“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

5Ggate :..Αυτό που είναι ιδιαίτερα ύποπτο είναι ότι το 5G αναπτύχθηκε στο Ισραήλ! Λοιπόν, το 5G δεν επιτρέπεται στο Ισραήλ


5Ggate : Η μεγαλύτερη εγκληματική συνωμοσία στην ιστορία των ΗΠΑ

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Γιατί τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, όπως τα κεντρικά γραφεία της ΕΕ Βρυξέλλες Βέλγιο, Βατικανό, Palm Beach Florida και Ισραήλ όλα απαγορεύουν 5G; Αυτό που είναι ιδιαίτερα ύποπτο είναι ότι το 5G αναπτύχθηκε στο Ισραήλ! Εδώ , λοιπόν, το 5G δεν επιτρέπεται στο Ισραήλ όπου αναπτύχθηκε .


... που διαπράχθηκαν κατά του αμερικανικού λαού 
από το κυβερνητικό-εταιρικό συγκρότημα



Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τις επιπτώσεις που είχε το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα (MIC) στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.  Ο Πρόεδρος Dwight D. Eisenhower  προειδοποίησε σωστά τον κόσμο τι αναπόφευκτα θα αναπτυχθεί όταν οποιοδήποτε έθνος δεσμευτεί σε μια διαρκή πολεμική οικονομία. Ή διατηρεί ένα τόσο μεγάλο στρατό κατά τη διάρκεια της ειρήνης.
Ωστόσο, πολύ λίγοι κατανοούν ότι το MIC ήταν μόνο ένα συστατικό ενός πολύ μεγαλύτερου συγκροτήματος που είναι τώρα γνωστό ως το Κυβερνητικό-Εταιρικό Συγκρότημα .  Πραγματικά, το κυβερνητικό-εταιρικό σύμπλεγμα (GCC) αποτελεί πολύ μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και την κοινωνική τάξη, την παγκόσμια οικονομική ασφάλεια και την οικονομική σταθερότητα, καθώς και την ακεραιότητα της βιόσφαιρας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Αμερικανική Δημοκρατία είναι τώρα ο τόπος μιας απαράμιλλης και μαζικής σκηνής εγκληματικότητας 50 κρατών.

Μια πολύ προμελετημένη εγκληματική συνωμοσία έχει περάσει πολλά χρόνια, οι προθέσεις της οποίας δεν είναι τίποτα λιγότερο από γενοκτονία. Ως εξής:

5G GENOCIDE : Η πιο θανατηφόρα συνωμοσία NWO της τρίτης χιλιετίας


Στην πραγματικότητα, το εκρηκτικό 5Ggate αντιπροσωπεύει "Η μεγαλύτερη εγκληματική συνομωσία στην αμερικανική ιστορία που διαπράττεται εναντίον του αμερικανικού λαού από το κυβερνητικό-εταιρικό συγκρότημα" .
Ως εκ τούτου, είναι απόλυτα επιτακτική ανάγκη οι Αμερικανοί πολίτες να αρχίσουν να τυλίγουν τα κεφάλια τους γύρω από αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα.
Πως εγινε αυτο?
Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί, 5Ggate ήταν μια πολύ σκόπιμη εργασία σε εξέλιξη από τότε που οι πρώτοι υπολογιστές εφευρέθηκαν.
Μόλις μερικές δεκαετίες, μια Perfect Storm σχηματίστηκε σιγά-σιγά μέσα από την πολύ συντονισμένη συρροή σκοτεινών δυνάμεων με πρόθεση να ασκήσουν πλήρη διοίκηση και έλεγχο σε ολόκληρο τον πλανητικό πολιτισμό.
Οι δυνάμεις αυτές είναι ταυτόχρονα πολιτικές και στρατιωτικές, οικονομικές και οικονομικές, κοινωνικές και θρησκευτικές, καθώς είναι διεθνικές και υπερεθνικές ως προς το πεδίο εφαρμογής και την επιρροή τους.
Εάν υπάρχει μια κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το παγκόσμιο τζάγκγουαουτ που είναι εκτός ελέγχου, είναι η παγκοσμιοποιημένη καμπάλα της νέας παγκόσμιας τάξης .
Το παρακάτω απόσπασμα από μια προηγούμενη θέση SOTN παρέχει την απαραίτητη κατανόηση για το τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις αμέτρητες σκηνές [CRIME] πολλών δεκαετιών.

Ουσιαστικό της  νέας παγκόσμιας τάξης

Είναι πρωταρχικής σημασίας για όλους να γνωρίζουν αυτό το γεγονός: το 5G και το  Ίντερνετ των πραγμάτων  (IoT) αντιπροσωπεύουν τον ακρογωνιαίο λίθο της ατζέντας της  Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την ίδρυση μιας  κυβέρνησης ενός κόσμου .
Στην πραγματικότητα, το  Διαδίκτυο των πραγμάτων  μπορεί να είναι πλήρως λειτουργικό μόνο όταν το ηλεκτρικό δίκτυο 5G λειτουργεί με πλήρη γκάζι.
Το IoT είναι το κεντρικό στοιχείο του παγκοσμιοποιημένου σχεδίου για την πλήρη διοίκηση και τον έλεγχο όλων των κατοίκων του πλανήτη Γη.
Από μια κρίσιμη προοπτική, δεν είναι το παγκοσμίως φοβισμένο "εμφυτευμένο τσιπ" που είναι το προφητικό "Σήμα του θηρίου", είναι το πανταχού παρόν smartphone.
Η TPTB ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να αναγκάσει τους ανθρώπους παντού να υποβληθούν σε εμφύτευση τσιπ έτσι εξαπάτησαν με εξαπάτηση τον παγκόσμιο πληθυσμό να διαθέτει ένα smartphone, που δεν αφήνει ποτέ το πρόσωπό του. Πολύ έξυπνος, ναι; Αλλά και διαβολικό στο άκρο.
Είναι αδύνατο να κάνουμε σχεδόν τίποτα αυτές τις μέρες χωρίς ένα smartphone ... ... ... από το σχεδιασμό-DEMONIC DESIGN!
Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σατανική φύση του ταχέως εκδηλωτικού τεχνολογικού παραδείγματος που ορίζεται από το Smartphone, 5G και το Διαδίκτυο των πραγμάτων . Το να μην το πράξει σύντομα θα σημαίνει τη διαφορά μεταξύ καλής υγείας και χρόνιας ασθένειας για πολλούς. τη ζωή και το θάνατο για τους αδύναμους, ειδικά για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, τους ανοσοκατασταλμένους και τους υπεραντιδραστικούς παράγοντες.

5Ggate

Μόνο με αυτή τη ζωτική γνώση μπορεί ο αμερικανικός λαός να αρχίσει να κατανοεί το καθαρό βάθος και το εύρος της τεράστιας εγκληματικής συνομωσίας με την οποία βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι.
Το τεράστιο και βαθύ κύμα του εγκληματικού κύματος πολλών δεκαετιών το οποίο πλένεται πάνω από την Αμερική κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα είναι τόσο ατρόμητο όσο είναι αδιανόητο. Δείτε το 5G ROLL-OUT: Μια συνεχιζόμενη εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης που απαιτεί άμεσο τερματισμό από τον αμερικανικό λαό
Για αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους, είναι εξαιρετικά δύσκολο για πολλούς ανθρώπους να καταλάβουν πώς να αντιμετωπίσουν το BEAST, προτού να τους βυθίσει.Παρ 'όλα αυτά, οι άνθρωποι παντού βρίσκονται στο 5Ggate όπως ποτέ πριν.
Προβλέψιμο, θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας Αμερικανός πολιτικός - ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ - που διαφωνεί ή έχει αντισταθεί στην συνεχιζόμενη ανάπτυξη 5G.Αυτό σημαίνει ότι όλοι εμπλέκονται σε διαφορετικό βαθμό με το σκάνδαλο 5Ggate ... με εξαιρετικά σκόπιμο σχεδιασμό, φυσικά.
Αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή αυτή η συγκεκαλυμμένη εγκληματική συνωμοσία δημιουργήθηκε από το get-go, ουσιαστικά όλοι στην κυβέρνηση είναι κατά κάποιον τρόπο έτοιμοι για την τελική roll-out 5G. Δεδομένου ότι δεσμεύονται για τη δημιουργία του Διαδικτύου των πραγμάτων . Καθώς όλοι αγαπούν τα έξυπνα smartphones τους.
Πόσα καλά και ευαισθητοποιημένα άτομα που διαβάζουν αυτήν την έκθεση είναι επίσης συνδεδεμένα με το iPhone ή το Android, το Samsung Galaxy ή το Huawei Pro;
Βλέπεις πώς πήραν τις ΗΠΑ, ναι; (* Το προσωπικό της SOTN δεν διαθέτει smartphones και ποτέ δεν το έκανε. )
Σημαντικό σημείο εδώ είναι ότι κάθε συν-συνωμότης της 5Ggate , τόσο στον κυβερνητικό όσο και στον εταιρικό τομέα, έχει κρατηθεί επαρκώς από το παντοδύναμο σύστημα BEAST, όπως φαίνεται από το πανταχού παρόν smartphone.
Όχι μόνο οι περισσότεροι λαοί είναι εξ ολοκλήρου εθισμένοι στα smartphones τους, δεν φαίνεται ποτέ να κατεβάζουν τις πληροφορίες τους ή να φορτώσουν τα δεδομένα τους αρκετά γρήγορα ... ... ... που τα κάνει όλα θύματα των ψεύτικων γρίφων και των ψευδών υποσχέσεων του 5G και του IoT.
Τώρα βλέπετε πραγματικά πώς έβαλαν αυτή την εγκληματική συνωμοσία. Όταν όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει στο έγκλημα και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα βρίσκονται σε όλη τη σκηνή του εγκλήματος, ποιος θα χτυπήσει το σφυρίχτρα;
Ακριβώς ποια είναι τα εγκλήματα;

Θα ξεκινήσουμε με την FCC;

Γιατί κάθε φορά που ο παγκόσμιος κόμπος του NWO θέλει να τραβήξει ένα πραγματικό σοβαρό έγκλημα στο φως της ημέρας, πάντοτε προσλαμβάνει λαούς χρώματος, ειδικά ανθρώπους της ανατολικής Ινδίας ή άλλων μειονοτήτων. (Ο Sundar Pichai εγκαταστάθηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος της Google για τους ίδιους λόγους.) Καμία ασάφεια δεν θέλησε, καθώς πολλοί υπέρμαχοι στο δίκτυό μας ταιριάζουν στο ίδιο προφίλ. Ωστόσο, το βασικό σημείο είναι ότι ο σημερινός πρόεδρος της FCC, Ajit Pai, ήταν αρκετά κυνικά τοποθετημένος εκεί, προκειμένου να εκτρέψει τη σοβαρή κριτική που σίγουρα θα απευθυνόταν σε έναν λευκό χριστιανό εκπρόσωπο του WASP. Όπως και ο Ομπάμα, ο Πάι εγκαταστάθηκε για να κάνει τη βρώμικη πράξη - νομιμοποιήσει το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε ποτέ εναντίον της Δημοκρατίας!

Πώς γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος Pai είναι τόσο βαθύς που τώρα έχει εγγυηθεί ένα πολύ ξεχωριστό μέρος, ξέρετε πού ;!
Επειδή είναι εντελώς ενήμερος για τα σκληρά επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν τους ακραίες ιατρικούς κινδύνους και τους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται άμεσα με το 5G και παρέχονται από τον Δρ. Marin Pall, Ph.D. Ως εξής:

Έγγραφο Επιστημονικής Έρευνας από την φημισμένη διδακτορική διατριβή Biochemistry Prof εκθέτει τους ακραίες 5G κινδύνους για την υγεία


Εάν η γελοία αδράνεια του Προέδρου Pai δεν επαρκεί, υπάρχουν τώρα επιστημονικές επιστημονικές μελέτες, οι οποίες καλύπτουν πολλές άλλες πλευρές της επερχόμενηςκαταστροφής της δημόσιας υγείας, που έχουν ληφθεί από το γραφείο της Pai.

Τι έχει κάνει η FCC με αυτό το συντριπτικό και συνεχώς αυξανόμενο σύνολο αξιόλογων αποδεικτικών στοιχείων που απαιτούν άμεση αναστολή της ανάπτυξης 5G;

Πραγματικά, πώς αντέδρασε η FCC μέχρι στιγμής, δεδομένου του αναπόσπαστου ρόλου τους στη χειρότερη καταστροφή δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας-ΟΠΩΣ - ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ! !
Κρίκετ! Ετσι.
Η FCC κυριολεκτικά ενεργεί όπως δεν υπάρχει τίποτα κακό με την τεχνολογία 5G. Και την προωθούν με τέτοιες υπερβολικές διαφημιστικές προσπάθειες θα πίστευε κανείς ότι ο κόσμος θα καταρρεύσει όταν η ανάπτυξη 5G θα παρεμποδιστεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Άλλοι συν-συνωμότες

Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να σαρώνουν τον σκελετό της διαφανούς συμπαιγνίας 5G που έχει γίνει μεταξύ του Big Telcom και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ. Και τα δύο κόμματα είναι πιο ένοχα από την αμαρτία σε αυτή τη συγκλονιστική συνωμοσία. Και η ενδημική διαφθορά και η σειριακή εγκληματικότητα που ήταν αναγκαία για να προωθηθεί η ανάπτυξη μέχρι τώρα θα επιδεινωθούν μόνο όταν πλησιάσουμε το TPTB που σαρώνει τον διακόπτη 5G.
Μπροστά σε τόσο αναπόφευκτη διαμαρτυρία και ανάκληση από το κοινό, το απλό ψέμα και η άφθονη αμαρτία που απαιτείται για να κινηθεί αυτό το πράγμα μπροστά θα αυξηθεί μόνο εκθετικά. Πώς αλλιώς μπορεί να επιτελέσουν οι μόνιμοι κάτοικοι, εκτός από το να συσσωρεύονται ψέματα για την ανυπαρξία ασφάλειας και τους αποδεδειγμένους κινδύνους για την υγεία του 5G;
Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι τα εταιρικά σκάνδαλα και τα κούκλες σε ολόκληρη την βιομηχανία πληροφορικής, Wi-Fi και τηλεπικοινωνιών έχουν συνεργαστεί στενά με εκλεγμένους αντιπροσώπους και κυβερνητικούς αξιωματούχους σε όλα τα επίπεδα - ομοσπονδιακό, κρατικό, νομαρχιακό και δημοτικό - σε όλα τα 50 κράτη.
Στην πραγματικότητα, αυτό το βαθύ κράτος -συντονισμένη συνωμοσία για διάπραξη γενοκτονίας - τόσο συνειδητά και ασυνείδητα - είναι τόσο ευρεία και βαθιά ότι τα στρατοδικεία θα πρέπει να ασκήσει δίωξη γρήγορα τους εγκληματίες. Αυτοί οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στην κορυφή της πυραμίδας του εγκλήματος πρέπει να απομακρυνθούν πρώτα από τους δρόμους πριν προετοιμάσουν ένα άλλο σχέδιο για την αποδυνάμωση της Αμερικής μέσω θανατηφόρων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων και ακτινοβολίας μικροκυμάτων. Βλέπε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: Γιατί είναι απολύτως απαραίτητο
Ο παγκοσμιοποιημένος ιππότης του NWO έχει καταθέσει ειδικά το Mockingbird Mediaτης CIA Χωρίς το Mainstream Media που μεταφέρει νερό - ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΗΜΕΡΑ - για αυτή τη σύνθετη, περίπλοκη και κολοσσιαία συνωμοσία, το TPTB δεν θα μπορούσε ποτέ να το βάλει κοντά στο να πετάξει το διακόπτη σκοτώματος. Όπως πάντα, οι υπεύθυνοι επικεφαλής της MSM που μιλάνε και οι δημοσιογραφικές εφημερίδες έχουν συνηθίσει να παράγουν τόσα πολλά ψεύτικα νέα για το 5G, μπερδεύει το μυαλό. Αυτή είναι, φυσικά, η κύρια πρόθεσή τους, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να ξεφύγουν με την περιπλάνηση των μυών μας χωρίς ανίχνευση.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Γιατί τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, όπως τα κεντρικά γραφεία της ΕΕ Βρυξέλλες Βέλγιο, Βατικανό, Palm Beach Florida και Ισραήλ όλα απαγορεύουν 5G; Αυτό που είναι ιδιαίτερα ύποπτο είναι ότι το 5G αναπτύχθηκε στο Ισραήλ! Εδώ , λοιπόν, το 5G δεν επιτρέπεται στο Ισραήλ όπου αναπτύχθηκε .

συμπέρασμα

Δεν φαίνεται καθόλου καλό για το πλήθος των εγκληματιών συν-συνωμόνων που παλεύουν ενεργά το εξαιρετικά επικίνδυνο δίκτυο ενέργειας 5G στο έθνος.
Τα άτομα εκείνα που έχουν συνειδητά και πρόθυμα διαπράξει αυτά τα έκτακτα εγκλήματα εναντίον του αμερικανικού λαού πρέπει να ταυτοποιηθούν και να καταγραφούν μετά από βιασύνη.
Οι δυνάμεις εκείνες που έχουν προχωρήσει σε αυτή την ύπουλη διαδικασία με τόση γυμνή διαφθορά και πονηρή εγκληματικότητα είναι τώρα σε μια τεράστια δέσμευση. Για παράδειγμα, η ανάπτυξη 5G έχει ήδη εκθέσει την πρωτοφανή ΚΟΚ και μια από τις μεγαλύτερες λογιστικές σκάνδες στην ιστορία των ΗΠΑ .
Εμείς οι Άνθρωποι ξυπνούνται γρήγορα στους διάχυτους κινδύνους που σχετίζονται με αυτό που ουσιαστικά είναι η στρατιωτική ανάπτυξη του 5G και η οικοδόμηση του IoT.Όχι μόνο αυτό, πολλοί στο κίνημα αντι-5G έχουν δείξει ότι θα πάρουν ριζοσπαστικά βήματα για να τερματίσουν την ανάπτυξη πριν από το αν τερματίσει τις ΗΠΑ.

5G ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ: Νέα Κίνηση Ements Bent για την ανικανότητα 5G πύργους, Κεραίες και Εξοπλισμός


Τέλος, η TPTB θα έχει επίσης μια πολύ σοβαρή κατάσταση στα χέρια τους εάν συνεχίσει με την εμφανώς παράνομη και επιβλαβή ανάπτυξη της 5G. Οι κυβερνήσεις στις ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν ένα φράγμα αγωγών που αναμφισβήτητα θα τους χρεοκοπήσει ως αποτέλεσμα της εκ προθέσεως εγκληματικής αμέλειας και της αύξησης σειράς πιο σοβαρών εγκλημάτων.
Ομοίως, οι δράστες της μεγάλης τηλεπικοινωνίας και τα πολυάριθμα εξαρτήματά τους στη διάπραξη γενοκτονίας θα αντιμετωπίσουν τεράστιες νομικές και οικονομικές υποχρεώσεις. Στο τέλος της ημέρας, κάθε άτομο που συμμετέχει ουσιαστικά σε αυτήν την βαθειά κρίση θα θεωρηθεί υπεύθυνο. Ωστόσο, οι θεσμικοί επενδυτές έχουν σαφώς την μεγαλύτερη απώλεια μέσω των τεράστιων επενδύσεών τους. Για παράδειγμα:

5G Roll-out που αντιμετωπίζουν $ 1 τρισεκατομμυρίου Δράση Δράσης


Καλή τύχη με αυτό, 5Ggate perps.
Πολιτεία του έθνους
15 Απριλίου 2019
Σημείωση του συντάκτη
Η πλατφόρμα SOTN Alt Media και οι συνεργαζόμενες ιστοσελίδες συζήτησαν την καταστροφική ανάπτυξη 5G όσο και κάθε άλλο δίκτυο ειδήσεων στο Διαδίκτυο σήμερα.Αυτή η τρομερή και γρήγορα εξελισσόμενη δυσάρεστη κατάσταση είναι τόσο μεγάλη όσο παίρνει. Όταν οι πραγματικές συνέπειες του 5G είναι αρκετά γνωστές από εμάς τον λαό, όλα θα αλλάξουν σε μια μέρα και μια νύχτα. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει "φανούς και βέργες", αργά ή γρήγορα αυτό το πράγμα πρόκειται να χτυπήσει - ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ!Λοιπόν, τι θα γίνει: άμεση εντολή και παύση και απαγόρευση της διαταγής από τον SCOTUS ... ή έναν κυριολεκτικό πόλεμο σε κοινότητες σε ολόκληρη την Αμερική, όπου οι πύργοι και ο εξοπλισμός 5G καταστρέφονται γρηγορότερα από ό, τι τα τηλεομοιοτυπία μπορούν να τα αντικαταστήσουν. Είναι ακόμα η επιλογή τους. Δείτε την 5Γ ΚΡΙΣΗ: Αυτό μοιάζει με το "φακοί και βέργες" στην Ψηφιακή Εποχή


5Ggate: The Greatest Criminal Conspiracy in U.S. History…

…Perpetrated Against the American People
by the Government-Corporate Complex



No one can deny the effects that the Military-Industrial Complex (MIC) has had on the United States of America.  President Dwight D. Eisenhower aptly warned the world what would inevitably develop when any nation commits itself to a perpetual war economy. Or, maintains such a large military during peacetime.
However, very few understand that the MIC was only one component of a much larger complex now known as the Government-Corporate Complex.  Truly, it is the Government-Corporate Complex (GCC) which poses a much greater threat to world peace and social order, global financial security and economic stability, as well as the integrity of the biosphere and environmental protection.

The American Republic is now the site of an unparalleled and massive 50-state crime scene.

A highly premeditated criminal conspiracy has been afoot going back many years the intentions of which are nothing short of genocide.  As follows:

5G GENOCIDE: The Most Lethal NWO Conspiracy of the Third Millennium


In actuality, the exploding 5Ggate represents of “The Greatest Criminal Conspiracy in U.S. History Perpetrated Against the American People by the Government-Corporate Complex”.
Therefore, it’s absolutely imperative that the U.S. citizenry begins to wrap their heads around this grim reality.
How did this happen?
The truth be told, 5Ggate has been a very deliberate work-in-progress ever since the first computers were invented.
In only a few decades, a Perfect Storm slowly formed through the highly coordinated confluence of dark forces intent on exerting complete command and control over the entire planetary civilization.
These forces are at once, political and military, financial and economic, and social and religious in nature, as they are transnational and supranational in scope and influence.
If there is one driving force behind this out-of-control global juggernaut it is the New World Order globalist cabal.
The following excerpt from a previous SOTN post provides the essential understanding for what’s truly going on behind the countless multi-decade [CRIME] scenes.

Capstone of the New World Order

It’s of paramount importance for everyone to be aware of this factoid: 5G and the Internet of Things (IoT) represent the capstone of the New World Order agenda toward the establishment of a One World Government.
In point of fact, the Internet of Things can only be fully operational when the 5G power grid is functioning at full throttle.
The IoT is central to the globalist scheme to exert total command and control over every resident of Planet Earth.
From one critical perspective, it’s not the universally feared “implanted chip” that is the prophesied “Mark of the Beast”, it’s the now ubiquitous smartphone.
TPTB knew they could not force people everywhere to submit to chip implantation so they deceitfully tricked the global population into possessing a smartphone, which never leaves their person.  Quite ingenious, yes?  But also diabolical to the extreme.
It’s getting impossible to do virtually anything these days without a smartphone … … … by purposeful design—DEMONIC DESIGN!
Hence, it’s crucial to comprehend the satanic nature of the rapidly manifesting technological paradigm defined by the Smartphone, 5G, and the Internet of Things.  Not to do so will soon mean the difference between good health and chronic illness for many; life and death for the weak, especially the children and elderly, the immuno-suppressed and EMF-hypersensitives.

5Ggate

Only with this vital knowledge can the American people begin to comprehend the sheer depth and breadth of the vast criminal conspiracy they are currently confronted with.
The enormity and profundity of the multi-decade crime wave that is washing over America every second of every day is as perfidious as it is inconceivable. See 5G ROLL-OUT: An Ongoing National Emergency that Requires an Immediate Shutdown by the American People
For these and many other reasons, it’s been extraordinarily difficult for many folks to figure out how to confront the BEAST, before it gobbles them up.  Nevertheless, folks everywhere are onto 5Ggate like never before.
Predictably, it would be very challenging to find an American politician — AT ANY LEVEL — who disagrees with or has resisted the ongoing 5G roll-out.  Which means they are all involved to varying degrees with the 5Ggate scandal … by extremely purposeful design, of course.
That’s because this is exactly how this covert criminal conspiracy was set up from the get-go, virtually everyone in government is somehow vested in the ultimate 5G roll-out.  As they are committed to the build-out of the Internet of Things.  As they all just love their nifty smartphones.
How many good and aware people reading this exposé are also wedded to their iPhone or Android, Samsung Galaxy or Huawei Pro?!
You see how they got US, yes? (*SOTN staff do not possess smartphones and never did.)
The significant point here is that each and every 5Ggate co-conspirator, within both government and the corporate sector, has been sufficiently held captive by the all-pervasive BEAST system as illustrated by the omnipresent smartphone.
Not only are most folks totally addicted to their smartphones, they can’t ever seem to download their info or upload their data fast enough … … … which makes them all prey to the fake allurements and false promises of 5G and the IoT.
Now you really see how they set this criminal conspiracy up.  When everyone who’s anyone has participated in the crime, and their fingerprints are all over the crime scene, who’s gonna blow the whistle?
Exactly what are the crimes?

Shall we start with the FCC?

Why is it that whenever the NWO globalist cabal wants to pull off a real serious crime spree in broad daylight, they always hire folks of color, especially people of East Indian descent or other minorities. (Sundar Pichai was installed as CEO of Google for the same reasons.)  No disrespect intended whatsoever as many great advocates in our network fit this same profile.  However, the key point is that current FCC Chairman — Ajit Pai — was quite cynically put there so as to deflect the severe criticism that would certainly be aimed at a white Christian WASP appointee.  Just like Obama, Pai was installed to do the dirty deed—legitimize the greatest crime ever perpetrated against the Republic!
Ajit Pai is now a “Wanted Man”.  As dangerous menace to society, he needs to be prosecuted to the fullest extent of the law.

5Ggate: FCC Chairman Ajit Pai Must Be Removed for Criminal Negligence and ‘Corruption with Great Consequences’


How do we know that Chairman Pai is in this so deep he’s now guaranteed a very special place in you know where?!
Because he’s totally aware of the hard scientific evidence proving the extreme medical risks and health dangers directly associated with 5G and provided by Dr. Marin Pall, Ph.D.  As follows:

Scientific Research Paper by Renowned PhD Biochemistry Prof Exposes Extreme 5G Health Dangers


If the egregious failure to act appropriately by Chairman Pai is not enough, there are now volumes of peer-reviewed scientific research papers, which cover many other angles of the upcoming public health disaster, that have been received by Pai’s office.

What has the FCC done with this overwhelming and ever-growing body of compelling evidence that demands an immediate suspension of the 5G roll-out?

Really, how has the FCC reacted thus far given their integral role in the worst public health disaster-in-the-making—EVER — ANYWHERE ! ! !
Crickets!  That’s how.
The FCC literally acts like there’s nothing wrong with 5G technology.  And, they are promoting it with such over-the-top promotional efforts one would think the world will fall apart were the 5G deployment to be impeded in any way.

Other co-conspirators

It does not take much imagination to flesh out the skeleton of transparent 5G collusion that has taken place between Big Telcom and the U.S. Federal Government.  Both parties are guiltier than sin in this shocking criminal conspiracy.  And, the endemic corruption and serial criminality that was necessary to advance the roll-out this far will only get worse as we get closer to TPTB flipping the 5G switch.
In the face of so much inevitable protest and pushback from the public, the outright lying and profusion of prevarication required to move this thing forward will only increase exponentially.  How else can the perps possibly carry out the covert cover up except to pile lies upon lies about the non-existent safety and proven health hazards of 5G?
The real problem here is that corporate shills and flacks throughout the IT, Wifi and Telecommunications Industries have collaborated closely with elected representatives and government officials at every level — federal, state, county and municipal — throughout all 50 states.
In point of fact, this Deep State-coordinated conspiracy to commit genocide — both wittingly and unwittingly — is so broad and deep that military tribunals will be required to expeditiously prosecute the criminals.  Those decision-makers at the top of the crime pyramid must be taken off the streets first before they cook up another scheme to depopulate America via deadly electromagnetic frequencies and microwave radiation. SeeMILITARY TRIBUNALS: Why They Are Absolutely Necessary
The NWO globalist cabal has especially enlisted the CIA’s Mockingbird Media.  Without the Mainstream Media carrying water – ALL DAY LONG – for this complex, convoluted and colossal conspiracy, TPTB could never have gotten this close to throwing the kill switch.  As always, the dutiful MSM talking heads and newspapers of record have been conscripted to produce so much fake news about 5G it boggles the mind.  This is, of course, their main intention so that they can then get away with scrambling our brains without detection.

KEY POINT: Why are global power centers such as EU headquarters BrusselsBelgium, the Vatican, Palm Beach Florida and Israel all banning 5G?  What’s particularly suspicious is that 5G was developed in Israel! So, Here’s why 5G is NOT allowed in Israel where it was developed.

Conclusion

It does not look good at all for the multitude of criminal co-conspirators who are actively foisting the exceedingly dangerous 5G energy grid on the nation.
Those individuals who have knowingly and willingly committed these extraordinary crimes against the American people must be identified and brought to account post-haste.
The Powers That Be who have ushered along this treacherous process with so much naked corruption and cunning criminality are now in a HUGE bind.  For instance, the 5G roll-out has already exposed unprecedented FCC Corruption & One of the Largest Accounting Scandals in U.S. History.
We the People are waking up fast to the pervasive perils related to what is essentially a military deployment of 5G and build-out of the IoT.    Not only that, many in the anti-5G movement have indicated that they will take radical steps to terminate the roll-out before if terminates US.

5G REJECTED: New Movement Emerges Bent on Incapacitating 5G Towers, Antennae and Equipment


Lastly, TPTB will also have another very serious situation on their hands should they continue with the patently unlawful and harmful deployment of 5G.  Governments across the USA will face a barrage of lawsuits that will undoubtedly bankrupt them as a result of their intentional criminal negligence and increasing array of more serious crimes.
Likewise, the Big Telecom perpetrators and their numerous accessories to committing genocide will face immense legal and financial liabilities.  At the end of the day, every individual materially involved in this deepening crisis will be held responsible.  The institutional perps, however, clearly have the most to lose by way of their massive investments.  For example:

5G Roll-out Facing $1 Trillion Class Action Lawsuit


Good luck with that one, 5Ggate perps.
State of the Nation
April 15, 2019
Editor’s Note
The SOTN Alt Media platform and partnering websites have discussed the catastrophic 5G roll-out as much as any other news network on the Internet today.  This dire and quickly evolving predicament is as BIG as it gets.  When the true consequences of 5G are sufficiently known by We the People, everything will change in a day and a night.  Even if it means “torches and pitchforks”, sooner or later this thing is gonna to blow—BIG TIME!  So, what’s it going to be: an immediate injunction and cease and desist order from the SCOTUS… or a literal war in communities across America where 5G towers and equipment are destroyed faster than the telcoms can replace them.  It’s still their choice.  See 5G CRISIS: This is what “torches and pitchforks” looks like in the Digital Age
Recommended 5G Graphic for Distribution
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments