“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ευρωεκλογές 26/05/2019: Αναστάσιος Φαραντάτος!....

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα, κατάγεται από τα Μονοπολάτα Κεφαλληνίας και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα. Είναι πατέρας δύο τέκνων.

Εισήχθη 1ος στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, τον Σεπτέμβριο 1980, από όπου αποφοίτησε ονομασθείς Ανθυπολοχαγός (1ος στο Όπλο του Πεζικού) τον Ιούνιο 1984. Αποστρατεύθηκε κατόπιν αιτήσεώς του τον Μάρτιο 2006 με το βαθμό του Συνταγματάρχη....

Έχει φοιτήσει με άριστη επίδοση σε όλα τα σχολεία του όπλου και είναι απόφοιτος του Προκεχωρημένου τμήματος της Σχολής Πεζικού των ΗΠΑ (όπου πέτυχε τιμητική διάκριση ως “Distinguished International Student”, τιμηθείς για το λόγο αυτό, από τον Αρχηγό ΓΕΣ με εύφημη μνεία), είναι απόφοιτος της Σχολής Διοικήσεως και Επιτελών και της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου. (Η εργασία του με θέμα «Επιπτώσεις επί των Ομόρων Κρατών σε Περίπτωση Ανεξαρτητοποίησης του Κοσσυφοπεδίου» δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ»/Τεύχος Ιανουαρίου 2006, που εκδίδεται από την Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου).

Κατέχει πτυχίο Cambridge Proficiency στην αγγλική, την οποία μιλάει άριστα, Certificat στη γαλλική, την οποία μιλάει σε επίπεδο εργασίας και την τουρκική σε επίπεδο συνεννόησης.

Υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες και επιτελεία της ελληνοτουρκικής, ελληνοβουλγαρικής ελληνοαλβανικής μεθορίου και της Δωδεκανήσου, στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), ως τμηματάρχης του τμήματος χειρισμού κρίσεων του ΓΕΣ, ως διευθυντής επιχειρήσεων και εκπαιδεύσεως της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας και στο Διασυμμαχικό Στρατηγείο της Σμύρνης ως επιτελής Ασκήσεων του ΝΑΤΟ, για τρία έτη (2000-2003).

Μετά την αποστρατεία του εργάσθηκε σε εταιρία Real Estate ως υπεύθυνος επαγγελματικών ακινήτων επί δύο έτη και από το 2007 διατηρεί την εμπορική εταιρία HELLAS TROOPER.

Διατέλεσε μέλος του ΔΣ της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών (Α.Κί.Σ.) και Αντιπρόεδρος του κόμματος «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ».

Από τα ιδρυτικά μέλη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, μαζί με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Πιστεύει ότι:

α. Πάσχει από κάποια ανίατη ασθένεια η οποία δεν του επιτρέπει να σκύψει το κεφάλι, να σπάσει τη μέση και να γονατίσει.

β. Οι Έλληνες διακρίνονται κοινωνικά σε αδικούντες και αδικουμένους και πολιτικά σε δεξιούς και αδέξιους.

Είναι αθλητής του Μπριτζ από το 2006 και μέλος του Αθλητικου Ομίλου Μπριτζ Ψυχικού.

Έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα και επιστολές στο διαδίκτυο με θέματα που αφορούν τον χώρο των αποστράτων και πολιτικού περιεχομένου

https://www.neadexia.gr/phialpharhoalphanutaualphatauomicronsigma.html
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments