“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Έκτακτο...Έκτακτο!.... Κηρυσσεται, επιστράτευση όλων των δημοκρατικών για την προστασία του συντρόφου Μαδούρο!......Και ο Ερντογάν στο πλευρό των αριστερών !....

Σύμφωνα με πληροφορίες φήμες, αναχωρούν με πλήρη εξοπλισμό οι, Πετσίτης, Καρανίκας,Τσίπρας, Παππάς, Ρήγας, Μανιάς, οπωσδήποτε βέβαια οι Γεωργούλης, Κόκκαλης, Παπαδημούλης, Έλενα Κουντουρα, Αρβανίτης, Κούλογλου.......

.....και πολλοί άλλοι μεταξύ αυτών φήμες λένε ότι θα χρηματοδοτεί την εκστρατεία ο Κοντομηνάς, πιθανόν και ο Μαρινάκης, και πολλοί άλλοι Κομμουνιστές μεγιστάνες της Ελλάδος!... Φήμες αναφέρουν πως ίσως θα παραστεί και ο Χατζηνικολάου, μαζί με τον Ταγίπ Ερντογάν καθώς και ο νεο-Αναστημένος ΤΣΕ ΓΚΕ-ΒΑΡΑ!.....ΤΙ; ΟΧΙ; 

Ας περάσουμε στα γεγονότα!.....

Οι ΗΠΑ επικήρυξαν τον Μαδούρο για ναρκο-τρομοκρατία


Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προσφέρει αμοιβή ύψους έως και 15 εκατομμυρίων δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του Μαδούρο, ο οποίος ανέλαβε την εξουσία το 2013, μετά τον θάνατο του Ούγκο Τσάβεζ.


Με το ταξίδι-μυστήριο Παππά στην Βενεζουέλα συνδέεται ο Πετσίτης


Νέα στοιχεία-«φωτιά» για τον εκλεκτό της παρέας της Καισαριανής που μπήκε στο Μαξίμου


Στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών μπαίνουν τα οικονομικά του Μανώλη Πετσίτη, του σερβιτόρου που έγινε πανίσχυρος μέσα σε δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ. Ο τρόπος που ζούσε, η πολυτελής κατοικία στη Βαρυπόμπη, οι περίεργα υψηλοί μισθοί που του έδινε ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης θα περάσουν από κόσκινο.

Tαξίδι Παππά - Αρτεμίου: Σχέδιο «τρόφιμα για πετρέλαιο» στη Βενεζουέλα


Νέα στοιχεία για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς της Βενεζουέλας αλλά και τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία Μαχέντ Χαλίλ και τις σχέσεις με τον Αρτέμη Αρτεμίου, που είχε αποκαλύψει πριν από έναν χρόνο ο Ελεύθερος Τύπος, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.



Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Βενεζουέλας, Armando Info, σε ρεπορτάζ της με τίτλο «Το νησί Μαργαρίτα είναι η Ιθάκη για τις σχέσεις ανάμεσα στον τσαβισμό και το κυβερνητικό κόμμα της Ελλάδας», αποκαλύπτει τις στενές και προνομιακές σχέσεις του επιχειρηματία Μαχέντ Χαλίλ, λιβανο – βενεζουελάνικης καταγωγής, με την κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο, ενώ αναδεικνύει τις επαφές που είχε με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, το καλοκαίρι του 2013. Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει ο «Ε.Τ.», ο κ. Νίκος Παππάς μαζί με τον Κύπριο δικηγόρο, έμπειρο στη διαχείριση offshore εταιρειών, Αρτέμη Αρτεμίου, είχαν ταξιδέψει μαζί με το ιδιωτικό λίαρ τζετ του Λιβανέζου επιχειρηματία στο νησί Μαργαρίτα της Καραϊβικής. Το ταξίδι αυτό δεν είχε ανακοινωθεί ποτέ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ταξίδι Παππά-Αρτεμίου στην Καραϊβική, στα ΜΜΕ της Βενεζουέλας!


Σχόλιο: Εδώ τι να σχολιάσεις; απλά πρέπει να γελάς με την κατάντια!....


Η Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρει ότι μεγάλη εταιρεία πετρελαιοειδών της Ελλάδας εκδήλωσε ενδιαφέρον για την εξόρυξη πετρελαίου στη χώρα της Λατινικής Αμερικής και πως το Καράκας έκρινε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ακόμα μία «πόρτα» στην ευρωπαϊκή αγορά.


Έτσι, κατά την ΕΦΣΥΝ, προσκλήθηκαν εκπρόσωποι επιχειρηματιών από τους τομείς της ενέργειας, των φαρμάκων και των αγροτικών προϊόντων, καθώς και ο Νίκος Παππάς ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, «αδελφού» κόμματος του κυβερνητικού Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας (PSUV).


Ο Κύπριος δικηγόρος παρέστη στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας ως εκπρόσωπος της εταιρείας πετρελαιοειδών, το όνομα της οποίας αποκαλύπτουν τα Νέα, τα οποία αναφέρουν πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τον στόχο του ταξιδιού. 


Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Νικολάς Μαδούρο ήθελε να εφαρμόσει το μεγαλεπήβολο σχέδιο «πετρέλαιο για τρόφιμα». Στόχος του ήταν να παρακαμφθούν τα προβλήματα τροφοδοσίας βασικών προϊόντων με «ανταλλακτικό εμπόριο», δηλαδή με τη λογική: σας δίνουμε πετρέλαιο σε τιμές εκτός αγοράς, μας δίνετε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. 

Οι δύο άντρες μίλησαν τηλεφωνικά, όπως ενημέρωσε η τουρκική κυβέρνηση

Την απόλυτη στήριξή του στον Νικολάς Μαδούρο σχετικά με όσα συμβαίνουν στην Βενεζουέλα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.



«Αδερφέ μου Μαδούρο, κρατήσου, η Τουρκία είναι μαζί σου», είπε μάλιστα ο Ερντογάν στο τηλέφωνο στον Μαδούρο, όπως ενημέρωσε μέσω Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ιμπραήμ Καλίν, που μάλιστα πρόσθεσε και το hashtag #WeAreMADURO (είμαστε με τον Μαδούρο).

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments