“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

“Όλα τα ακίνητα” θα δώσει ο Ιερώνυμος για να μπούν μετανάστες! / Ιερείς και πολιτικοί δουλεύουν χέρι-χέρι

Και η Εκκλησία διευκολύνει τον εποικισμό! “Όλα τα ακίνητα” θα δώσει ο Ιερώνυμος για να μπούν μετανάστες!

Γιατί δεν τα είχατε δώσει σε Έλληνες Αρχιεπίσκοπε;

Ολα τα ακίνητα που μπορούν να διαμορφωθούν σε χώρους φιλοξενίας δεσμεύεται να παραχωρήσει η Εκκλησία, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχε ο Αρχιεπίσκοπος με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και μέλη της Επιτροπής που ασχολείται με πρόσφυγες και μετανάστες.

Καλά διαβάσατε! Όλα τα ακίνητα!Για μετανάστες! Λές και δεν υπάρχουν Έλληνες που χρειάζονταν σπίτι!

Αναρωτιέται κανείς αφού η Εκκλησία θεωρεί ότι “της περισσεύουν” και μπορεί να τα δώσει για μετανάστες γιατί δεν τα είχε δώσει ήδη σε Έλληνες που τα είχαν ανάγκη!

Πηγή

Ιερείς και πολιτικοί δουλεύουν χέρι-χέρι

“Δεν βλέπεις αυτή την απλή συνωμοσία μεταξύ ιερέα και πολιτικού; Κοροϊδεύουν τα πλήθη τού κόσμου. Ο ιερέας δίνει την επικύρωση εκ μέρους του Θεού: πιστοποιεί ότι αυτός είναι ο σωστός άνθρωπος που πρέπει να γίνει πρόεδρος, αυτός είναι ο σωστός άνθρωπος που πρέπει να γίνει αντιπρόεδρος, πρωθυπουργός. Ασφαλώς ο πολιτικός το χρειάζεται αυτό, διότι οι μάζες τού κόσμου ακούνε τον ιερέα: ο ιερέας είναι αμερόληπτος, δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική, βρίσκεται υπεράνω της πολιτικής.

“Δεν βρίσκεται! Τον ιερέα τον κρατούν στα χέρια τους οι πολιτικοί...

“Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι τούτοι οι πολιτικοί και τούτοι οι ιερείς συνωμοτούν αδιάκοπα, δουλεύουν μαζί, χέρι-χέρι. Ο πολιτικός έχει την πολιτική εξουσία΄ ο ιερέας έχει την θρησκευτική εξουσία. Ο πολιτικός προστατεύει τον ιερέα, ο ιερέας ευλογεί τον πολιτικό – και ο κόσμος γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, τον απομυζούν΄ απομυζούν και οι δυο τους το αίμα του.

“Αν αφαιρέσεις το Θεό, αφαιρείς τους πολιτικούς, αφαιρείς την πολιτική, αφαιρείς τον ιερέα, αφαιρείς την συνωμοσία ανάμεσα στον ιερέα και τον πολιτικό. Κι όταν έχουν αφαιρεθεί αυτοί οι δυο, θα εξαφανιστεί το πενήντα τοις εκατό από τις δυστυχίες σου.”

Οι πολιτικοί και οι ιερείς, δεν θέλουν να γίνει πλούσιος κανένας

“Όλες αυτές οι θρησκείες ζουν από τη φτώχια. Οι φτωχοί πηγαίνουν εκεί, επειδή υποφέρουν΄ είναι ανυπόφορα και χρειάζονται κάποιου είδους παρηγοριά. 

Οι πλούσιοι δεν πηγαίνουν εκεί΄ δεν υποφέρουν εκείνοι. Κι αν έχουν κάποιο άγχος, οι ιερείς δεν έχουν την ικανότητα να τους βοηθήσουν. Οι πλούσιοι άνθρωποι, όταν δυσκολεύονται, χρειάζεται να αναζητήσουν κάποιον που να μπορεί να τους βοηθήσει να βγουν από το πρόβλημά τους. Δεν θέλουν όπιο.

“Οι πολιτικοί δεν θέλουν να γίνει πλούσιος κανένας, διότι είναι πιο δύσκολο να υποδουλώνεις τους πλούσιους παρά τους φτωχούς ανθρώπους. Είναι πιο εύκολο να αγοράζουν τις ψήφους των φτωχών παρά να πείσουν τους πλούσιους να τους ψηφίζουν. Όσο πιο πλούσιος γίνεται κάποιος, τόσο πιο ανεξέλεγκτος είναι σε ό,τι αφορά τους πολιτικούς.”


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments