Αν δε μας θέλατε, ας μην ανοίγατε τα σύνορα. Αν και εμείς και πάλι θα σας κατακτούσαμε.

2) Πρόσεξες πόσοι έλληνες, ιδίως στην Τσαμουριά, νυμφεύτηκαν Αλβανίδες; Κοίταξέ το, ρώτα, ψάξ'το... θα εκπλαγείς. Όλοι οι Μουσουλμάνοι στις Τουρκικές σχολές, ακόμα και απο την Αν.Θράκη, και οι Μουσουλμάνες παντρεύονται μόνο Μουσουλμάνους. Οι άλλοι γάμοι που λες, γίνονται για να πάρουμε τις περιουσίες σας.

3) Φάσκεις και αντιφάσκεις. Εσύ δεν είσαι υπέρ της επικράτησης των καλύτερων γονιδίων; Εσύ δε μιλάς για εθνική, δηλαδή φυλετική, επικράτηση, με κάθε μέσο; Άρα με κατηγορείς που επικρατούμε; Δηλαδή, πώς προτιμάς να επικρατήσουμε; Θα σε βόλευε καλύτερα με μια παρτίδα σκάκι, όπως στην αφίσα του Predator vs Alien; Γενετικά κατώτερες επιμειξίες είστε, αλλιώς θα είχατε επικρατήσει. Ούτε εθνική κυβέρνηση δε μπορείτε να εκλέξετε, και περιμένετε μόνο να εκπληρωθούν οι προφητείες. Ακούω τον Φίλη και γελάω. Για μας δουλεύετε, για αυτό και χάνετε.
ο διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης που υπήρξε στενός συνεργάτης του Κοσκωτά.

4) Το σκεπτικό μας είναι απλό, χιλιοδοκιμασμένο και αποτελεσματικό. Παρακλάδι του UÇK είμαστε, στην πράξη. Έχουμε τη βούληση, έχουμε το σχέδιο, έχουμε ηγεσία να μας συντονίσει, και έχουμε και τα όπλα (που σιγά μην τσιμπήσω τα ψέματα που γράφεις, ότι δήθεν δε δουλεύουν). Σας πολεμούμε ήδη, με πολλούς τρόπους. Στοχεύουμε τα μυαλό σας, αλλά σύντομα θα χτυπήσουμε και τα κρανία σας. Και δε θα προλάβετε να αντεπιτεθείτε, γιατί θα είστε απασχολημένοι, και τα αεροπλανάκια σας, θα τα καταρρίπτουν οι Τούρκοι. Ο πόλεμος θα λήξει και θα κερδηθεί σε 72 ώρες, όταν σας επιτεθούμε προσχηματικά από την Τουρκία, από την Αλβανία ατάκτως, από τη Βόρεια Μακεδονία επίσης ατάκτως, και από μέσα. Ξέρεις πόσοι είμαστε μέσα, από το '91; Ακόμα και στο "στρατό" σας που είναι για γέλια, και το παραδέχεστε και μόνοι σας. Συν τους 500.000 μετανάστες και πρόσφυγες απο το '15. Συν την μόνιμη ταξιαρχία των γνωστών αγνώστων που και αυτοί θα είναι απέναντί σας. Όλοι μας κουβαλάμε ασυρμάτους και κινητό με GPS, ώστε η ηγεσία ξέρει άμεσα που είμαστε. Εγώ ήδη κυκλοφορώ ανάμεσά σας, πάνοπλος με μαχαίρι και σιδερογροθιά και ό,τι άλλο χρειάζομαι. Ένα sms περιμένουμε όλοι. Δε θα σας βοηθήσει κανένας. Δε θα ξέρετε από που σας ήρθε. Της πρεσβείας του πράκτορα, θα γίνει. Θα χυθεί πολύ αίμα. Θα καίγονται οι πόλεις και τα χωριά σας. Μπλόκα παντού με καμμένα αμάξια. Η αστυνομία και η πυροσβεστική θα χάσουν αμέσως το μπούσουλα. Η πολιτική προστασία το ίδιο, όπως με τη φωτιά. Τα τηλεφωνά σας θα μπλοκάρουν, όπως το '99 με το σεισμό. Πανικός παντού. Ούτε κονσέρβες δεν θα έχετε. Θα ψοφήσετε από την πείνα. Η οικονομία σας θα καταρρεύσει. Οπότε μη μιλάς για τα Tiranë. Θα κατακτηθείτε από την Τουρκία. Και θα συρθείτε σε ταπεινωτικές διαπραγματεύσεις για συνθηκολόγηση. Έτσι κερδίζονται οι πόλεμοι.

5) Όλοι οι Τσάμηδες, όμως, θέλουμε την Τσαμουριά. Και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Και θα την πάρουμε. Αυτό εγώ το καταλαβαίνω πολύ καλά. Αυτό που εσύ δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι η Αλβανία παραμένει Ισλαμική. Το ποσοστό των μη Μουσουλμάνων είναι μονοψήφιο, και όποιος δεν ασπαστεί, στο τέλος θα εξοντωθεί. Απλό και κατανοητό. Βλέπεις που εγώ έμαθα μέχρι και ελληνικά για να καταλάβω τον εχθρό μου, πριν σας κατακτήσω.

6) Οι ίδιοι Αμερικάνοι που σας τελειώνουν σιγά σιγά εσάς, εννοείς; Που προωθούν την Μεγάλη Αλβανία και την Μεγάλη Μακεδονία; Που βγάζουν τις πυραμίδες από τα σύνορα; Για αυτούς μιλάς; Που δε σας αφήνουν να κάνετε τίποτα; Που όταν κάηκαν 300 από σας στην φωτιά με τα αυθαίρετα, οι Αμερικάνοι έδωσαν εντολή στο ΝΑΤΟ να παραμείνει αμέτοχο; Ούτε τον στρατό σας δεν ελέγχετε. Ακόμα και ο αρχιστράτηγός σας πιόνι είναι. Στην Τουρκία έγινε εκκαθάριση, ο Ερντογάν δίνει εντολές. Ενώ σε σας, εντολές δίνει το ΝΑΤΟ. Ακόμα και αν ο Τραμπ βγει από το ΝΑΤΟ, οι Γερμανοί, οι οποίοι θα κάνουν κουμάντο μετά, ποιους φαντάζεσαι ότι θα ευνοήσουν; Τους Τούρκους, με τελικό αποδέκτη την Κίνα, βεβαίως. Άρα, και εμάς. Εγώ δεν έχω τέτοιο διαβατήριο που λες, και δεν το χρειάζομαι. Ζω ήδη στην Τσαμουριά, την νιώθω δικιά μου, περπατάω στον τόπο μου, και σε δυο χρόνια από τώρα το πολύ, θα είναι και επίσημα δικιά μας. Ήδη έχω σταμπάρει το σπίτι που θα μένω, και θα το πάρω με τα όπλα.

7) Ξέρω πως μου φέρθηκαν, όσο καιρό έμεινα εκεί. Πολύ καλύτερα από εσάς. Και ξέρω και τι λέγαμε για σας, κάθε φορά που η κουβέντα έφτανε στο γιουνανιστάν. Ούτε ένας δε με είπε τηγανοκέφαλο. Αλβανοί και Τούρκοι είμαστε μια γροθιά, και έχουμε εφεδρείες παντού, από το Αζερμπαϊτζάν και το Πακιστάν μέχρι την Κροατία, ενώ εσείς δεν έχετε ούτε έναν σύμμαχο, κανένας δε θα σας βοηθήσει και η κυπριακή φρουρά είναι για γέλια. Μόνο εχθρούς έχετε ή αδιάφορους στο δράμα σας και στις αυταπάτες μεγαλείου που σας έκαναν να πιστεύετε οι Εγγλέζοι και οι Βαυαροί, ότι δήθεν είστε απόγονοι σπουδαίων, ενώ ήταν ψέμα για να διαλυθεί η Ισλαμική Αυτοκρατορία. Στον πόλεμο όλα επιτρέπονται και εμείς έχουμε πόλεμο με εσάς και με τους κωλοσέρβους, και είμαστε ένα βήμα πριν σας νικήσουμε.

8) Είναι αλήθεια ότι ακόμα και τον εθνικό σας ύμνο τον έγραψε εβραίος; Είναι αλήθεια ότι τη σημαία σας την έδωσαν οι ξένοι; Είναι αλήθεια αυτά που λένε για την Αθηναϊκή Λέσχη και το Αμερικανικό Κολέγιο; Αλήθεια, εσείς γιατί ακριβώς μπορείτε να περηφανεύεστε; Για τους 300 του Λεωνίδα που ακόμα και εκεί χάσανε; Για το '40 που ακόμα και εκεί χάσατε; Ή μήπως για τη γενοκτονία 100.000 δικών μας στην Τσαμουριά; Οι ευρωπαίοι σας έκαναν τη ρούμελη έθνος-κράτος για το κέρδος σας. Αποικία χρέους είστε. Φαντάζεστε ότι είστε οι καλύτεροι στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά τι έχετε καταφέρει πρόσφατα; Και είστε σίγουρα απόγονοι αυτών που έφτιαξαν τα αγάλματά που έχουν στα μουσεία τους οι Εγγλέζοι; Ειδωλολάτρες είστε, λατρεύετε τα είδωλα των προγόνων σας ευημεριστικά, σαν να ήταν θεοί, αλλά δεν ξέρετε ούτε αν είστε Έλληνες. Όχι DNA, αλλά ούτε καν απογραφή δε τολμάτε να κάνετε. Πόσοι είστε έλληνες; Και από εσάς που είστε όντως έλληνες, πόσοι νιώθετε έλληνες; Ελάχιστοι, μηδαμινοί. Μόνοι σας το παραδέχεστε, ακόμα και σε δικά σας σχόλια, παραπάνω. Είστε φυλή πως εξαφάνιση. Για μένα, μακάρι να μην υπήρχαν ούτε ελληνόφωνες.

9) Τόσο το καλύτερο που δε μας βλέπετε ως απειλή. Μας κάνετε το σχέδιο να σας εξοντώσουμε ακόμα πιο εύκολο. Πρώτα θα πάρουμε την Κοσόβα και μετά είναι η σειρά σας. Όλα τα μονοπάτια στην Τσαμουριά και όλα τα σημεία διαφυγής τα ξέρουμε με κλειστά μάτια. Και είμαστε παντού. Στα χωράφια σας, στα σπίτια σας, στα μαγαζιά σας, φυλάμε τα παιδιά σας. Θα τα κάψουμε όλα τα χωριουδάκια σε μερικές ώρες. Όλα θα γίνουν την ώρα που κοιμάστε. Θα κόψουμε την ηλεκτροδότηση, μέχρι και το φράγμα του Λούρου μπορούμε να ανατινάξουμε. Το αντάρτικο πόλης θα το αναλάβουν οι γνωστοί άγνωστοι. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι πόλεις στην Τσαμουριά. Εύκολα πράγματα. Αμάξια έχουμε, κάυσιμα κρυμμένα έχουμε, στέκια έχουμε. Και παντού θα ακούγεται الله أكبر. Ξέρεις πόσα όπλα και πόσα λεφτά έχουμε στο Lazarati; Μέχρι και αντιαρματικά. Και η Σαλούν θα γίνει πρωτεύουσα, γιατί έτσι το θέλουν όλοι να γίνει, και εσάς δε σας υπολογίζει κανένας. Μέχρι να έρθεις εσύ με το πλοίο της γραμμής από κάτω και οι σλάβοι του Πούτιν με το αμάξι από πάνω, εμείς θα σας έχουμε αποτελειώσει.

10) Όσο πιο απογοητευμένοι είστε μεταξύ σας, τόσο το καλύτερο για μας. Φαγωθείτε. Και στατιστικά να το δεις, κάθε μέρα αυτοκτονούν 3 από σας. Ενώ από μας, κανένας. Και για ποιους αληθινούς έλληνες μιλάς; Που είναι όλοι αυτοί κάθε μέρα και δεν τους έχω δει εγώ; Ένας Κατσίφας τόλμησε να σηκώσει κεφάλι και του σπάσαμε σαν κοτσίφι. Αλλά, άμα ακόμα και οι ελληνόφωνες σας έχουν γραμμένους, και πάλι τόσο το καλύτερο για μας που σας έχουμε ξεγραμμένους.

11) Όχι μόνο δε θα χάσουμε την νότια Αλβανία, αλλά εσείς θα χάσετε και την Τσαμουριά, όπως χάσατε και όλα τα άλλα, μέχρι τώρα. Εδώ είμαστε και θα το ζήσετε, σύντομα, αν όχι φέτος, του χρόνου. Εξάλλου, πάντα ήθελα και ένα οικοπεδάκι σε νησί με θέα το αιγαίο, ήρθε η ώρα να το αποκτήσω στα Δωδεκάνησα. Ξέρεις τι ακούω στην Τουρκία κάθε φορά που πηγαίνω; Θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας, πίνοντας τσάι στη γαλάζια πατρίδα μας. Και το εννοούν. Κοίτα πόσους πυραύλους φτιάχνουν κάθε μήνα. Κοίτα πόσα τανκς με αυτοπροστασία φτιάχνουν. Κοίτα πόσα πλοία φτιάχνουν. Κοίτα πόσες ασκήσεις κάνουν. Μέχρι και το Πακιστάν θα πολεμήσει για μας, με Τουρκικές φρεγάτες στο αιγαίο. Περιμένεις βοήθεια από την Αμερική; Οι Αμερικάνοι είναι πιόνια του Ισραήλ, και το Ισραήλ σας μισεί. Τα πετρέλαιά σας θέλει μόνο, αυτά που δεν τολμάτε ούτε καν να βγάλετε. Θα σας κλείσουν μέχρι και το GPS, και τα αεροπλανάκια σας θα πετάνε στα τυφλά, ενώ η Τουρκία έχει δικούς της δορυφόρους. Εσείς τι καινούργιο έχετε; Τα ίδια που είχατε και μια δεκαετία πριν. Ούτε στρατιώτες δεν έχετε, 500.000 έφυγαν για να κάνουν τη ζωή τους αλλού. Ούτε ηθικό δεν έχετε. Ούτε αρχηγό. Ούτε πρωθυπουργό. Ούτε πρόεδρο. Ούτε αρκετά πυρομαχικά, τορπίλες, σφαίρες. Ούτε τίποτα. Για διάλυση είστε. Για αυτό και θα χάσετε. Και θα πονέσετε πολύ!

12) Δεν έχει σημασία, αν δεν είμαστε από την Χαονία ή την Ιλλυρία, ή αν μας έφεραν από τον Καύκασο ως μισθοφόρους. Ούτε εσείς μοιάζετε με τα αγάλματα στα μουσεία. Σημασία έχει ότι επικρατήσαμε στην περιοχή και συνεχίζουμε να επικρατούμε. Τα γονίδιά μας συνεχίζουν. Εγώ έχω γυναίκα και παιδί στα Tiranë και μια μέρα θα το σπουδάσω στην Τουρκία, ενώ εσύ δεν έχεις τίποτα στο βενετσιάνικο κωλονήσι σου. Δεν κατάλαβες. Δε θέλω να σας μελετήσω. Θέλω να σας εξοντώσω. Άμα ήσασταν όπως λες, τότε θα είχατε νικήσει το 1453, αλλά χάσατε. Χάνετε από όλες τις μπάντες εδώ και 1000 χρόνια. Χάσατε την β.Ήπειρο, τα Μετόχια, τη ανατολική Ρωμυλία, την Οδυσσό, την Ιστρόπολη, την Κριμαία, την Κολχίδα, τον Πόντο, την Καππαδοκία, την Ιωνία, την Λυκία, την Κύπρο, το Λεβάντ, την Φιλιστία, την Βακτριανή, την Αλεξάνδρεια, το όρος Σινά, την Κυρηναϊκή, την νότια Ιταλία, την Μασσαλία, ακόμα και την ίδια την πρωτεύουσα της αυτοκρατορία σας. Ακόμα και τη θρησκεία σας χάσατε. Πρώτα από τον εβραίο μεσσία και τώρα από τον εβραίο σατανά. Όλα κλεμμένα από άλλους τα είχατε πάντα. Το όνομα γρεκός ήταν συνώνυμο του κλέφτη. Και στην πορεία μπασταρδευτήκατε. Τι καταφέρατε; Τίποτα! Τι παράγετε; Τίποτα! Σιγά την εξυπνάδα. Και τώρα με δανεικά ζείτε. Αυτά είναι τα ιδανικά σας. Αυτοί και οι πολιτικοί που σας αξίζουν. Κουτοπόνηροι είστε και κοιτάτε να μας κλέψετε, αλλά εμείς σας κλέβουμε καλύτερα. Την πάρτη σας κοιτάτε όλοι. Κληρονομήσατε ένα οικοπεδάκι, και φτιάξατε ένα σπιτάκι, και αγοράσατε με δόσεις και ένα αμαξάκι, και πήρατε και ένα πτυχιάκι για ντεκόρ στον τοίχο, και τώρα σας τα παίρνουν όλα οι τοκογλύφοι; Μόνο χρέη σας βάζουν να μνημονεύετε. Χωρίς το ίντερνετ και τα κανάλια, θα αυτοκτονούσατε από κατάθλιψη. Με χάπια είστε, γέροι και νέοι. Και από μια συνταξούλα συντηρείστε οι περισσότεροι. Μια στάση πληρωμών για μερικούς μήνες, και χωρίς φάρμακα θα πεθάνετε αμέσως. Όταν θα σας αφανίσουμε οριστικά, δε θα σας μνημονεύουμε πουθενά. Οι ηττημένοι δεν έχουν ήρωες. Θα γράψουμε ότι όλα τα έκαναν κάποιοι άλλοι. Και όλοι θα το πιστεύουν, όπως πίστεψαν όλοι το παραμύθι για τη Βόρεια Μακεδονία. Τα αγάλματά σας και τα μνημεία σας θα τα ανατινάξουμε, όπως το άγαλμα του βούδα. Βλέπεις να μιλάει κανένας για τους Ετρούσκους; Σημασία έχει μόνο να επικρατήσουμε. Το οικόπεδό σας θέλουμε, όχι εσάς. Την αφορμή περιμένω για να σας δείξω πόσο σας μισώ, σφάζοντάς σας. Το μέλλον είναι Ισλαμικό και εμείς ήρθαμε για να μείνουμε, χωρίς εσάς. Χάσατε! Τέλος.

Shqipëri

Πηγή: https://isxys.blogspot.com/2018/12/1872.html
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments