“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Φίλτατε, Χουλουσί Ακάρ, πες στον διαχειριστή σου να σε καθοδηγεί καλύτερα "Φιλικά"!.... Γιατί θα βρεθείς στα μπουντρούμια!....

Ή να διαβάζεις σωστά τις οδηγίες!....
Με τέτοιους «φίλους»..Η Γαλλία πρότεινε την ανάπτυξη συστημάτων αεράμυνας στην Τουρκία (εδώ γελάμε!..Ποιά Γαλλία;)

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, δήλωσε ότι η Γαλλία προσφέρθηκε να εγκαταστήσει προσωρινά συστήματα αεράμυνας, το σύστημαSAMP-T στην Τουρκία.


«Έχουμε φθάσει σε ένα ορισμένο στάδιο στις διαπραγματεύσεις για το θέμα αυτό. Έγινε πρόταση για την ανάπτυξη σύμπλοκων SAMP-T στην Τουρκία. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση» είπε ο Τούρκος υπουργός, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Tass.

Ο Ακάρ ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή «το ισπανικό σύστημα Patriot βρίσκεται στη βάση Ιντσιρλίκ και το ιταλικό SAMP-T βρίσκεται στο Καχραμάνμαράς».

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι η γαλλική πλευρά πρότεινε να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης συστημάτων αεράμυνας στις βάσεις Ιντσιρλίκ και Καχραμάνμαράς.

«Αν ο Τούρκος πρόεδρος θεωρήσει αποδεκτή αυτήν την επιλογή, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση για να επιβεβαιώσουμε την καλή θέληση στις σχέσεις μας με τη Γαλλία», δήλωσε ο υπουργός.

Το Tass σημειώνει ότι το SAMP-T είναι το σύστημα αεράμυνας της νέας γενιάς της γαλλο-ιταλικής κοινοπραξίας Eurosam. Η Τουρκία είχε απορρίψει παλαιότερα την προσφορά για την αεράμυνά της κατά τη διάρκεια της έρευνας αγοράς πυραυλικού συστήματος. Ωστόσο, η Άγκυρα συνέχισε να διερευνά τις δυνατότητες συνεργασίας για την παραγωγή συστημάτων σε διμερές επίπεδο.

Σε σχέση με αυτό, ο Ακάρ δήλωσε ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με τηνEurosam, για την προμήθεια και παραγωγή του SAMP-T”, προσθέτοντας ότι αυτές θα συνεχισθούν μέχρι τον Οκτώβριο.

«Εάν αυτές οι προπαρασκευαστικές εργασίες είναι επιτυχείς, τότε θα αρχίσουμε διαπραγματεύσεις για την παραγωγή συγκροτημάτων», ανέφερε ο υπουργός.

πηγη

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments