“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Για τους Λαθρομετανάστες του Ισλάμ.....Μητσοτάκης: Θα σφάζεται τους Έλληνες εσείς; «Τροπολογίες εμείς»

Toυ Strange Attractor

Καλώς ή κακώς, το 2015, ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας μάσησε από τα φληναφήματα των απατεώνων του Σύριζα και έτσι μας κατσικώθηκαν στο σβέρκο επί 5 σχεδόν χρόνια, σπέρνοντας τον όλεθρο στα πάντα όλα.

Ευτυχώς όμως που ότι και να γίνει στο τέλος οι απάτες συνήθως ξεσκεπάζονται, και έτσι τον περασμένο Ιούλιο ένα 40% ξύπνησε και έστειλε τον Αλέξη και τους τσιρκολάνους του στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Από το οποίο θα περάσουν πολλά τέρμινα για να ξαναβγεί, αφού ακόμη και οι πιο αφελείς εξ ημών επιτέλους αντιλήφθηκαν το τι κουμάσια ήταν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες άεργοι-επαναστάτες (της φακής).

Kαποιοι βέβαια συνεχίζουν τον όμορφο αγώνα τους κουνώντας το δάχτυλο δεξιά κι αριστερά, ενώ άλλοι αγωνίζονται για την προκοπή του τόπου από δικά τους νέα (κόμματα) μετερίζια, όντας ευγνώμονες που αντί να βρίσκονται σε κάποιο κελί μεσοτοιχία με τον Ίγκορ από τη Γεωργία, συνεχίζουν να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, με ένα μικρό (πλην όμως σταθερό) ποσοστό ηλιθίων να τους ψηφίζουν και να τους χειροκροτούν.

Τέλος πάντων ο Σύριζας μας τελείωσε, οπότε πάμε παρακάτω...

Και πιο είναι αυτό το παρακάτω;

Η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου και των «νοικοκυραίων» που ήρθε για να βάλει τάξη στα της οικονομίας, της δημόσιας ασφάλειας, του «μεταναστευτικού», και ποιος ξέρει τι άλλο…

Και όντως ξεκίνησε δυνατά, με ένα μεγάλο μέρος του λαού να τη στηρίζει.

Μόνο που οι μήνες περνάνε, ήδη κλείσαμε 7, και το μόνο που βλέπουμε είναι τροπολογίες επί παντός επιστητού, επικοινωνιακές βόμβες, ανακατατάξεις προσώπων, και κυρίως συστάσεις για υπομονή… Με τη γνωστή «εξ υπανέκαθεν» δικαιολογία, πως «παραλάβαμε χάος από τους προηγούμενους».

Εν τω μεταξύ οι Τούρκοι αλωνίζουν, η οικονομία καρκινοβατεί, η εγκληματικότητα σπάει ρεκόρ, τα ΑΤΜ ανατινάζονται, τα ΙΧ καίγονται, ο Ρουβίκωνας χορεύει, οι ροές θεριεύουν, και οι λαθρομετανάστες όχι μόνο σφάζονται μεταξύ τους, αλλά άρχισαν και να εξεγείρονται οργανωμένα.

Με τον Κουμουτσάκο να «ξεσπάει» και να μιλάει για υπόγειες και ύποπτες δράσεις των ανεξέλεγκτων ΜΚΟ.

Πάλι καλά, χρειάστηκε να περάσουν τόσοι μήνες με αυτόν «υπουργό» για να καταλάβει κάτι που άλλοι, άσχετοι με την πολιτική, είχαμε καταλάβει εδώ και χρόνια.

Και τι κάνει η κυβέρνηση για να βάλει τάξη σε αυτό το πάρτυ των ανεξέλεγκτων ΜΚΟ, που στην ουσία κάνουν κουμάντο στο «μεταναστευτικό»;

Ψηφίζει τροπολογίες για να τις ελέγξει!

Την ώρα που τα 2/3 από αυτές την έχουν γραμμένη κανονικά, και ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να δηλωθούν προκειμένου να πιστοποιηθούν.

Και γιατί να το κάνουν άλλωστε;

Ποιος θα τους κυνηγήσει;

Πως θα τους τιμωρήσει;

Θα βγαίνει η αστυνομία στους δρόμους των νησιών και θα ζητάει πιστοποιητικά λειτουργίας από τους διάφορους ΜΚΟτζήδες που θα συναντά;

Μα η αστυνομία εκεί δεν φτάνει ούτε για να ελέγξει την παραβατικότητα και τις διαδηλώσεις των «ικετών», θα ασχοληθεί με τις χιλιάδες των επαγγελματιών «εθελοντών» των ΜΚΟ; Αν έχουν άδεια λειτουργίας;

Οι οποίοι παρεμπιπτόντως στηρίζονται και από σύσσωμη την αντιπολίτευση με προεξάρχοντα τον Σύριζα.

Άρα, το «Εξεγέρσεις εσείς; Τροπολογίες εμείς», είναι μια ακόμη φούσκα για να έχουμε να λέμε.

Όπως φούσκα είναι και το περίφημο φουσκωτό φράγμα… τέλος πάντων.

Έτσι έχει χοντρικά η κατάσταση στα πλέον φλέγοντα ζητήματα, με τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να αρχίζουν να βράζουν. Να ανυπομονούν για αποτελέσματα, τα οποία όμως δεν βλέπουν να έρχονται. Και μπορεί οι περισσότεροι να σιωπούν, υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι που δεν ψήφισαν τον Κυριάκο για να διοριστούν σύμβουλοι, αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Για να βάλει τάξη στα 2-3 αυτά καυτά προβλήματα.

Αυτοί λοιπόν, και δεν είναι λίγοι, ήδη άρχισαν να ξεφυσάνε και να ανεβαίνουν στα κάγκελα. Να γκρινιάζουν.

Με τους υπόλοιπους, τους «πειθαρχημένους», να ψάχνουν τριτεύοντα ζητήματα για να τρώγονται, και να πετάνε τη μπάλα στη κερκίδα με μόνιμη επωδό τη σαχλαμάρα: «μη διαμαρτύρεστε, διότι έτσι θα φέρετε πίσω τον Σύριζα»! Με κάποιους πιο μπαρουτοκαπνισμένους διαδρομιστές να βρίσκουν έναν νέο στόχο, τον Σαμαρά(!), ο οποίος κατ’ αυτούς εκτός από αποτυχημένος, είναι και μηχανορράφος διότι (άκουσον άκουσον) αντί να παραδεχτεί ότι είναι τελειωμένος βάζει φιτίλια στη κυβέρνηση, επειδή δεν τον έκαναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Και έτσι ξαφνικά βλέπουμε παντού ρεπορτάζ και αναλύσεις για το πόσο κακό κάνει στη σημερινή κυβέρνηση ο μικροπρεπής και συμπλεγματικός Σαμαράς. Έτσι δεν έγραψε πρόσφατα μέχρι και η εθνική μας «άγαμη θυγατέρα» στα ΝΕΑ;

Και τα λένε αυτά ακόμη και «νεοδημοκράτες», άτομα όμως που επί 5 χρόνια συριζοτρέλας ήταν εξαφανισμένοι, ενώ το 2012 ψήφισαν Αλέξη ή Μπάνο για να καταργηθεί το μνημόνιο, και το 2015 για να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ.

Τώρα όμως θυμήθηκαν ότι είναι γνήσιοι δεξιοί, και ο Σαμαράς … αποστάτης. Κάποιοι μάλιστα μέσα στο αμόκ τους τον χαρακτηρίζουν και «γόνο» ή Βαρόνο… από πού κι ως που, μόνο αυτοί ξέρουν.

Έτσι έχει γενικώς η κατάσταση, με την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση να βαράνε κόκκινο, και με την κυβέρνηση να προσπαθεί με αμήχανες κινήσεις να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ταράζοντας τους κακούς στις … τροπολογίες!

Μόνο που ο μήνας του μέλιτος όπου να ‘ναι τελειώνει, και...

οι φωνές διαμαρτυρίας για την γενική αδράνεια στα καυτά αυτά ζητήματα θα πολλαπλασιαστούν.

Και μετά θα δούμε ποιος είναι γόνος και ποιος ουσιαστικά «παλεύει» για να φέρει πίσω τα σούργελα του Σύριζα μπολιασμένα με μπόλικο παλιό καλό Πασόκ…

Γρηγορείτε αδέρφια.

http://radar-gr.blogspot.com/2020/02/blog-post_91.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments