@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

5.3.20

Τρίτη Εντολή: Να σου ανήκουν οι δρόμοι!..... Πρόκειται για έναν Αμερικανό, έναν Βρετανό και έναν Γάλλο, ενώ οι υπόλοιποι είναι Αλβανοί και Ιρανοί.

1981: Μορατόριουμ, 17ης Νοέμβρη με τον Ανδρέα Παπανδρέου!....
«Εισαγόμενοι» ταραξίες: Δέκα αλλοδαποί ανάμεσα στους συλληφθέντες για τον βανδαλισμό στο μετρό...Η αστυνομία προχώρησε σε 43 συλλήψεις κουκουλοφόρων για τον βανδαλισμό που έλαβε χώρα στον σταθμό του μετρό στην Ακρόπολη, ανάμεσα τους... δέκα αλλοδαποί..

Πρόκειται για έναν Αμερικανό, έναν Βρετανό και έναν Γάλλο, ενώ οι υπόλοιποι είναι Αλβανοί και Ιρανοί. 

Οι 10 εντολές: Τρίτη Εντολή: Να σου ανήκουν οι δρόμοι!.....


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@