“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Κλέων Γρηγοριάδης, από την φυλή των "τεχνών" , Κακώς ξανά, ανοίγει την υπόθεση της Marfin ο Χρυσοχοΐδης!....

Ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε ο βουλευτής του ΜεΡΑ 25, Κλέων Γρηγοριάδης στον Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη δηλώνοντας πως: "Κακώς ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξανανοίγει την υπόθεση της Marfin, πρόκειται για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη".

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί δεν πάει ο Γιάνης Βαρουφάκης στην εκδήλωση αύριο για τα θύματα της Μαρφίν, ο κ. Γρηγοριάδης είπε: "Γιατί κάποιοι προσπαθούν να καπηλευτούν 10 χρόνια μετά 3 νεκρούς μεμονωμένους, ενώ ξέρουμε όλοι είναι πάνω από 7.000 οι νεκροί. Οι αυτοκτονήσαντες, αυτοί που καήκαν με μαγκάλια, ο φαρμακοποιός που αυτοκτόνησε. Όλοι αυτοί είναι θύματα των μνημονίων μαζί με τους νεκρούς της Μαρφίν".

"Ο φάκελος ξανανοίγει με έναν τρόπο αήθη και εξόχως παρεμβατικό στα της Δικαιοσύνης", συνέχισε ο κ. Γρηγοριάδης και πρόσθεσε "η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί αμετάκλητα, ότι είναι αθώοι οι δύο άνθρωποι που κατηγορήθηκαν".

Σχόλιον: Τι δεν καταλαβαίνεις; 

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 έριξε ευθύνη για το θάνατο των θυμάτων και στην τράπεζα αναφέροντας πως "Οι άνθρωποι αυτοί δολοφονήθηκαν και από τα αφεντικά τους που τους διέταξαν να μείνουν μέσα, κατεβάζοντας τα ρολά".

Ο Κλέων Γρηγοριάδης συνέχισε χαρακτηρίζοντας δολοφόνους αυτούς που πέταξαν μολότοφ μέσα στην τράπεζα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν έχουμε κανένα ενδοιασμό να τους ρίξουμε στο πυρ το εξώτατον, γιατί πρόκειται για δολοφόνους".

"Αυτή τη στιγμή συζητείται η παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη, για παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη. Εδώ, είναι προφανές, ότι έχουμε ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, δεν έχουμε δικαστές, ανακριτές, δεν έχουμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου;", συνέχισε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25.

"Είμαστε κοινοβουλευτικό κόμμα, αν υπάρχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση της Marfin, να τα φέρουν στη Βουλή", κατέληξε ο κ. Γρηγοριάδης.

Ακούστε το επίμαχο απόσπασμα:



https://omadaalithias.gr/ellada/grigoriadis-omi-paremvasi-sti-dikaiosyni-anoigma-toy-fakeloy-tis-ypothesis-marfin

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments